ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιος τηλεοπτικός σταθμός πήρε την πρωτιά και ποιες είναι οι αγαπημένες εκπομπές της κυπριακής TV;

Επανήλθε στην πεντάδα των πιο αγαπητών εκπομπών της κυπριακής TV το «Casa de Mikel» του ΑΝΤ1 με τον Μιχάλη Σοφοκλέους

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ξανά μανά

Μια από τα ίδια ήταν η τηλεοπτική εβδομάδα που μας πέρασε για την κυπριακή τηλεόραση και τις επιτυχίες των κυπριακών καναλιών. Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις συνεχίστηκε περίπου πανομοιότυπη κατάταξη στις τηλεμετρήσεις. Διαβάστε πιο κάτω ποιος σταθμός πήρε την πρωτιά στην τηλεθέαση, ποια θέση πήραν όλα τα υπόλοιπα κανάλια παγκύπριας εμβέλειας και ποιες είναι οι πιο αγαπημένες τηλεοπτικές εκπομπές από των Κυπρίων.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε και την περασμένη εβδομάδα ο Alpha, διατηρώντας το σερί που άρχισε με τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η σειρά των κυπριακών τηλεοπτικών καναλιών στις μετρήσεις της εταιρείας Nielsen ακολουθεί με μικροδιαφορές τη σειρά που καταγράφεται από την αρχή της νέας τηλεοπτικής περιόδου, αφού οι επιλογές των τηλεθεατών σε σειρές και εκπομπές φαίνεται να έχουν οριστικοποιηθεί.

Η πρώτη τηλεοπτική εβδομάδα του Νοεμβρίου (1-7/11) είχε σχεδόν πανομοιότυπες επιδόσεις με την τελευταία του Οκτωβρίου. Την πρωτιά στην τηλεθέαση διατήρησε ο Alpha ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ξανά ο ΑΝΤ1, την τρίτη θέση το OMEGA, την τέταρτη θέση το SIGMA και την πέμπτη θέση το ΡΙΚ1.

Στις πρώτες δέκα εκπομπές της κυπριακής τηλεόρασης έχει προστεθεί το 5Χ5 του ΑΝΤ1, σε δύο μάλιστα θέσεις. Κατά τα άλλα ο ALPHA εξακολουθεί να έχει έξι δικές του εκπομπές στη λίστα των δέκα πρώτων ενώ ο ΑΝΤ1 έχει τρεις και το OMEGA μία.

Αναλυτική αναφορά στις πρώτες δέκα εκπομπές της περασμένης εβδομάδας θα βρείτε πιο κάτω, μετά την τηλεθέαση που σημείωσαν συνολικά τα κανάλια για την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, όπως την κατέγραψε η εταιρεία Nielsen:

ALPHA: 15.9%

ΑΝΤ1: 13.7%

OMEGA: 10.4%

SIGMA: 10%

ΡΙΚ1: 9.8%

ΡΙΚ2 : 1.9%

ΕΡΤ WORLD: 1.5%

Ποιες εκπομπές κέρδισαν την πρωτιά

Στην εβδομάδα που πέρασε οι πέντε πιο πετυχημένες εκπομπές ήταν στην ουσία τρεις. Πρώτο ήταν το «The Λούης night show» του Alpha που βρέθηκε ξανά στην κορυφή και η σειρά «Σασμός», επίσης του Alpha που παραμένει η πιο αγαπημένη σειρά της κυπριακής τηλεόρασης εδώ και εβδομάδες. Ο «Σασμός» είχε τρεις

από τις πέντε πρώτες εκοπομές στις θέσεις 2,3 και 4. Στην πέμπτη θέση βρέθηκε το «Casa de Mikel» του ΑΝΤ1.

Στην έκτη θέση βρέθηκε και πάλιν ο «Σασμός» ενώ στην 7η και 8η θέση φιγουράρει το 5Χ5 του ΑΝΤ1. Στην 9η θέση βρέθηκε «Ο τροχός της τύχης» του OMEGA και στη 10η θέση η «Γη της Ελιάς» επίσης του ALPHA. Αξιοσημείωτη είναι η 11η θέση για το «Κάμπινγκ» του ALPHA ενώ η «Πεθερά» του SIGMA βρέθηκε στην 14η θέση και το «The Voice of Greece», επίσης από το SIGMA στην 16η. Στις υπόλοιπες θέσεις της πρώτης 25άδας των επιτυχημένων εκπομπών της κυπριακής τηλεόρασης βρίσκονται σε διάφορες θέσεις «Ο τροχός της τύχης», το 5X5, «Ο Ήλιος» και «Η γη της Ελιάς».

Και αυτή την εβδομάδα παραμένουν εκτός της 25άδας νέες κυπριακές παραγωγές των κυπριακών καναλιών που έχουν πολυδιαφημιστεί και τα κανάλια έχουν επενδύσει πολλά σε αυτές.

Οι πέντε πρώτες

Oι πρώτες πέντε εκπομπές της εβδομάδας 01-07 Νοεμβρίου ανά ημέρα που έχουν προβληθεί:

1. ΤΗΕ ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW από τον Alpha στις 05/11, το οποίο κατέγραψε μέχρι 36.9% (111.840)

2. Σασμός από τον Alpha στις 03/11, το οποίο κατέγραψε μέχρι 27.9% (93.170),

3. Σασμός από τον Alpha στις 04/11, το οποίο κατέγραψε μέχρι 23.9% (83.950),

4. Σασμός από τον Alpha στις 01/11, το οποίο κατέγραψε μέχρι 24.5% (83.080), και

5. «Casa de Mikel» από τον ΑΝΤ1 στις 06/11, το οποίο κατέγραψε μέχρι 29.5% (82.290).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση