ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Από την Έμιλυ στην Ανδρούλα, στα ψαλίδια και τα μαχαιρώματα

Θα μας κλέψουν την πρωτιά η Έμιλυ και η Ανδρούλα;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ο πόλεμος της Ανδρούλας και της Έμιλυ

Με ανοιχτό το στόμα παρακολουθώ χωρίς να χορταίνω τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Έμιλυ Γιολίτη και δημοσιογράφων αλλά και της Ανδρούλας Βασιλείου. Μπορεί η αφορμή να ήταν ένα πόστ της Ανδρούλας Βασιλείου για τον βιασμό 24χρονης αλλά η αιτία είναι άλλη…

Τα όσα όμως γράφει η Έμιλυ αλλά και οι απαντήσεις που έλαβε από τον Κώστα Κωνσταντίνου και τον Σταύρο Χριστοδούλου, καθώς και η εμπλοκή του Χρύσανθου Τσουρούλη (ο Ανδρέας Παράσχος δεν είχε απαντήσει μέχρι τη στιγμή που γραφόταν η στήλη), αποτελούν αναμφισβήτητα μια άκρως ενδιαφέρουσα παρένθεση στο μουντό σκηνικό των ημερών. Τόσο του καιρού όσο και των μίντια αλλά και των σόσιαλ μίντια.

Η πολύ θυμωμένη τελευταία Έμιλυ, κατάφερε με ένα retweet να γίνει ξανά σημείο αναφοράς, πολλών αναφορών θα έλεγα, ίσως (ξανά) για τους λάθος λόγους.

Προσωπικά δεν διαφωνώ με όλα όσα αναφέρει και θα ανέμενα πιο στοιχειοθετημένες απαντήσεις από τους δημοσιογράφους που εμπλέκονται παρά προσωπικές επιθέσεις και επιθέσεις στον σύντροφό της.

Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια. Τόσο από την Έμιλυ, όσο και από την κυρία Ανδρούλα αλλά και τους δημοσιογράφους που έχουν εμπλακεί στον διαδικτυακό καυγά. Πολύ φοβούμαι πως όπως πάνε και η Ανδρούλα αλλά κυρίως η Έμιλυ θα μας φάνε την δουλειά…

Ο καναλάρχης άρχισε το ψαλίδισμα

Δύο κυπριακές «νέες» σειρές κινδυνεύουν με πρόωρο κόψιμο αφού δεν «γράφουν» σχεδόν καθόλου σε τηλεθέαση.

Αν και ακριβές παραγωγές φαίνεται ότι έχασαν εξαρχής το παιχνίδι και βρίσκονται μήνες τώρα στα αζήτητα. Απ’ ότι μαθαίνω ο καναλάρχης φυσά και ξεφυσά και έχει ήδη δώσει εντολή να τελειώνουν το συντομότερο.

«Μόνο ένα θαύμα θα τις κρατήσει στη ζωή», ανέφερε πρόσφατα σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι στέλεχος του σταθμού. Γιατί και οι δύο βρίσκονται στο ίδιο κανάλι…

Μεγάλα τηλεοπτικά μαχαιρώματα

Αρκετά καλή ήταν η πρεμιέρα του MasterChef Star την περασμένη Δευτέρα στην Ελλάδα, αφού με μεγάλο ανταγωνισμό απεναντί του κατάφερε να ανέλθει στην 4η θέση της τηλεθέασης. Τα στοιχεία για την Κύπρο και το Omega θα σας τα έχω σε επόμενη στήλη.

Στην Ελλάδα το MasterChef, στην έκτη του σεζόν έδειξε πως έχει όλα τα φόντα να είναι ξανά μια επιτυχημένη εκπομπή που θα τραβήξει τηλεθέαση, παρά τις σημαντικές παραγωγές που έχει απένταντί του. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen το μαγειρικό ριάλιτι κατάφερε από το πρώτο επεισόδιο να τα πάει πολύ καλά, αφού σημείωσε 17,3% στο γενικό σύνολο. Ο μαγειρικός διαγωνισμός βρέθηκε έτσι στην τέταρτη θέση πίσω από τον «Σασμό» (21,9%), τη «Γη της Ελιάς» (20,4%) και το «Survivor» (20,2%). Κατάφερε μάλιστα να ξεπεράσει τις «Άγριες Μέλισσες» που επέστρεψαν μετά τις γιορτές με 16,2% τηλεθέαση. Στο δυναμικό κοινό το MasterChef τα πήγε ακόμη καλύτερα, αφού στις ηλικίες 18-54 κέρδισε την πρωτιά με την… πρώτη. Κατέγραψε ποσοστό 21,9% με δεύτερο το Survivor με 20,8% και τρίτο τον Σασμό με 20,2%.

Προβλέπονται μεγάλα τηλεοπτικά μαχαιρώματα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X