ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Τα καλά ακονισμένα μαχαίρια του «MasterChef» και η αγωνία για το «Ράδιο Αρβύλα»

Θα καταφέρει ο OMEGA να ξαναβρεθεί στην κορυφή της τηλεθέασης με το MasterChef;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Η μεγάλη επιστροφή του MasterChef

Αρχίζει απόψε το ριάλιτι μαγειρικής «MasterChef» το οποίο σε κάθε γύρο του γράφει τηλεοπτική ιστορία. Στην Ελλάδα το ριάλιτι προβάλλεται από τον «Star» και στην Κύπρο από το «OMEGA». Στον προηγούμενο γύρο του ριάλιτι το «OMEGA» κατάφερε να ανέβει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, αφού τα ποσοστά που κατέγραψε το «MasterChef» ήταν όντως εντυπωσιακά.

Οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μια ομολογουμένως καλά δεμένη και άκρως τηλεοπτική ομάδα, ετοιμάζονται και φέτος να κάνουν τη διαφορά μέχρι να αναδειχθεί ο νέος Έλληνας «MasterChef». Φέτος θα υπάρξουν και τα ιδιαίτερα δημοφιλή εξωτερικά γυρίσματα, τα οποία είχαν σταματήσει λόγω κορονοϊού τις προηγούμενες δύο σεζόν. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε δηλώσει ότι στη νέα σεζόν έχουν προγραμματιστεί αρκετές αλλαγές. Αναμένεται δε πως η Μαργαρίτα Νικολαϊδη, τελευταία νικήτρια του διαγωνισμού και πρώτη γυναίκα MasterChef στην Ελλάδα, θα έχει ένα ρόλο έκπληξη, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ελλάδα.

Το «MasterChef 6» θα προβάλλεται για μια περίοδο μόνο Δευτέρα και Τρίτη ενώ αργότερα τα επεισόδια θα αυξηθούν.

Στο «OMEGA» περιμένουν την έναρξη του ριάλιτι πως και πως, για να μπορέσει το κανάλι να ανέβει στην κλίμακα της τηλεθέασης. Από τα αισιόδοξα σενάρια που ακούγονται στους διαδρόμους του σταθμού είναι ότι το «OMEGA» μπορεί να αγγίξει ξανά την πρώτη θέση και αν όλα πάνε καλά, με τους υπολογισμούς που κάνουν, να σταθεροποιηθεί στη δεύτερη θέση. Γνωρίζουν ωστόσο ότι ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα μεγάλος στην τηλεοπτική περίοδο που διάγουμε με την μυθοπλασία να έχει κατακτήσει και στρογγυλοκαθήσει στην κορυφή της τηλεθέασης…

Αγωνία για το «Ράδιο Αρβύλα»

Απόψε επιστρέφει και το «Ράδιο Αρβύλα» στον «ΑΝΤ1», μετά τη διακοπή για τις γιορτές αλλά και για το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον συνεργάτη της εκπομπής Στάθη Παναγιωτόπουλο. Η εκπομπή έχει στηθεί, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα με τους υπόλοιπους συντελεστές αλλά ο λεκές του σκανδάλου παραμένει, αφού η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια. Το ενδιαφέρον είναι η υποδοχή της οποίας θα τύχει το νέο επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα» από τους τηλεθεατές. Τον τελευταίο καιρό γράφτηκαν πολλά αρνητικά σχόλια και αφέθηκαν από ορισμένους υπονοούμενα ότι οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής πιθανόν να γνώριζαν για τη δράση του Παναγιωτόπουλου. Άλλοι έγραψαν ότι ο τρόπος που ο Αντώνης Κανάκης και οι υπόλοιποι χειρίστηκαν το θέμα δεν ήταν ο σωστός ενώ υπήρξε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια πρωτοβουλία για μποϊκοτάζ της εκπομπής με πολλά αρνητικά σχόλια.

Γι’ αυτό και με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του τηλεοπτικού κοινού, στην επιστροφή της ιστορικής εκπομπής. Βεβαίως το πρώτο που αναμένουν και οι παρατηρητές αλλά και οι συντελεστές της εκπομπής είναι τις αντιδράσεις για το πρώτο επεισόδιο. Αυτές ωστόσο θα αποτελέσουν μόνο μια ένδειξη, αφού είναι αναμενόμενο ότι αρκετοί θα παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο για να ακούσουν όσα έχουν να πουν οι συντελεστές και να δουν τις όποιες αλλαγές θα επέλθουν. Εκείνο που έχει περισσότερη σημασία είναι η συνέχεια, κατά πόσον δηλαδή τα επόμενα επεισόδια της εκπομπής θα έχουν την δυναμική των προηγούμενων τηλεοπτικών εποχών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X