ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Το τηλεοπτικό θαύμα του Αγίου Παϊσίου και η μεγάλη αγωνία για το MasterChef

Θα αποδώσουν τα μαγειρέματα του νέου MasterChef όσο και τα προηγούμενα;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Πόσο θα ανεβάσει το MasterChef 2022 το OMEGA;

Με αγωνία αναμένουν στο OMEGA την κανονική προβολή του MasterChef, το οποίο θεωρούν ότι θα ανεβάσει θεαματικά τα ποσοστά τηλεθέασης του καναλιού. Σημειώνεται πως λόγω του προηγούμενου κύκλου του MasterChef το OMEGA κατάφερε να αγγίξει ακόμα και την πρωτιά στην τηλεθέαση για μια περίοδο.

Ύστερα λοιπόν από χιλιάδες υποψήφιοι, εκατοντάδες συνταγές, δεκάδες audition και δοκιμασίες, 24 επίδοξοι Master chefs κατάφεραν να μπουν στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό σόου μαγειρικής.

Μεταξύ των 24 επικρατέστερων είναι και ένας Κύπριος, ο Στέφανος Σαμανής, 26 ετών, από τη Λευκωσία. «Αν δεν ρισκάρω τώρα, πότε θα το κάνω»; Διερωτάται και δηλώνει ότι ο αρχικός του στόχος είναι να φτάσει μέχρι τη δεκάδα. Πιστεύει πολύ στον μαγειρικό του χαρακτήρα και υποστηρίζει πως είναι έτοιμος να παίξει και να δείξει σε όλους πόσο ανταγωνιστικός είναι, αν και έχει μέχρι σήμερα μικρή μαγειρική εμπειρία.

Το ταξίδι των 24 του MasterChef 2022 αρχίζει από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου

καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 21:15 στο OMEGA. Από την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 18:15 MasterChef 2022 – MasterClass.

Η μεγάλη αγωνία των ιθυνόντων του OMEGA αλλά και των ανταγωνιστών του είναι αν θα καταφέρει το MasterChef 2022 να σημειώσει την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων κύκλων του σόου και να ανακατέψει σημαντικά την τράπουλα της τηλεθέασης…

Σάρωσε ο Άγιος Παΐσιος στην Ελλάδα

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η νέα σειρά του MEGA Ελλάδος «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που έκανε πρεμιέρα χθες, Πέμπτη με Κύπριους και Ελλαδίτες συντελεστές. Όπως γράφουν ελλαδικά ΜΜΕ, το πρώτο επεισόδιο της σειράς κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης με αδιαμφισβήτητη πρωτιά σε όλες τις κατηγορίες κοινού.

Τα ποσοστά που πέτυχε δεν είναι καθόλου αμελητέα: 33% στο σύνολο του κοινού και 32,3% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η σειρά κατάφερε από τα πρώτα λεπτά να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να επικρατήσει απόλυτα στην ελληνική τηλεόραση. Στη ζώνη μετάδοσης της σειράς το MEGA κατέγραψε 16,1 μονάδες διαφορά στο δυναμικό κοινό 18-54 από το επόμενο πρόγραμμα στη λίστα κατάταξης, και 12,4 μονάδες στο σύνολο του κοινού.

Και για να μιλήσουμε με πραγματικούς αριθμούς, πάνω από ενάμιση εκατομμύριο τηλεθεατές (1.597.820) επέλεξαν να παρακολούθησαν την σειρά για τη ζωή του Αγίου Παϊσίου, ενώ το υψηλότερο ποσοστό που σημειώθηκε σε επιμέρους κατηγορία κοινού άγγιξε το 40,6%. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμη. Πρωταγωνιστούν: Νικήτας Τσακίρογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Χριστίνα Παυλίδου, Δημήτρης Ήμελλος, Δρόσος Σκώτης, Δέσποινα Γκάτζιου. Στον ρόλο του Αγίου Παϊσίου, ο Προκόπης Αγαθοκλέους Στον ρόλο του Γέροντα Κυρίλλου, ο Γιώργος Αρμένης Στον ρόλο του βοσκού Θόδωρου, ο Γιάννης Στάνκογλου. Στον ρόλο του Ηγούμενου Καλλίνικου, ο Κώστας Αποστολάκης. Στον ρόλο της κυρά-Γιώργαινας, η Ρηνιώ Κυριαζή και στον ρόλο του Αρσενίου Εζνεπίδη, ο Παΐσιος Έξαρχος.

Στα δημοσιεύματα των ελλαδικών ΜΜΕ αναφέρεται ότι οι συγκλονιστικές ερμηνείες, η υψηλή αισθητική και η κινηματογραφική εικόνα απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια από τους χρήστες του Twitter, με το hashtag #AgiosPaisios να βρίσκεται στην πρώτη θέση των trends από τα πρώτα κιόλας λεπτά μετάδοσης του επεισοδίου. Ο δε συνολικός αριθμός των tweets ξεπέρασε τα 10.000.

Και για να επανέλθουμε στα δικά μας, η συγκεκριμένη σειρά δεν κατάφερε να φτάσει σε κανένα κυπριακό κανάλι για οικονομικούς, όπως αναφέρθηκε λόγους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X