ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Το θαύμα του Αγίου Παϊσίου στην κυπριακή TV

Με ορμή μπήκε η σειρά για τη ζωή του Αγίου Παϊσίου στη λίστα της τηλεθέασης

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ο Άγιος Παΐσιος έκανε και στην Κύπρο το τηλεοπτικό του θαύμα, όπως είχε προβλέψει η στήλη. Με την πρεμιέρα του κατάφερε να ανέβει στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης φτάνοντας με την πρώτη στην τρίτη θέση. Η σειρά για τη ζωή του Άγιου Παϊσιου έκανε και στην Κύπρο πάταγο όπως και στην Ελλάδα με τα πρώτα δύο επεισόδια που έχουν μεταδοθεί. Την ημέρα της πρεμιέρας της από τον ALPHA κατέγραψε μέχρι και 29% τηλεθέασης και σε απόλυτο αριθμό ήταν η επιλογή 100,360 τηλεθεατών.

Κατά τα άλλα η σειρά των τηλεοπτικών καναλιών ήταν η ίδια όπως και την προηγούμενη εβδομάδα με το OMEGA να πλησιάζει όλο και περισσότερο τον ΑΝΤ1 ενώ το SIGMA και το ΡΙΚ1 βρέθηκαν στον πάτο της λίστας.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Οι μετρήσεις της εταιρείας Nielsen για την περίοδο 14 έως 20 Φεβρουαρίου έδειξαν ότι ο ALPHA διατήρησε την πρωτιά του με δεύτερο τον ΑΝΤ1, τρίτο το OMEGA, τέταρτο SIGMA και πέμπτο το ΡΙΚ1.

Η σειρά στην οποία βρέθηκαν τα κυπριακά τηλεοπτικά κανάλια την περασμένη εβδομάδα στη λίστα της Nielsen είναι:

ALPHA: 15.4%

ΑΝΤ1: 12.7%

OMEGA: 12.2%

SIGMA: 11%

ΡΙΚ1: 9.4%

ΕΡΤ WORLD: 1.5%

ΡΙΚ2 : 1.1%

Οι πρώτες 25 εκπομπές σε τηλεθέαση

Επικράτηση του ALPHA σημειώθηκε στις έξι πρώτες εκπομπές της κυπριακής τηλεόρασης και την περασμένη εβδομάδα με μια όμως πολύ σημαντική διαφοροποίηση: Την δυναμική είσοδο της σειράς «Άγιος Παίσιος από τα Φάρσαλα στον Ουρανό» ο οποίος με την πρεμιέρα του κατέλαβε την τρίτη θέση στην τηλεθέαση.

Συνολικά ο ALPHA είχε 10 εκπομπές στην 25άδα, αυξάνοντας τις κατά μία από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο ΑΝΤ1 είχε 9 εκπομές, μία περισσότερη από την προηγούμενη εβδομάδα. Το OMEGA είχε 4 εκπομπές όπως και την προηγούμενη εβδομάδα και όλες αφορούσαν τον «Τροχό της τύχης». Το SIGMA είχε μόνο εκπομπές στην λίστα και οι δύο ήταν μεταδόσεις του Survivor. Το ΡΙΚ1 δεν είχε καμία εκπομπή στην 25άδα.

Στην πρώτη θέση παρέμεινε και την περασμένη εβδομάδα το «The Λούης night show» με τον Λούη Πατσαλίδη του ALPHA. Στη δεύτερη θέση, την τέταρτη, πέμπτη και έκτη θέση ήταν ο «Σασμός». Στην τρίτη θέση έκανε σημαντική είσοδο η σειρά «Άγιος Παίσιος από τα Φάρσαλα στον Ουρανό».

Στην έβδομη θέση βρέθηκε το «Casa de Mikel» του Μιχάλη Σοφοκλέους στον ΑΝΤ1. Στην όγδοη και έννατη θέση βρέθηκε ο «ο τροχός της τύχης» του OMEGA.

Το «5Χ5» του ΑΝΤ1 βρέθηκε στις θέσεις 10,11, 17, 19 και 22.

Στη θέση 12, 20 και 21 βρέθηκε η σειρά «Ήλιος» του ΑΝΤ1.

Η σειρά «Γη της ελιάς» του ALPHA βρέθηκε στις θέσεις 15 και 18.

Το ριάλιτι «Survivor» του SIGMA έπεσε και περιορίστηκε στις θέσεις 23 και 24. Στην 25η θέση βρέθηκε το τηλεπαιχνίδι «THE CHASE».

Η χρυσή πεντάδα

Στην πρώτη πεντάδα των εκπομπών με την υψηλότερη τηλεθέαση βρέθηκε και την περασμένη εβδομάδα μόνο ο ALPHA, με τρεις εκπομπές, το «The Λούης night show», τον «Σασμό» και το «Άγιος Παΐσιος από τα Φάρσαλα στον Ουρανό» που ανέβηκε στην τρίτη θέση με την πρώτη της προβολή.

Οι εκπομπές της πεντάδας, όπως τις κατέγραψε η Nielsen με την ημερομηνία που προβλήθηκαν, το ποσοστό το οποίο πέτυχαν και τις χιλιάδες τηλεθεατές που τις παρακολούθησαν, ήταν:

1. «The Λούης night show» από τον Alpha στις 18/02, το οποίο κατέγραψε μέχρι 35% (109.540),

2. «Σασμός» από τον Alpha στις 17/02, το οποίο κατέγραψε μέχρι 26.8% (104.590),

3. «Άγιος Παΐσιος από τα Φάρσαλα στον Ουρανό» από τον Alpha στις 19/02, το οποίο κατέγραψε μέχρι 29% (100.360),

4. «Σασμός» από τον Alpha στις 15/02, το οποίο κατέγραψε μέχρι 22.7% (88.660),

5. «Σασμός» από τον Alpha στις 14/02, το οποίο κατέγραψε μέχρι 22.9% (87.360).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X