ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Το pole dancing της Ελπίδας και η άνοδος της θερμοκρασίας

Σε νέες χορευτικές και άλλες περιπέτειες η παρουσιάστρια του ΡΙΚ

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ο τρίτος χορός της Ελπίδας

«Ελπίδα Ιακωβίδου: Ανεβάζει τη θερμοκρασία με την σέξι εμφάνισή της στο «Casa de Mikel», έγραφε ο ΑΝΤ1 στην ιστοσελίδα του προβάλλοντας την παρουσία της παρουσιάστριας του ΡΙΚ στο σόου του Μιχάλη Σοφοκλέους. Ήταν μια αναφορά για τον «σέξι χορό» της Ελπίδας Ιακωβίδου η οποία, όπως έγραψαν, θα βάλει φωτιά στην εκπομπή, υποδυόμενη την Ελένη Φουρέιρα στο σέξι βίντεο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Υπόσχονταν ότι η Ελπίδα, που είναι η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΡΙΚ1 «Όμορφη μέρα κάθε μέρα», θα ανεβάσει τη θερμοκρασία με τις δεξιότητες και την ευλυγισία της.

Έγινε η μετάδοση του «Casa de Mikel» και παρά το ότι δεν είδαμε την ευλυγισία της Φουρέιρα, ακολούθησε μεγάλη άνοδος της θερμοκρασίας αλλά σε λάθος κανάλι. Όχι στον ΑΝΤ1 αλλά στο ΡΙΚ!

Η τηλεπαρουσιάστρια του ΡΙΚ έλαβε προειδοποιητική επιστολή από το ημικρατικό ίδρυμα για τη συμμετοχή της στο «Casa de Mikel», φορώντας περούκα και χορεύοντας στον στύλο pole dancing.

Σημειώνεται ότι η Ελπίδα είχε εμφανιστεί και παλαιότερα στην ίδια εκπομπή χορεύοντας χορό της κοιλιάς.

Μεταξύ των αντιδράσεων που σημειώθηκαν, υπέρ της Ελπίδας ήταν στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους. «Είναι αστείο και να το συζητάμε, να λάβει προειδοποιητική επιστολή επειδή συμμετείχε σε μια άλλη εκπομπή με άλλο ύφος», υποστήριξε η Χριστιάνα και το πάνελ της.

Η δική μου απορία πάντως είναι, σε περίπτωση που η Ελπίδα αποφασίσει να τριτώσει το κακό με την εκπομπή του Μιχάλη, ποιο χορό θα χορέψει αυτή τη φορά;

Μετά τον χορό της κοιλιάς και το pole dancing, τι;  

Από την Ντενίση στην Αλεξίου

Η πολυδιαφημισμένη ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» προβάλλεται αυτή την περίοδο στους κινηματογράφους στην Κύπρο. Ανεξαρτήτως των κριτικών για την ταινία, οι συντελεστές φαίνεται πως έχουν μελετήσει πολύ το εμπορικό κομμάτι της παραγωγής. Ύστερα από συμφωνία που έγινε με την ΕΡΤ, έγιναν επιπλέον λήψεις κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για μια σειρά τεσσάρων επεισοδίων. Η σειρά θα προβληθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο  από την ΕΡΤ, στην επέτειο των 100 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης. Το σενάριο ως γνωστόν υπογράφει η Μιμή Ντενίση, η οποία και πρωταγωνιστεί στην ταινία, τα δικαιώματα της οποίας για πρώτη τηλεοπτική προβολή τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο έχει, επίσης, αποκτήσει η ΕΡΤ.

Σας είχα ξαναγράψει για τα ποιοτικά βήματα που κάνει ΕΡΤ και τη προσπάθεια να παρουσιάσει σημαντικές παραγωγές που εστιάζουν στον πολιτισμό. Ενέργειες που μακάρι να τις αντέγραφε το ΡΙΚ…

Μια από τις τελευταίες ειδήσεις που φτάνουν από την ΕΡΤ είναι για μια νέα συνεργασία με την Χάρις Αλεξίου. Η σημαντική ερμηνεύτρια είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την κρατική τηλεόραση της Ελλάδας για να παρουσιάσει ένα ντοκιμαντέρ που θα έχει μουσική αναφορά. Οι πληροφορίες αναφέρονται σε σειρά που θα παραπέμπει σε μουσική εκπομπή, με εκλεκτούς καλεσμένους, συζητήσεις και μουσικά ταξίδια πίσω στον χρόνο και όχι μόνο.

Η Χάρις Αλεξίου που έχει ανακοινώσει την αποχώρησή της από το τραγούδι και τις μουσικές σκηνές εστιάζει πια σε παραστάσεις και τηλεοπτικές παραγωγές. Περυσι εμφανίστηκε στην Αρχαία Επίδαυρο στην παράσταση «Ιφιγένεια εν Ταύροις», στον ρόλο της θεάς Αθηνάς, φέτος θα είναι δίπλα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, στη σειρά «Ο δάσκαλος» και συνεχίζει ακάθεκτη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση