ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Το όραμα για τα μεγάλα στούντιο και η επένδυση στην ψυχαγωγία

Σταθερή αξία η "Μουρμούρα" πάει για 10η χρονιά

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Έρχονται τα μεγάλα στούντιο

Μεγάλα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά στούντιο ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει και το συγκρότημα Δίας. Όπως έγκυρα πληροφορούμαι και μία άλλη εταιρεία είχε στα πλάνα της να επεκταθεί σε αυτό τον τομέα για να εξυπηρετήσει όχι ένα αλλά δυό-τρια τηλεοπτικά κανάλια της Κύπρου και ανάγκες για τη διαφημιστική και κινηματογραφική βιομηχανία.

Φαίνεται πως η συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κύπρο βρίσκεται σε άνθηση τα τελευταία χρόνια. Η παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών στο νησί και ο ανταγωνισμός των τηλεοπτικών καναλιών έχει δώσει όντως ένα γερό σπρώξιμο στον τομέα.

Επένδυση στην ψυχαγωγία

Στην ψυχαγωγία συνεχίζει να επενδύει ο ALPHA Ελλάδας, εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα ενός νέου μουσικού σόου το οποίο σύντομα αναμένεται να δούμε στις οθόνες μας αφού θεωρείται σίγουρο ότι θα αναμεταδίδεται και από τον ALPHA Κύπρου.

Πρόκειται για το «Chart Show», το οποίο πολλοί θυμούνται ότι παρουσιάζε με επιτυχία η Ναταλία Γερμανού. Στη νέα του έκδοση το σόου θα το παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή, η οποία κάνει πια κανονική τηλεοπτική καριέρα.

Πέρα από το «Chart Show» ο ALPHA Ελλάδας έχει εξασφαλίσει και τα δικαιώματα ενός νέου τάλεντ σόου που αναμένεται να βγει στον αέρα τον Απρίλιο, όπως γράφουν ελλαδικά ΜΜΕ. Πρόκειται για το «All together now», του οποίου η κριτική επιτροπή αποτελείται, ούτε λίγο, ούτε πολύ από 100 ειδικούς της μουσικής. Στην Ελλάδα συζητείται όπως τα μέλη της επιτροπής μειωθούν στο μισό, δηλαδή σε 50. Υποψήφιο μουσικό σόου για τον ALPHA είναι και το «Rising Star», το οποίο μεταδόθηκε παλαιότερα από τον ΑΝΤ1.

Σύντομα αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις για το «All together now» και το «Rising Star», με τα οποία ο ALPHA θεωρεί ότι θα ενισχύσει ουσιαστικά την τηλεθέασή του.

Πάει για 10η χρονιά η μουρμούρα

Μιας και είμαι στον ALPHA, σας ενημερώνω ότι ο σταθμός αποφάσισε όπως η αγαπημένη σε πολλούς εκπομπή «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» συνεχίσει για άλλη μία τηλεοπτική σεζόν, την 10η κατά σειρά. Και αυτό γιατί η επιτυχία της είναι δεδομένη αφού αποτελεί αυτή τη στιγμή την μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.

Στη νέα τηλεοπτική σεζόν η σειρά θα έχει αρκετές αλλαγές και δεν είναι σίγουρο ότι θα παίζουν όλοι οι ηθοποιοί που βλέπουμε σήμερα. Κάποια από τα ζευγάρια έχουν συμφωνήσει με την παραγωγή, κάποια ακόμα. Το σίγουρο είναι πως δεν θα αλλάξει το επιτυχημένο φορμάτ της σειράς με τις γρήγορες εναλλαγές σύντομων και έξυπνων διαλόγων μεταξύ των ζευγαριών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X