ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Οι ανατροπές των κυπριακών καναλιών και η... εξορία της Φάρμας

Τέλος η Φάρμα από το καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ανατροπές σε δύο κανάλια

Ανατροπές αναμένονται στα προγράμματα δύο κυπριακών καναλιών πριν καν από τα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν. Σύμφωνα με όσα έχουν φτάσει στ’ αυτιά μου, κάποιες εκπομπές είναι μεταξύ φθοράς και… αφθαρσίας και πρόκειται πολύ σύντομα να ανακοινωθεί η διακοπή τους με συνοπτικές διαδικασίες.

Και από τα δύο κανάλια είχαν δοθεί οδηγίες για βελτίωση του περιεχομένου ώστε να πετύχουν πιο ψηλή τηλεθέαση. Οι συντελεστές αναγνωρίζοντας την αποτυχία στο θέμα της τηλεθέασης υποσχέθηκαν να βάλουν τα δυνατά τους για να βελτιωθούν τα νούμερα. Κάτι που όμως δεν έγινε κατορθωτό, αφού ο ανταγωνισμός σε αυτή την τηλεοπτική περίοδο είναι… ανίκητος.

Τώρα γίνονται συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για το πότε και πως θα ολοκληρωθούν οι εκπομπές…

Εξορίζεται η Φάρμα

Η «Φάρμα» του ΑΝΤ1 ως γνωστόν δεν τα πάει καθόλου καλά σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση. Ο ΑΝΤ1 Ελλάδας της έδωσε αρκετό χρόνο για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να ανεβάσει ρυθμούς και ποσοστά αλλά φαίνεται πως σωτηρία δεν μπορεί να υπάρξει πια. Γι’ αυτό και σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ελλαδικά ΜΜΕ, ο σταθμός πήρε την απόφαση να την αφαιρέσει από το καθημερινό του πρόγραμμα και να παίζει μόνο Παρασκευή και Σαββατοκύριακο μέχρι να μεταδοθεί ο τελικός, ο οποίος μάλλον δεν θα αργήσει πολύ. Μια τόσο πολυέξοδη παραγωγή δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ χωρίς να «γράφει», γι’ αυτό και… εξορίστηκε από το καθημερινό πρόγραμμα.

Το κενό που θα αφήσει πίσω της η «Φάρμα» αναμένεται να καλυφθεί από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος». Στροφή στα σίγουρα…

Φινάλε και για το «Ράδιο Αρβύλα»

Το «Ράδιο Αρβύλα» πλησιάζει στο τέλος του, αφού βάσει συμβολαίου η φετινή του σεζόν ολοκληρώνεται τον Απρίλιο. Η εκπομπή τα πάει πολύ καλά σε τηλεθέαση και ειδικά μετά το σκάνδαλο με τον πρώην συνεργάτη τους που βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης, τα ποσοστά έχουν ανέβει ακόμη περισσότερο. Όπως μαθαίνω από πηγή μου στην Αθήνα, μετά την υπόθεση Παναγιωτόπουλου το «Ράδιο Αρβύλα» σημειώνει πάνω από 20% τηλεθέαση σε μια ζώνη που το νούμερο αυτό είναι πολύ σπάνιο…

Στο συμβόλαιο του Κανάκη με τον ΑΝΤ1 αναφέρεται ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται στα μέσα Απριλίου. Ξέρετε όμως ποια εκπομπή θα την αντικαταστήσει; Όπως γράφτηκε σε ελλαδικά ΜΜΕ, το κενό θα συμπληρώσει το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», το οποίο θα παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στον ΑΝΤ1 Ελλάδος το τηλεπαιχνίδι θα προβάλλεται στις 8.00 το βράδυ από Δευτέρα έως Τετάρτη ενώ θα συνεχίσει και το «The 2Night Show».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X