ΑΝΑΛΥΣΗ Πετόσφαιρα: Έκανε το τρεμπλ η Ολυμπιάδα! Το πρώτο κύπελλο στην ιστορία της κατέκτησε η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως, που στον τελικό κυπέλλου πετόσφαιρας γυναικών κέρδισε τη Robo Markets ΑΕΛ με 3-2 σετ στο «Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
O πρώτος γλυκός τίτλος της Ολυμπιάδας Νεάπολης στην προσφυγιά Στους τοίχους του οικήματος είναι αναρτημένες πολλές φωτογραφίες από την ιστορία και την πορεία του σωματείου 24sports team 17/03/2022 | ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.
Πιο κοντά στον τίτλο η Ολυμπιάδα Νεάπολης Στο κυνήγι της ο Property Gallery Απόλλων στην πετόσφαιρα γυναικών 01/03/2022 | ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.
Αλώβητη και στα ντέρμπι η Ολυμπιάδα! Σημαντική νίκη επί της Ανόρθωσης για το πρωτάθλημα πετόσφαιρας γυναικών 22/02/2022 | ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.