ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Ένα ψαλίδι, ένα κόψιμο και ένα ψάξιμο...

Ποιος έκοψε τους συναδέλφους από τη φωτογραφία με την πρόεδρο της Βουλής;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ποιος πήρε το ψαλίδι;

Συνάντηση με την «συνάδελφο» και πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου είχε αντιπροσωπεία της Ένωσης Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ) για τα αιτήματα της δημοσιογραφικής οικογένειας. Ανακοίνωση που στάλθηκε από την ΕΣΚ ανέφερε ότι η συνάντηση ήταν ιδιαιτέρως παραγωγική και χρήσιμη και ότι «όλα τα ζητήματα που ήγειρε η ΕΣΚ αντιμετωπίσθηκαν από την κ. Δημητρίου με θετικό φακό και με διάθεση ενεργούς και άμεσης αρωγής προς επίλυσή ή ρύθμισή τους».

Εκείνο όμως που προκάλεσε πολλά σχόλια σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια δεν ήταν τα αιτήματα που η αντιπροσωπεία της ΕΣΚ μετέφερε στην προέδρο της Βουλής αλλά η φωτογραφία που στάλθηκε από την οργάνωση των δημοσιογράφων στα emails των δημοσιογράφων. Η φωτογραφία που απέστειλε η ΕΣΚ διπλή μάλιστα, έδειχνε σε κοντινό πλάνο τον πρόεδρο της Ένωσης να συνομιλεί με την πρόεδρο της Βουλής λες και ήταν μόνοι στη συνάντηση. Παρά το ότι στην ανακοίνωση αναφέρονταν και τα ονόματα των άλλων μελών του Δ.Σ. που συμμετείχαν. Στο email όμως που έστειλε το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών για τη συνάντηση υπάρχει η ίδια ακριβώς φωτογραφία μαζί όμως με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΚ που κάποιος έκοψε από την φωτογραφία που μας έστειλε ο πρόεδρος Φράγκος. Ποιος και γιατί έκοψε την αντιπρόεδρο, τον ταμία και τα άλλα δύο μέλη της ΕΣΚ από την φωτογραφία; Εμείς δημοσιεύουμε ολόκληρη την φωτογραφία χωρίς ψαλίδισμα.

Ετοιμάζουν ανακοίνωση διακοπής

Μία σειρά που άρχισε με πολύ καλούς οιωνούς και που όπως ακούω στοιχίζει πολλά στο κανάλι που την προβάλλει κατεβάζει ρολά πολύ πριν από την ημερομηνία που είχε προβλεφθεί. Ο λόγος της πρόωρης διακοπής της είναι η χαμηλή τηλεθέαση που σημείωσε για όσο προβλήθηκε. Σύμφωνα με το κανάλι δόθηκε αρκετός χρόνος για να ανέβουν τα ποσοστά αλλά αυτά παραμένουν σε βαρομετρικό χαμηλό. Εκείνο που απομένει τώρα είναι η σύνταξη της επίσημης ανακοίνωσης.

Μαθαίνω δε πως δεν είναι η μόνη εκπομπή που θα κοπεί πριν από την ώρα της λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Και μάλιστα από το ίδιο κανάλι…

Στην Ελλάδα το ψάχνουν περισσότερο

Μπορεί το Total Blackout να μην ευτύχησε να τα πάει καλά στο Omega από το οποίο παράγεται και προβάλλεται στην Κύπρο, στην Ελλάδα όμως το θέλουν επενδύουν σ’ αυτό. Τα δικαιώματα όπως διαβάζω έχει αποκτήσει ο ALPHA Ελλάδος και δεν αποκλείεται μετά το Omega στην Κύπρο να το παρακολουθήσουμε και από τον ALPHA Κύπρου.

Στον ALPHA Ελλάδος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχουν γίνει πάνω από 50 δοκιμαστικά για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού, το οποίο στην Ελλάδα έχει μια ιστορία. Όπως θυμούνται οι παλαιότεροι, το παρουσίαζε πριν από χρόνια στον ΑΝΤ1 η Νάντια Μπουλέ. Στον ALPHA Ελλάδος όμως, δεν έχει ακόμα αποφασιστεί ποιος ή ποια θα είναι στην παρουσίαση. Μεταξύ των όσων έχουν κάνει δοκιμαστικό είναι πολύ γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, όπως ο Σάκης Κατσούλης, ο νικητής του προηγούμενου Survivor, η τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου, το μοντέλο και παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Αποστόλης Τότσικας, η Λάουρα Νάργες και ο Μελέτης Ηλίας. Είναι αλήθεια πως στην Ελλάδα το ψάχνουν πριν καταλήξουν στην παρουσίαση…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X