ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: H έκπληξη του «X FACTOR» και το θαύμα του Αγίου Παϊσίου

Για να δούμε πως θα τα πάει στην Κύπρο…

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Η μεγάλη έκπληξη του X Factor

Μας υποσχέθηκαν εκπλήξεις στο νέο «X Factor» αλλά αυτό με τον Ανδρέα Γεωργίου κανένας δεν το περίμενε. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης επιβεβαίωσε ότι θα είναι ο παρουσιαστής του μουσικού τάλεντ σόου. Μιλώντας μάλιστα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε για ένα μεγάλο και φρέσκο σόου και ανυπομονεί να ζήσει την αδρεναλίνη του live. «Δεν δηλώνω παρουσιαστής, αλλά το συγκεκριμένο project νιώθω ότι είναι ταμάμ, γιατί έχω βρεθεί και στις δύο πλευρές. Και από την πλευρά του casting, όταν αναζητούσα πρόσωπα, και από την πλευρά των παικτών, όταν έπρεπε να διαγωνιστώ. Φυσικά, θα είμαι δίπλα στα παιδιά και θα ζήσω μαζί τους το άγχος. Θα βάλω τα δυνατά μου να τους ενθαρρύνω για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό» ανέφερε.

Το νέο νέο X Factor που θα έχει το πιο ψηλό χρηματικό έπαθλο από όλα τα άλλα σόου θα προβάλλεται στην Ελλάδα από το MEGA ενώ για την Κύπρο πρόλαβε και το έκλεισε, ποιος άλλος;, Ο «ALPHA».

Tην κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν οι Χρήστος Μάστορας, Μιχάλης Κουινέλης, Μαρίζα Ρίζου και Στέλιος Ρόκκος.

Στο backstage θα είναι η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Άγιος Παίσιος και οι αγωγές

Ο «ALPHA Κύπρου» έχει εξασφαλίσει και τα δικαιώματα για προβολή της νέας σειράς του MEGA «Άγιος Παϊσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό» που αφηγείται τη ζωή του σύγχρονου Αγίου. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς στην Κύπρο θα μεταδοθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 21:00. Στην Ελλάδα που έχουν προβληθεί δύο επεισόδια μέχρι σήμερα, σάρωσε σε τηλεθέαση και όλοι μιλούν για τις εκπληκτικές ερμηνείες και τη σκηνοθεσία της. Ως γνωστόν πολλοί από τους συντελεστές είναι Κύπριοι, με τον Γιώργο Τσιάκκα να υπογράφει το σενάριο, τη σύζυγό του Χριστίνα Παυλίδου και τον Προκόπη Αγαθοκλέους να κρατούν πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Στην Ελλάδα έχει δημιουργηθεί και θερμό επεισόδιο γύρω από τη σειρά, μάλλον θερμά επεισόδια, μετά τα αιχμηρά σχόλια του Πέτρου Τατσόπουλου που έστρεψαν εναντίον του Μητροπολίτες και πολλούς άλλους. Μεταξύ αυτών είναι και το site ekklisiaonline το οποίο επικαλούμενο άρθρο του αντιρατσιστικού νόμου του κίνησε αγωγή ύψους 200.000 ευρώ.

Ο θόρυβος στα παραδοσιακά ΜΜΕ αλλά και στα σόσιαλ μίντια αναμφίβολα βοηθούν την σειρά, η οποία θα ολοκληρωθεί σε εννέα μόνο επεισόδια. Και χωρίς αυτό τον θόρυβο όμως τα πήγε ανέλπιστα καλά.

Και τα δύο επεισόδια έχουν τρελάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης στην Ελλάδα. Το πρώτο επεισόδιο στο MEGA το είδαν πάνω από ενάμιση εκατομμύριο τηλεθεατές (1.597.820), σημειώνοντας στην πρεμιέρα 31,8% στο δυναμικό κοινό και 32,6% στο σύνολο. Η σειρά άγγιξε σε τέταρτο και το 38,5%. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές!

Το δεύτερο επεισόδιο είδαν σε απόλυτο αριθμό 1.610.519 τηλεθεατές με την κάλυψη να φτάνει τους 2.318.508 τηλεθεατές. Σημείωσε ποσοστό 38% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 32,8% στο σύνολο του κοινού.

Για να δούμε πως θα τα πάει στην Κύπρο…

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X