ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

#MediaBlog Όταν το ΡΙΚ έγινε... Συρία

Άλλη μια εφημερίδα αδειάζει...

Μεγάλη είναι η αναστάτωση που επικρατεί στο ΡΙΚ. Μεταξύ μας δεν πρόκειται για αναστάτωση αλλά για πραγματικό πόλεμο. Οι διάδρομοι μυρίζουν μπαρούτι...

Ο πόλεμος ξέσπασε μεταξύ της συντεχνίας ΕΥΡΙΚ και του Γενικού Διευθυντή μετά την ρουκέτα που εκτόξευσε προ λίγων ημερών η ΕΥΡΙΚ κατηγορώντας τον Μιχάλη Μαραθεύτη ότι απουσιάζει συχνά από το Ίδρυμα και πως μόνη του έγνοια είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. Όπως λέει η ανακοίνωση ο Μαραθεύτης θα εγκατασταθεί στο Ισραήλ για 17 μέρες "ως συνοδός της τραγουδίστριας" ενώ κατά τον περσινό διαγωνισμό της Eurovision απουσίαζε για 21 ημέρες.

Σύμφωνα πάντα με την εκρηκτική ανακοίνωση της ΕΥΡΙΚ, "την ίδια ώρα τα προβλήματα, δηλαδή τα σοβαρά και επείγοντα υπηρεσιακά και εργασιακά ζητήματα συσσωρεύονται και ο Γενικός Διευθυντής συστηματικά αποφεύγει να τα αντιμετωπίσει. Ο κ. Μαραθεύτης περί άλλων τυρβάζει και δεν επιδεικνύει καμία διάθεση να ασχοληθεί με τα πραγματικά του καθήκοντά".

Και κατέληξε με το εκπληκτικό: "Ως ΕΥΡΙΚ ΟΗΟ-ΣΕΚ αισθανόμαστε ντροπή για το επίπεδο της γενικής διεύθυνσης. Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν θα γίνουν επί μακρόν ανεκτές".

Η απάντηση του Μαραθεύτη δόθηκε με αναφορά στην "εμπάθεια που αναδύεται από την ανακοίνωση της ΕΥΡΙΚ και καταδεικνύει τις πραγματικές προθέσεις του συντάκτη της και της προφανούς προσπάθειας ισοπέδωσης του έργου και του ρόλου της διεύθυνσης".

Για το επίμαχο θέμα της Eurovision εξηγεί πως είναι με σκληρή δουλειά που έχει επιτευχθεί η δεύτερη θέση στον περσινό διαγωνισμό με την προβολή της Κύπρου από διεθνή ΜΜΕ.

Καλά πληροφορημένη πηγή μου από το Ίδρυμα υποστηρίζει πως ο πόλεμος μαίνεται κανονικά και πως σε αυτόν έχουν εισέλθει και... κομματικά άρματα. "Το ΡΙΚ θυμίζει Συρία" μου είπε, σημειώνοντας πως μετά από την μικρή ανακωχή που αναμένεται να δοθεί λόγω Πάσχα "θα ξαναρχίσουν κανονικά οι εχθροπραξίες". Και προέβλεψε: "Το επόμενο βήμα θα είναι να ζητήσουν παραίτηση του Μαραθεύτη..." αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα.

Σας έγραψα τις προάλλες για το συνάδελφο Σωτήρη Παρούτη που ύστερα από δεκαετίες αποχωρεί από τον Πολίτη. Χθες έγινε γνωστό πως θα τον ακολουθήσουν άλλοι τρεις συνάδελφοι. Θεωρούνται όλοι ως πλεονάζον προσωπικό...
Άλλη μια εφημερίδα αδειάζει...

Επιτέλους γέννησε και η Χριστιάνα και ανασάναμε! Είναι σαν να έχουμε απελευθερωθεί και εμείς μαζί της!
Καλότυχο να είναι το αγοράκι του ζεύγους και θα αναμένουμε με αγωνία τα πρώτα ποστ της Χριστιάνας!

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η Άννα μας! Η Άννα Ελευθερίου του Power Of Love! Το κορίτσι κατήγγειλε δημόσια τις απειλές και κατέφυγε όπως λέει στην Αστυνομία.

Και στην Κύπρο τίποτα ακόμα. Ούτε μια διαδήλωση στην πλατεία Ελευθερίας ή στις Φοινικούδες...

Τι λέει η τηλεθέαση;

Σε χαμηλό βαρομετρικό παραμένει η τηλεθέαση, παρά τα συνταρακτικά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας.

Χθες βράδυ πρώτος σταθμός στη γενική τηλεθέαση αναδείχθηκε ο ΑΝΤ1 αλλά η γενική παρατήρηση είναι πως τα ποσοστά όλων των σταθμών παραμένουν χαμηλά.
Ούτε ένας serial killer δεν κατάφερε να τα σηκώσει θεαματικά...

Πρώτος σταθμός ήταν ο ΑΝΤ1 με 14,4%, δεύτερο το Sigma με 13,8% και τρίτος ο Alpha με 12,3%. Στην τέταρτη θέση το ΡΙΚ1 με 11,4% και πέμπτη το Omega με 10,4%.

Τα πιο μικρά κανάλια κατέγραψαν: Εxtra 2,4%, ΡΙΚ2 1,8%, ΕΡΤ World 1,8%.

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X