ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
22° Λευκωσία,
29 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Το... παναύριν τελείωσε, πληρώνουν και τον λογαριασμό

Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις... ξεκίνησαν οι κωλοτούμπες και τα «εγώ εν τζιαι»

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

«Θα βρεθούμε ξανά στο ίδιο έργο θεατές ή αυτή τη φορά το σενάριο θα έχει ανατροπή και διαφορετικό φινάλε; Θα μείνουμε και πάλι στις καταγγελίες και στις δηλώσεις εντυπωσιασμού ή θα πάμε, για πρώτη φορά, στο επόμενο στάδιο; Θα ξετυλιχτεί επιτέλους το κουβάρι ή θα ξεχαστούν/σκεπαστούν όλα και θα μπουν και αυτή τη φορά σε κάποιο συρτάρι; Τη δεδομένη στιγμή δύσκολα μπορεί να απαντήσει κανείς με σιγουριά στα πιο πάνω ερωτήματα. Ωστόσο, μια υποψία για την κατάληξη κι αυτού του επεισοδίου την έχουμε. Το πράγμα άρχισε να μυρίζει προς τα που πάει…».

Η πιο πάνω παράγραφος αποτελούσε τον πρόλογο της αθρογραφίας μου της περασμένης εβδομάδας. Είχε περάσει μόλις ένα 24ωρο από τις «καυτές» τοποθετήσεις των Τορναρίτη και Καραβίδα, οι οποίοι κατήγγειλαν, μεταξύ άλλων, την ύπαρξη συμμορίας, αρχηγών, υπαρχηγών, διαπλεκόμενων, εντεταλμένων διαιτητών και το σκηνικό ήταν ακόμα θολό. Ξέραμε, όμως, ότι οι πιθανότητες να δούμε ένα ανατρεπτικό σενάριο και διαφορετικό φινάλε ήταν ελάχιστες. Και δυστυχώς, δεν πέρασαν παρά μόνο μερικά 24ωρα για να έρθει η επιβεβαίωση.

Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις - και αφού μεσολάβησε έντονο παρασκήνιο και παρεμβάσεις- ξεκίνησαν οι κωλοτούμπες και τα «εγώ εν τζιαι». Τις βολές Τορναρίτη κατά πάντων ακολούθησαν... μηνύματα αγάπης. Ο κ. Τορναρίτης κάλεσε τις ομάδες να είναι αγαπημένες και μονοιασμένες, να αφήσουν πίσω τους αυτά που τους χωρίζουν, να προχωρήσουν μπροστά και τους υπενθύμισε πως υπάρχει μόνο ένας κοινός εχθρός. Όχι, δεν εννοούσε τον Γιώργο Κούμα, αλλά τον τούρκο κατακτητή! Με άλλα λόγια, ότι χορεύκω παίζε μου...

Όσον αφορά στον Καραβίδα, πείστηκε τελικά να δώσει το παρών του στη σημερινή (14/4) συνεδρία της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού. Ωστόσο, το ζητούμενο δεν είναι απλά να παρευρεθεί ενώπιον των μελών της Επιτροπής, αλλά το τι θα καταθέσει. Θα έχει η ουσία η εκεί παρουσία του μόνο αν δώσει στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν στο ξετύλιγμα του κουβαριού. Το ίδιο ισχύει και για τον Χριστόφορο Τορναρίτη, ο οποίος έδωσε το παρών του στην προηγούμενη συνεδρία της Επιτροπής. Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού έδωσε κάποιες σημαντικές πληροφορίες, όχι όμως συγκεκριμένες καταγγελίες οι οποίες θα οδηγήσουν και στην εξιχνίαση κάποιων από των πολλών και σοβαρών υποθέσεων που έχουν ενώπιόν τους οι διάφορες επιτροπές, εισαγγελείς και οι αστυνομικές αρχές.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως ούτε και τώρα θα γίνει κάτι. Μακάρι να βγούμε ψεύτες, αλλά από αυτά που γνωρίζουμε, το πιθανότερο είναι να μπουν κι αυτές οι υποθέσεις στα συρτάρια, ελλείψει χειροπιαστών αποδείξεων. Διαισθάνομαι πως το... παναύριν θα τελειώσει με την πληρωμή του λογαριασμού, ο οποίος ανέρχεται στα δέκα χιλιάρικα. Πέντε για τον Καραβίδα και πέντε για τον Τορναρίτη. Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...

Pressing: Τελευταία Ενημέρωση

Limit down

Limit down

Χειρότεροι αριθμοί στην ιστορία για πρωταθλητή και σκόρερ
Ανδρέας Βιολάρης
 |  PRESSING
Ιδού η Ρόδος...

Ιδού η Ρόδος...

Φινάλε για γερά νεύρα στην α΄ φάση και όλα συνηγορούν ότι η εξάδα θα ξεκαθαρίσει την τελευταία αγωνιστική
Ανδρέας Βιολάρης
 |  PRESSING
Don’t do it, Mazic!

Don’t do it, Mazic!

Οι απορίες που προέκυψαν μετά τις σκέψεις που κάνουν στην Ιταλία και η κυπριακή πραγματικότητα
Ανδρέας Βιολάρης
 |  PRESSING
Δυστυχώς, αποτύχατε...

Δυστυχώς, αποτύχατε...

Η αναγέννηση της Εθνικής και του κυπριακού ποδοσφαίρου απαιτεί πλάνο, όραμα, χρήμα και κυρίως τα κατάλληλα άτομα
Ανδρέας Βιολάρης
 |  PRESSING
Ούτε το VAR δεν μας σώζει

Ούτε το VAR δεν μας σώζει

Το επίπεδο της κυπριακής διαιτησίας είναι χαμηλότερο από το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας
Ανδρέας Βιολάρης
 |  PRESSING