ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ασφαλίζει και τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ του 2019

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου θα διεξαχθεί το διήμερο 23-24 Μαρτίου στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μέλος του γαλλικού κολοσσού CNP ASSURANCES S.A., ασφαλίζει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου, ως Χορηγός Ασφάλειας και Υγείας στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 23-24 Μαρτίου, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού δήλωσε σχετικά: «Είναι αυτονόητη αρχή για τη CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ να υιοθετεί και να κάνει πράξη την απαίτηση της κοινωνίας που θέλει τις ισχυρές επιχειρήσεις του τόπου να συμβάλλουν σε σημαντικούς τομείς και να επιστρέφουν αξία στην κοινωνία. Στηρίζουμε με συνέπεια ένα μεγάλο και καταξιωμένο αθλητικό γεγονός. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από τις χιλιάδες συμμετοχές Κυπρίων και ξένων δρομέων που λαμβάνουν μέρος». Προσέθεσε επίσης πως «Η διοργάνωση κάθε χρόνο θέτει ολοένα και πιο ψηλά τον πήχη, δημιουργώντας ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς κλίμακας που προβάλλει τη σύγχρονη εικόνα της Κύπρου και την όμορφη πόλη της Λεμεσού».

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ διεξάγεται για 13η συνεχή χρονιά και αποτελεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου της ΚΟΕΑΣ, πληρώντας τα υψηλότερα διεθνή στάνταρ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού (ΙAAF) και της Παγκόσμιας Ένωσης Μαραθωνίων Δρόμων (AIMS) που τον πιστοποιούν.

Με την ευκαιρία του 13ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ παρέθεσε cocktail party, όπου διοργανωτές, χορηγοί, υποστηρικτές και οι εμπλεκόμενοι φορείς, μαζί με ανθρώπους των ΜΜΕ, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κ. Σπύρος Σπύρου, Director της διοργάνωσης, παρουσίασε τις σημαντικότερες πτυχές του αγώνα αλλά και τις καινοτομίες που εισάγονται φέτος. Όπως είπε «οι δρομείς των αγωνιστικών δρόμων της Κυριακής, 24 Μαρτίου θα ξεπεράσουν τις 4.000 σημειώνοντας αύξηση πέραν του 20% σε σχέση με πέρσι» ενώ τόνισε ότι «πάνω από τους μισούς προέρχονται από το εξωτερικό». Στάθηκε επίσης στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ μέσω του οποίου έχουν ήδη μαζευτεί 10.000 ευρώ για το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα ενώ άλλες 20.000 ευρώ μαζεύτηκαν ήδη για άλλους κοινωφελείς οργανισμούς και σκοπούς μέσω της πλατφόρμας «Give and Gain» με την οποία από φέτος συνεργάζεται η διοργάνωση.

Μεταξύ άλλων, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης όπως επίσης ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Βουλευτής κ. Ευθύμιος Δίπλαρος και ο Πρόεδρος του ΓΣΟ κ. Άκης Λάμπρου.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.limassolmarathon.com και στο www.facebook.com/limassolmarathon.

Ακολουθήστε τη διοργάνωση στα Social Media:
• www.facebook.com/limassolmarathon
• https://twitter.com/RunLimassol
• www.instagram.com/limassolmarathon

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X