ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τεράστια τιμή και αναγνώριση για τον Γιώργο Γεωργίου!

Ανακοίνωση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΚΟΠΟ) κ. Γιώργος Γεωργίου συμμετείχε στις εργασίες του 36oυ ετήσιου κογκρέσου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδηλασίας (UEC) που πραγματοποιήθηκε στο Santiago de Compostella της Ισπανίας στις 16 και 17 Μαρτίου 2024.

Στις εργασίες του κογκρέσου συμμετείχε απο πλευράς της Παγκόσμιας Ένωσης Ποδηλασίας (UCI) ο Πρόεδρος της κ. David Leppartient, ο Προεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδηλασίας (UEC) κ. Enrico Delacassa, οι Πρόεδροι των 51 Ομοσπονδιών Ποδηλασίας, που είναι μέλη της UEC, και αξιωματούχοι των UCI και UEC.

Οι εργασίες του κογκρέσου περιελάμβαναν μεταξύ άλλων τον απολογισμό των πεπραγμένων και τις οικονομικές καταστάσεις για το ετος 2023, τον προϋπολογισμό του έτους 2024 καθώς επίσης έγινε ενημέρωση για τα νέα προγράμματα και δράσεις.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του κογκρέσου και σε ειδική τελετή απονεμήθηκε απο τον Πρόεδρο της UEC κ. Delacassa η τιμητική διάκριση της UEC στον Πρόεδρο της ΚΟΠΟ κ. Γιώργο Γεωργίου για την αξιέπαινη και πολύτιμη συνεισφορά του, όπως ανέφερε, στη ποδηλασία της Κύπρου και της Ευρώπης.

Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί ύψιστη τιμή για τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΚΟΠΟ κ. Γιώργο Γεωργίου, την Ομοσπονδία μας και τον αθλητισμό της πατρίδας μας καθ' όσον αναγνωρίζεται πλέον η συνεισφορά μας στα ποδηλατικά δρώμενα όχι μόνο στη Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη.

Στο περιθώριο των εργασιών του κογκρέσου ο Πρόεδρος της ΚΟΠΟ είχε συναντήσεις με τους Προέδρους της UCI, της UEC, άλλους αξιωματούχους και Προέδρους Ομοσπονδιών. Συγκεκριμένα οριστικοποιηθηκε η επίσκεψη του Προέδρου της Παγκόσμιας Ένωσης Ποδηλασίας (UCI) και συζητήθηκε η δυνατοτητα συμμετοχής της ΚΟΠΟ και των Σωματείων της στα προγράμματα Erasmus plus, Digicycle κλπ. όπως επίσης η συνεργασία μας με άλλες Ομοσπονδίες Ποδηλασίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση