ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνεχίζεται στην Τόχνη το Cyprus Sunshine Cup 2024

Ο δεύτερος από τους τρεις αγώνες

Στο αγροτουριστικό χωριό της Τόχνης συνεχίζεται η δράση στο Cyprus Sunshine Cup 2024 με τον δεύτερο από τους τρεις αγώνες της διοργάνωσης, η οποία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (25/02) με τη διεξαγωγή του αγώνα «Αυξέντεια» στο Δάσος Μαχαιρά.

Η Τόχνη είναι μια περιοχή που έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο ιδανικούς ποδηλατικούς προορισμούς. Η πίστα της Τόχνης επιστρέφει στο πρόγραμμα του Cyprus Sunshine Cup μετά από πολλά χρόνια. Ο γύρος της πίστας είναι απόστασης 5.24χλμ και η συνολική ανάβαση φθάνει τα 118μ., με τα πρώτα 800μ. της διαδρομής να είναι ανηφορικά.

Η εκκίνηση θα δοθεί από το Κοινοτικό Συμβούλιο της Τόχνης, όπου θα γίνει και ο τερματισμός.

Πρώτες στον αγώνα θα μπουν οι γυναίκες και στη συνέχεια οι άνδρες. Συγκριμένα, η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00πμ για τις γυναίκες και στις 12:00μμ για τους άνδρες. Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 14:00μμ.

Στην πρωτοπορία του Cyprus Sunshine Cup, μετά τον πρώτο αγώνα στην Αρχαία Αμαθούντα, είναι ο Ισραηλινός Gil Ly Gonen και η Ολλανδέζα Anne Terpstra στην αντρική και γυναικεία κατηγορία αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κάθε ένας από τους τρεις αγώνες της διοργάνωσης δίνει ξεχωριστούς πόντους που είναι σημαντικοί για την επιδίωξη των ποδηλατών/τριών να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Και οι τρεις αγώνες είναι Cross – Country (XCO) Ολυμπιακού τύπου και ανήκουν στην κατηγορία «1» της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI).

 Το Cyprus Sunshine Cup 2024 διοργανώνεται από την εταιρία TOTAL SPORTS MARKETING και τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ενώ μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι το Υφυπουργείο Τουρισμού. Χορηγοί είναι επίσης η Skoda και το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ της Α/φοί Λανίτη. Υποστηρικτές οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, το Κτήμα Χριστούδια στον Κάτω Δρυ και οι Κοινότητες Αγίου Τύχωνα και Τόχνης.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.cyprussunshinecup.com.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση