ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Εθνική ομάδα Μπόουλινγκ στους Μεσογειακούς Αγώνες

Αυτοί θα εκπροσωπήσουν την Εθνική μας ομάδα

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 ολοκληρώθηκε ο τέταρτος σταθμός επιλογής της Εθνικής Ομάδας για το 2024, ενόψει των Μεσογειακών Αγώνων Μπόουλινγκ 2024 που θα γίνουν στην Ιταλία.

Η Εθνική Ομάδα Μπόουλινγκ Κύπρου για το 2024 θα αποτελείται από τους αθλητές Ηρακλή Κυριάκου και Νικόλα Χριστοφή και τις αθλήτριες Νίκη Σχίζα και Μύρια Καστόρη.

Την πρώτη θέση στην κατηγορία ανδρών κατέλαβε ο Ηρακλής Κυριάκου αθλητής του Επαρχιακού Λεμεσού και τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην 1η θέση με 170 βαθμούς, έχοντας 20 βαθμούς διαφορά από την 2η θέση για να ανακηρυχθεί πρωταθλητής Κύπρου. Στην δεύτερη θέση είναι ο Νικόλας Χριστοφή αθλητής του Επαρχιακού Αμμοχώστου, την τρίτη θέση πήρε ο Ορέστης Παπαδόπουλος αθλητής του Επαρχιακού Αμμοχώστου και την τέταρτη θέση ο Στέλιος Αντώνιου αθλητής του Σωματείου ΑΠΟΕΛ.

Στην κατηγορία γυναικών την πρώτη θέση κατέλαβε η Νίκη Σχίζα, στην δεύτερη θέση η Μύρια Καστόρη, στην τρίτη θέση η Νίκη Καλογήρου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις αθλήτριες είναι του Επαρχιακού Αμμοχώστου. Τη δεδομένη στιγμή για την μάχη του παγκύπριου τίτλου, η Νίκη Σχίζα είναι στην 1η θέση με 200 βαθμούς και στις 24 Φεβρουαρίου αναμένεται να ανακηρυχθεί και επίσημα πρωταθλήτρια. 

Όσον αφορά τον πρωταθλητή ανδρών θα ανακηρυχθεί στις 24 Φεβρουαρίου και όπως σημειώσαμε πιο πάνω, ο Ηρακλής Κυριάκου προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα και φλερτάρει με τον 6ο παγκύπριο ατομικό τίτλο στην καριέρα του. 

 

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση