ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το Skoda Cyprus Gran Fondo 2024 σε στέλνει στον τελικό της Δανίας

Διεξάγεται το τριήμερο 29-31 Μαρτίου με επίκεντρο την Πάφο

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το Skoda Cyprus Gran Fondo που θα λάβει χώρα το τριήμερο 29-31 Μαρτίου με επίκεντρο την Πάφο. Μια διοργάνωση με διεθνείς προεκτάσεις καθώς ντόπιοι και ξένοι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν συμμετοχή για τον τελικό της παγκόσμιας σειράς Gran Fondo που φέτος θα γίνει στο Άλμποργκ, τον ερχόμενο Αύγουστο.

Η προθεσμία εγγραφής στον αγώνα λήγει την Παρασκευή , 22 Μαρτίου τα μεσάνυκτα. Εγγραφές μέσω του activatecyprus.com.

Συγκεκριμένα, ποσοστό 25% από τους συμμετέχοντες σε κάθε ηλικιακή κατηγορία του Skoda Cyprus Gran Fondo θα κλείσει θέση για τον τελικό στην πόλη της Δανίας.

Το Άλμποργκ έχει καθιερωθεί ως μια αναπτυσσόμενη ποδηλατικά πόλη, που έχει φιλοξενήσει κι άλλα μεγάλα ποδηλατικά γεγονότα. Στο... δρόμο προς τον τελικό του Gran Fondo, η Κύπρος αποτελεί έναν από τους 24 σταθμούς, με το Cyprus Gran Fondo να τοποθετείται στο καλεντάρι του UCI Gran Fondo World Series από το 2017. Ο αγώνας διοργανώνεται από το 2012 αρχικά ως Cycling Tour of Cyprus με διοργανώτρια την Acitvate Cyprus.

Τα πρώτα εισιτήρια πρόκρισης θα δοθούν κατά την πρώτη ημέρα του Skoda Cyprus Gran Fondo, την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στην κατηγορία των Εxpert (αθλητών) στο πλαίσιο της ατομικής χρονομέτρησης απόστασης 28.6χλμ. Από εκεί και πέρα, θέσεις πρόκρισης προσφέρουν επίσης οι διαδρομές της δεύτερης (103χλμ) και τρίτης ημέρας (59.2χλμ).

Ακόμη, εισιτήριο πρόκρισης μπορούν να εξασφαλίσουν την Κυριακή (31/03) οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στο Cyprus Medio Fondo, το οποίο διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα πλαίσια του Cyprus Gran Fondo. Στη συγκεκριμένη κατηγορία μετέχουν Άνδρες 60+ χρόνων και Γυναίκες 50+. Οι διαδρομές για το Medio Fondo θα γίνουν Σάββατο και Κυριακή, με τις αποστάσεις να είναι 89.3χλμ και 50.6χλμ αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι κατά την πρώτη ημέρα του Skoda Cyprus Gran Fondo θα γίνει και η διαδρομή 57χλμ για τους Sportive (αθλούμενοι) η οποία όμως δεν δίνει πρόκριση για τον τελικό της Δανίας.

Ονομαστικός χορηγός της διοργάνωσης είναι η Skoda και μεγάλος χορηγός το Υφυπουργείο Τουρισμού. Χορηγοί είναι η UNICARS, η ασφαλιστική Atlantic, ο Δήμος Πάφου, το Cyclo Shop και η ΕΤΑΠ Πάφου ενώ υποστηρίζουν η Motolife Tours και ο ΣΥ.ΚΑ.ΝΑ. Τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση στο https://www.activatecyprus.com/granfondocyprus .

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση