ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σοφοκλέους: «Το επίπεδο όλο και ανεβαίνει»

Μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα φούτσαλ Γυναικών

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου κατέκτησε ως αήττητο για άλλη μια φορά το πρωτάθλημα στο φούτσαλ γυναικών. Η πρωτοεμφανιζόμενη, Άννα Σοφοκλέους ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά, καθότι το τέλος του πρωταθλήματος την βρήκε ως πρώτη σκόρερ. Η νεαρή αθλήτρια μίλησε στο γραφείο Τύπου της ΚΟΠΑ αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας της, το επίπεδο στο φούτσαλ γυναικών που όλο και ανεβαίνει αλλά και γενικότερα τον πανεπιστημιακό αθλητισμό.
 
-Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ξανά πρωταθλήτριες στο φούτσαλ! Πως νιώθεις γι’ αυτή την επιτυχία;
 
«Είμαι πολύ χαρούμενη για την ομάδα μας που για ακόμη μια φορά κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα. Δουλέψαμε σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και μαζί με τον προπονητή μας καταφέραμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο».
 
-Ήσασταν η ποιοτικότερη ομάδα στη σεζόν. Τι θεωρείς ότι ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά;
 
«Πιστεύω πως όλες το θέλαμε πολύ και προσπαθούσαμε σε κάθε παιχνίδι και εμείς και ο προπονητής μας να πάρουμε τη νίκη. Τη διαφορά την έκανε η ομαδικότητα και το γεγονός πως κάθε παιχνίδι παίζαμε για να το ευχαριστηθούμε».
 
-Πόσο δύσκολο είναι για μια πανεπιστημιακή ομάδα να δέσει και να βγάλει αυτοματισμούς στον αγωνιστικό χώρο;
 
«Η αλήθεια πιστεύω πως γενικά είναι αρκετά δύσκολο διότι δεν είναι και πολλές οι μέρες των προπονήσεων για να καταφέρει μια ομάδα να δέσει εύκολα και να βγάλει αυτοματισμούς. Στην ομάδα μας πιστεύω ότι βοήθησε πως αρκετές από εμάς παίζουμε ποδόσφαιρο, γνωρίζει η μία την άλλη και ότι δίνουμε έμφαση σ’ αυτά που ζητά ο προπονητής μας».
 
-Πώς είδες το φετινό πρωτάθλημα βάσει επιπέδου και πως βοηθάει παιδιά όπως και εσένα;
 
«Για να είμαι ειλικρινής είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στο πρωτάθλημα και είναι λίγο λυπηρό που το πρωτάθλημα γίνεται με μόλις τρεις ομάδες. Η αλήθεια είναι πως και οι τρεις ομάδες είναι σε πολύ καλό επίπεδο, κάτι που έκανε τα παιχνίδια ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Προσωπικά, το πρωτάθλημα με βοήθησε να κοινωνικοποιηθώ και να έρθω πιο κοντά με τις συμπαίκτριες μου».
 
-Θεωρείς ότι ο Πανεπιστημιακός αθλητισμός έχει κάνει άλματα πρόοδού τα τελευταία χρόνια;
 
«Πιστεύω πως ναι, διότι απ’ όσα άκουσα και από τις προηγούμενες χρονιές το επίπεδο είναι πολύ καλό. Ακόμα και κοπέλες που δεν ασχολήθηκαν με ποδόσφαιρο, δραστηριοποιούνται και έχουν βελτιώσει την καλή τεχνική κατάρτιση όποτε φαίνεται πως υπάρχει δουλειά και από τις ίδιες και από τους προπονητές. Σίγουρα υπάρχει εξέλιξη».

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση