ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Φούλης εκλέγει Πρίγκιπα στην Προεδρία της Βούλης

Με υποψήφια την Αννίτα Δ. ανοίγει τον δρόμο στην συμμαχία ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο» αναφέρουν οι Πυξ-Λαξ σε εκπληκτικό τους άσμα με τον Φίλιππο Πλιάτσικα να σαγηνεύει άδοντας περιπαθώς τους στίχους του και το οποίο στην προκειμένη βρίσκει και την απόλυτη υλοποίηση του. Καθότι η παλιά αγάπη, πολυθρύλητη και πολυσυζητημένη, των ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ αναθερμαίνεται με όλα τα συνεπακόλουθα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Δεν μπορούσαν τα δυο αυτοκόλλητα φιλαράκια να μείνουν για πολύ καιρό μακριά ο ένας από τον άλλο και πλέον θα ξανασμίξουν για να διαμοιράσουν την εξουσία.

• Η απόλυτη κυβίστηση, κωλοτούμπα ή αν προτιμάτε πιρουέτα του Φούλη που ως εκ κατασκευής μπορεί να διαπρέψει και στην ρυθμική γυμναστική που απαιτείται ελαστικότητα σώματος, γίνεται από την Δευτέρα και θα κορυφωθεί την Πέμπτη 10 Ιουνίου με την εκλογή του Πρίγκιπα στην Προεδρία της Βουλής. Η προσγείωση όμως παίζει σημαντικό ρόλο στην βαθμολογία και να προσέξει ο Φούλης μπας και κτυπήσει κάπου…

• Λοιπόν, ότι είδατε προεκλογικά απλώς ξεχάστε το. Οι αλληλοκατηγορίες για διαφθορά, για μαύρο και άσπρο χρήμα, για επικίνδυνους πολιτικούς, για ρουσφέτια, για καταστροφές ανήκουν στο παρελθόν. Ήταν ρε παιδί μου σαν να μην υπήρξαν. Πώς να σας το πουν οι άνθρωποι. Δεν έγινε τίποτε δεν ειπώθηκε οτιδήποτε και όλα βαίνουν καλώς. Πάντα για να μας σώσουν έστω κι αν φανατίζουν τα πλήθη με τις αλληλοκατηγορίες τους. Πέστε ότι ήταν ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ που μετατράπηκε και του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ και όλοι ήσασταν θεατές, με αντίτιμο τον βιασμό της νοημοσύνης σας.

• Έτσι και ο Φούλης θέλοντας να κυριαρχήσει στο πολιτικό σκηνικό πήρε κατά πληροφορίες της ΞΥΠ την Δευτέρα πρωί-πρωί συμβατικό αυτοκίνητο και προφανώς όχι την προεδρική λιμουζίνα και φουρ συναντήθηκε σε άγνωστο μέρος με τον Πρίγκιπα. Εκεί δεν χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά για να συμφωνήσουν. Και ο παμπόνηρος Πάφιος είχε έτοιμη από καιρό την λύση, φτάνει να τα έβρισκε ξανά με τον φίλο του Νικόλα. Να συμμαχήσουν. Τα υπόλοιπα για τον Φούλη είναι παιχνιδάκι. Το αντάλλαγμα του Πρίγκιπα; Η στήριξη από το ΔΗΚΟ στο Κοινοβούλιο για να σωπάσουν και από το Προεδρικό και να μην αντιδράσουν και μέχρι το 2023… βλέπουμε.

• Το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή. Ακολουθεί η οργισμένη ατάκα του ότι δεν θα μπει σε παζάρια-συναλλαγές και ο ΔΗΣΥ θα έχει υποψηφιότητα μέχρι τέλους. Βεβαίως βρέθηκε και η αναλώσιμη. Η ξανθούλα ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ συνεπαρμένη από το δέλεαρ της εξουσίας πίστεψε ότι την ήθελε για να καταλάβει την Προεδρία της Βουλής. Κι αν ήθελε ρε Αννιτούλα να σε κάνει Προεδρίνα ο Φούλης δεν θα έκλεινε συμμαχίες. Αφού με τις 17 έδρες δεν γίνεσαι ούτε Πρόεδρος της Επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ξέχασες τέτοια εποχή πριν λίγα χρόνια που σε απέσυραν για να βάλουν τον Γιαννάκη υποψήφιο; Τέλος πάντων το ξανθό μαλλί είναι πανίσχυρο.

• Πάμε πιο κάτω. Ο Πρίγκιπας εξασφαλίζει την στήριξη του ΑΚΕΛ και με 24 ψήφους (15+ 9) εξασφαλίζει στην δεύτερη ψηφοφορία την Προεδρία της Βουλής. Οπόταν ούτε άγχος, ούτε παζάρια κατά τον Φούλη. Δίνει στον Πρίγκιπα το ΣΩΣΙΣΒΙΟ της ζωής του, αφού μετά το εκλογικό αποτέλεσμα των βουλευτικών είχε αρκετά προβλήματα και εδραιώνει την συμμαχία τους. Όσα αντάλλαξαν είναι στο παιχνίδι μεταξύ φίλων που τσακώνονται προσωρινά. Ανοίγει δε και τον δρόμο σε άλλους να διεκδικήσουν την Προεδρία του ΔΗΚΟ και καταλαγιάζουν και οι ΔΗΚΟικές αντιδράσεις.

• Το δε ΑΚΕΛ ζαλισμένο από το χαστούκι και έχοντας 3 δισεκατομμύρια εσωκομματικά προβλήματα θα παρουσιάσει στους ψηφοφόρους μια μικρή νίκη-ανάσας ότι κατέβαλαν με υποστηριζόμενο-σύμμαχο τους την Προεδρία της Βουλής. Να φύγει και ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ από την θέση του Γ.Γ με μια κατ’ επίφαση νίκη. Για τα υπόλοιπα και τις συμμαχίες των Προεδρικών εκλογών ας αφεθούν στο μέλλον. Εξάλλου με νέο Γενικό Γραμματέα στο κόμμα της αριστεράς θα γίνουν άλλες συμφωνίες.

• Έτσι ο Φούλης με την μανούβρα του επιχειρεί να εξουδετερώσει και την ΔΗΠΑ και τον ΜΑΡΙΟ ΚΑΡΟΓΙΑΝ που θεωρεί ότι δεν μπορεί να παίρνει πολλά από την Κυβέρνηση, ενώ ανοίγει το τοπίο και για τις Προεδρικές εκλογές. Ο Νίκαρος τι να πει. Να του περάσουν τα νομοσχέδια και βλέπει παρακάτω… Άσε τις αγάπες του να φωνάζουν ότι τον στηρίζουν και τελικά τους παραμελεί. Κάτι έχει στο μυαλό του να δώσει για να σιωπήσουν

• Α, μην ακούσω στους καφενέδες ότι σας κορόιδεψαν και σας υφάρπαξαν την ψήφο. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Και ο Φούλης δούλεψε σε ταμεία καφετεριών – τουριστικών γραφείων και γνωρίζει την ρήση.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Την ίδια ώρα που προχωρούν σε εποικισμό του Βαρωσιού και οργανώνουν τις παραλίες της κατεχόμενης πόλης, η Κυβέρνηση ανοίγει τα οδοφράγματα με όρους …Τατάρ. Ούτε καν τους εμβολιασμούς δεν αναγνωρίζει. Και θέλει τα αποτελέσματα των τεστ στα τούρκικα. Αν αυτό δεν είναι αναγνώριση τότε ας μας πει ο Νίκαρος πως ερμηνεύει τις σχέσεις δυο κρατών…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση