ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έφυγε ο Πελεκάνος - επιστρέφει ο Δημητρίου... Αννιτικός και Κ. Εκπρόσωπος

Αντίδραση των Φουλλικών που μιλάνε για πολιτικό στίγμα ηγεσίας που εξέπνευσε

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ – ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΣΥ

• Αχου. Όλα τα εκφράζει η δισκογραφία και ενίοτε με δακρύβρεχτο τρόπο αναλύει επαρκώς όσα συμβαίνουν στις ανθρώπινες σχέσεις. Όπως στην προκειμένη όπου η ΑΠΩΛΕΙΑ - το μέγεθος της θα διαφανεί στις 9 Ιουνίου όταν ανοίξουν οι κάλπες- του ΜΑΡΙΟΥ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ επιχειρείται να καλυφθεί με τον βουλευτή ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, όπως το περιγράφει στους στίχους του άσματος που άδει περιπαθώς μετά δακρύων και αλαλαγμών ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΑΚΟΣ και αναφέρει «ο έρωτας με έρωτα περνάει / για να ξεχάσει μια καρδιά / να μην πονάει άλλο πια / πρέπει αλλού να πάει». Μα πέστε μου, δεν είναι ιδιαιτέρως συγκινητικό, να αποτυπώνεται με τέτοιου είδους σημειολογία, η μερική επούλωση του ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ, όπως περιέγραψε δίκην ψυχολόγου (οι δικηγόροι έχουν και ικανότητες ψυχανάλυσης) της ήττας των Προεδρικών, η βουλευτής του ΔΗΣΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ;

• Έτσι λοιπόν η φυγή ΜΑΡΙΟΥ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ που όδευσε προς ΕΛΑΜ, οδήγησε το στρατόπεδο των ΑΝΝΙΤικών σε αναζήτηση λύσεων, έτσι ώστε να μεταφερθεί η προσοχή των ταλαιπωρημένων-συγχυσμένων Συναγερμικών, σε κάτι πιο ευχάριστο, αντί της μαυρίλας, των φωνασκιών και λοιπών αναταραχών που προκλήθηκαν (συμπεριφέρθηκαν σαν καταπιεσμένοι σύζυγοι, όταν τους ζητά ο συμβίος τους διαζύγιο) λόγω αποχώρησης ενός υψηλόβαθμου στελέχους του κόμματος. Όπως επιμένει ο γαλάζιος πράκτορας της ΞΥΠ καταβλήθηκαν έντονες προσπάθειες το τελευταίο διάστημα από αρκετά συναγερμικά στελέχη, τα οποία επιχείρησαν να πείσουν τον βουλευτή ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ότι θα πρέπει να επανέλθει στην ηγεσία του κόμματος και στα κέντρα λήψης αποφάσεων της γαλάζιας πολυκατοικίας.

ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3ο ΤΗ ΤΑΞΕΙ

• Αν και ο Δημητρίου εξακολουθεί να διατηρεί τους ενδοιασμούς του, εντούτοις το δέλεαρ της θέσης του ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ του ΔΗΣΥ, ήτοι του 3ου τη τάξει στο κόμμα, τον σπρώχνει προς ανατροπή της μέχρι στιγμής φιλοσοφίας του και τον οδηγεί στην αποδοχή των επίμονων προτάσεων της Προέδρου ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Προφανώς, οι σχεδιασμοί γίνονται υπό την βασική αίρεση της επιτυχίας του νυν Κ. Εκπροσώπου ΝΙΚΟΥ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ στις δημοτικές εκλογές και εκλογής του στην Δημαρχία Λευκωσίας, οπόταν και θα υπάρξει ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ στους γαλάζιους. Σημειώνεται ότι ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΗΤΣΟΥ ήταν αντίπαλος της Αννίτας Δ. στην εκλογική αναμέτρηση για την διεκδίκηση της Προεδρίας του ΔΗΣΥ, ενώ θεωρείται ο «εκτελεστής» της Προεδρίας ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, αφού πρώτος σήκωσε το γάντι που έριξε από την Αργάκα ο Αβέρωφ σε όσους ήθελαν να τον αμφισβητήσουν μετά την ήττα των Προεδρικών εκλογών… Τα υπόλοιπα είναι ιστορία και ο Μήτσος Μήτσου μέχρι και σήμερα λειτουργεί ως εσωκομματική αντιπολίτευση αποστασιοποιημένος από την ηγεσία…

ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ 2026 Ο ΚΟΥΛΛΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ

• Επισημάναμε προ καιρού ότι η εκλογή Τορναρίτη ανοίγει τον δρόμο στην ΞΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ως πρώτη επιλαχούσα να επανέλθει στο Κοινοβούλιο, ενώ και για μια σειρά θέσεων που διατηρεί ο ΝικΤορ στην Ευρώπη θα υπάρξει και ο ανάλογος διαμοιρασμός σε άλλους βουλευτές. Σημειώνεται ότι Αναπληρωτής Κ.Ε είναι ο ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ ΚΟΥΛΛΑ που παραμένει στην θέση και του Εκπροσώπου τύπου του κόμματος, ενώ με την νέα ανακατανομή θέσεων-ενδεχομένως να αποχωρήσει οικειοθελώς - από ένα εκ των πόστων που κατέχει (π.χ του Αναπληρωτή Κ.Ε, χμ, πιστεύετε ότι ενοχλήθηκε;) για να δοθεί η ευκαιρία σε άλλο συναγωνιστή να προσφέρει. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι ο Κουλλάς θα ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ από το Κοινοβούλιο με την ολοκλήρωση της θητείας του το 2026, αφού θεωρεί, όπως δηλώνει μετά επιτάσεως ότι δυο θητείες είναι αρκετές για να προσφέρει κάποιος όσα μπορεί και δύναται… Ωστόσο, θα παραμένει ένοικος στην ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ και με τις γνώσεις, εμπειρία και άλλα τινά θα μπορούσε να υποβοηθήσει την Πρόεδρο ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ενδεχομένως να καταλάβει και την κενωθείσα θέση ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ, την οποία ωστόσο διεκδικούν και άλλα στελέχη με πάθος και παρρησία.

Ο Π. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ» ΑΒΕΡΩΦ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ

• Σ’ όλο αυτό τον κυκεώνα που προκλήθηκε στην γαλάζια πολυκατοικία λόγω ενός ενοχλητικού ΠΕΛΕΚΑΝιΟύ που βρισκόταν στην Πινδάρου, αφήσαμε ασχολίαστη την ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ, από τον πρώην αρχικονκλαβιούχο του Προεδρικού- Υφυπουργό παρά τω Προέδρω ΠΕΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ο οποίος μετακινήθηκε στο ΦΟΥΛΛΙΚΟ στρατόπεδο, στην οποία με αλληγορικό τρόπο επισημαίνει μεταξύ άλλων μετά την φυγή Πελεκάνου: «Πολιτικό στίγμα (ηγεσίας του ΔΗΣΥ) που εξέπνευσε, καταστατικό που ποδηγετήθηκε για να χωρέσουν όσοι επαίσχυντα ασέλγησαν στο κόμμα, θεωρώντας πως το χρήσιμο ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ για φόρτωμα (Αβέρωφ) θα έκανε ξανά τη δουλειά ξεπλύματος των ευθυνών».. Είπαμε Πετράν ότι έχει στην φάρμα του στην Αργάκα γαϊδουράκια (μάλιστα η Παφίτικη ράτσα παράγει πεισματάρικα του είδους) ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, αλλά δεν ονόμασε κάποιο με το δικό του όνομα. Πάντως στο στρατόπεδο Αβέρωφ, ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ότι για την φυγή Πελεκάνου δεν μπορούν να τους κατηγορήσουν, αφού ο τέως Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ ήταν ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΙκό παράγωγο. Φανταστήκατε, αναφωνούν να ήταν κάποιος ΦΟΥΛΛΙΚΟΣ; Θα ψάχναμε ημίονους σε όλη την επικράτεια να τους φορτωθούν ευθύνες… Αμάν τα χάπια μου τα γαλάζια με έκδοχα Αρκάκας-Τρουλλιώτικα.

• Μην ξεχάσουμε και το συγκεκριμένο. Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στον Δήμο Στροβόλου, διεκδικεί θέση ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ (ΣΙΦΟΥ) μέλος του Πολιτικού Γραφείου των γαλάζιων, ο οποίος αποσκίρτησε παλαιότερα από το ΕΛΑΜ. Μάλιστα ο ΣΙΦΟΥ είναι παντρεμένος και με χωριανή του ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, οπόταν υπήρχε και η σχετική σύνδεση προ αποχώρησης του. Προφανώς δεν είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ η μετακίνηση προς κόμματα ή στην προκειμένη δικαιούνται όσοι οδεύουν προς Πινδάρου και δεν υπάρχει αντίδραση και πανικός στα ΜΜΕ. Εκτός κι αν ισχύει η ρήση που χρησιμοποιούν πλειστάκις οι Πολιθκιάτες «τώρα εν της παπαθκιάς τα ξύλα».

• Δηλαδή να καταλάβουμε, όταν δηλώνει πίστη και σεβασμό στο ΔΗΚΟ σε όλη την ζωή της η υποψήφια Ευρωβουλευτής ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ, όταν διεκδικούσε βουλευτική έδρα ο πατέρας της, αγαπητός φίλος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ, με τους πάλαι ποτέ φοβερούς και τρομερούς Ενωμένους Δημοκράτες (ΕΔΗ) του ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και της ΠΡΑΞΟΥΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ, δεν τον υποστήριζε;

ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ φωτο ΒΟΛΤαικοί

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Επ’ ευκαιρία δεν ενοχλήθηκε κανένας φωτο ΒΟΛΤαικός, ούτε οι κραυγάζουσες – παγκόσμιες ρεκορντγούμαν (κατέχουν το ρεκόρ συνεχούς και ασταμάτητης ομιλίας προκειμένου να εξηγήσουν την αξία της πολιτικής σιωπής), συμπρόεδροι των ντελιβεράδων της λύσης ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ-ΑΛΑΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ (τυχαία η σειρά μην προκαλέσουμε και μαλλιοτραβήγματα ανάμεσα στα κορίτσια =) από την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή που αναφέρει ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ έπαιρνε χρήματα από το κράτος για επίδομα γραμματέως το οποίο κατατίθετο σε εταιρεία της οικογένειας. Ε, μα δεν το άκουσαν τα κορίτσια, από τον θόρυβο των άλλων κοριτσιών στα κομμωτήρια και προφανώς ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ, χωρίς να το σχολιάζουν, αφού η υποψήφια του ΒΟΛΤ ΣΟΦΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (θυγατέρα του Γιώργου Βασιλείου) θα είναι μέτοχος στην εταιρεία. Αχου αυτές οι επιλεκτικές ευαισθησίες... τρελαίνουν.

ΥΓ: Οι ΚΑΣΣΕΛΑΚίζοντες Ελληνοκύπριοι να γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει εικόνα διάλυσης και η αντιγραφή του εν λόγω μοντέλου μάλλον είναι προβληματική.

ΥΓ: Δεν είναι και τόσο μεγάλη ανάγκη η ΚΑΤΙΑ ΣΑΒΒΑ του ΑΛΦΑ να μεταφέρει τις ιδεολογικές της πεποιθήσεις μέσω των ερωτήσεων, υπονοούμενων και λοιπών προσεγγίσεων των καλεσμένων της. Μέχρι τις βουλευτικές 2026 έχουμε χρόνο και όλα μπορούν να συμβούν , οπόταν να μην ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ υπερβολικά… Όσο για την άλλη ΣΑΒΒΑ, την ΣΤΕΛΛΑ του ΟΜΕΓΑ ενίοτε ΠΑΡΟΥΤίζει, αν και σταδιακά αποτινάσσει το εν λόγω ΑΧΘΟΣ.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση