ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Υποτίμησε - εξέθεσε βουλευτές του ΑΚΕΛ

Προσέβαλε τους βουλευτές του κόμματος του ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ διατάσσοντας ποιοι θα πηγαίνουν στα κανάλια

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΟΝΚΛΑΒΙΑ

ΥΒΡΙΣ κατά της Δημοκρατίας και μάλιστα εντός του Ναού της. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ που παραπέμπει σε άλλες εποχές. Αυτά και άλλα πάρα – πάρα πολλά συνθέτουν τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου διαφάνηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τα ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΟΝΚΛΑΒΙΑ διοικούν τα κόμματα με στρατιωτικούς όρους και τα στρατιωτάκια- βουλευτές, στέκουν προσοχή χωρίς να βγάζουν άχνα. Κάτι ψελλίζουν ενίοτε, για το καψώνι, αλλά πάντα υπό τον φόβο, μπας και ο Διοικητής τους βάλει υπό περιορισμό και κυρίως αλλοίμονο, αν χάσουν την εύνοια του.

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΚΕΛ

Όλα αυτά συνέβησαν κατά την διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού του ΡΙΚ, εκεί όπου οι παρεμβάσεις του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΑΝ κυριολεκτικά την αξιοπρέπεια των βουλευτών του κόμματος του, εξανέμισαν κάθε έννοια Δημοκρατίας, απέδειξαν ότι η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ είναι γράμμα κενό και τα κανάλια έρμαιο των κομματικών κονκλαβίων. Προφανώς, επειδή τα πάντα αντιμετωπίζονται επιφανειακά και δεν δίνεται η πρέπουσα σημασία έτσι και στην προκειμένη θα περάσει ανώδυνα για τα κόμματα και αυτή η ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ εντός του ναού της Δημοκρατίας, αφού οι αχάπαροι δηλωσιογράφοι κατά τον ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, θα τρέχουν με το μαρκούτζι να παίρνουν την 20η απάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη και των κομματικών αρχηγών για τα μέτρα κατά της ακρίβειας.

ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Ο ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ

Με άκρατο ΚΥΝΙΣΜΟ που παραπέμπει σε ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ομολόγησε ξεκάθαρα ότι «η ρύθμιση για τους συμμετέχοντες σε τηλεοπτικές εκπομπές γίνεται από το κάθε κόμμα που σέβεται τον εαυτό του». Τα χάπια μου τα Σοβιετικά του Στάλιν. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ με πολλές παραμέτρους, αφού ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ απαντούσε στις επισημάνσεις ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ - ΚΟΥΛΙΑ - ΜΥΛΩΝΑ, ότι ο βουλευτής Λάρνακας του ΑΚΕΛ ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗΣ εμφανίστηκε στο ΡΙΚ 146 φορές σε ένα χρόνο σε σύγκριση με τους άλλους συναδέλφους του, που παρουσιάστηκαν ελάχιστες φορές. Αν κάποιος παρακολουθούσε από την τηλεόραση την συζήτηση στην Ολομέλεια, η στιγμή που εκστόμισε τις προσβλητικές εκφράσεις ο ΣτεφΣτεφ απεικόνιζε όλη την κατάσταση. Ο εκπρόσωπος τύπου ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ ΕΣΚΥΨΕ απλώς το ΚΕΦΑΛΙ. Ούτε καν μονολογούσε. Μάλλον ένοιωσε ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ.

Αρχίζοντας από τον Κουκουμά, αν είχε ΕΥΘΙΞΙΑ που συχνά- πυκνά κατηγορεί άπαντες ότι δεν επιδεικνύουν, θα έπρεπε να παραιτηθεί από την θέση του εκπροσώπου του κόμματος. Ε, βεβαίως αφού η ηγεσία του κόμματος δεν τον θεωρεί ΙΚΑΝΟ να εκπροσωπήσει το κόμμα σε συζητήσεις, όντας εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, παρά μόνο έχει τον τίτλο και τον θεωρούν κατάλληλο ΜΟΝΟ για να γράφει τις ανακοινώσεις. Ε, καλά τώρα τι ζητάμε. Το βουλευτιλίκι και οι έμμισθες θέσεις στην κόκκινη πολυκατοικία είναι ΓΛΥΚΟΥΛΕΣ. Ας καταπιεί και αυτή την προσβολή.

ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ - ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ - ΦΑΚΟΝΤΗΣ - ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

Όσον αφορά τους άλλους βουλευτές – ιδιαίτερα ορισμένους όπως ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ (ο πόλεμος σε βάρος των ΧΡΙΣΤΟΦΙΑκών συνεχίζεται και θα ενημερώσουμε οσονούπω) ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΦΑΚΟΝΤΗΣ, ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, που εμφανίστηκαν ΜΟΝΟ από 1-2 φορές στο ΡΙΚ, αν είχαν κομματικούς - πολιτικούς αδένες, σήμερα κιόλας θα έκαναν θέμα στο ΑΚΕΛ, αφού Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ τους πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων εξαιτίας του ότι δεν τους θεωρούν οι κόκκινοι κονκλαβιούχοι ΓΝΩΣΤΕΣ των θεμάτων με ικανότητες για να εκπροσωπήσουν το κόμμα σε πολιτικές συζητήσεις. Με λίγα λόγια τους θεωρούν λλίους- ΜΕΤΡΙΟΥΣ- ΑΧΑΠΑΡΟΥΣ για να τους δίνουν την ευκαιρία να βγαίνουν στα κανάλια… Μέχρι και αυτός ο κόκκινος πράκτορας της ΞΥΠ – κρύφτηκε κι αυτός - μονολογεί ότι τους ΑΔΙΚΟΥΝ γιατί είναι πλάσματα χαμηλών τόνων και γνήσιοι υπηρέτες του ΑΚΕΛ.

Φυσικά πρέπει να ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ και στους ψηφοφόρους που με την ψήφο τους έδωσαν την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσουν στην Βουλή, αλλά αυτοί ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΑΝ με το κομματικό κονκλάβιο. Τέτοια ΝΤΡΟΠΗ πάντως δεν θα δέχτηκε κανένας βουλευτής παγκοσμίως χωρίς να αντιδράσει. Ακούς εκεί να είναι προϊόν κομματικών αποφάσεων του κονκλαβίου (Στεφάνου – ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ - ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ - ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ) ποιοι και πόσο θα προβάλλονται στα κανάλια. Μετά διερωτώνται γιατί η ΚΟΙΝΩΝΙΚΓΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΓΔΩΣ. Ε, μα πως θα σας πλησιάσει κάποιος; Για να γίνει έρμαιο στις ορέξεις του Στεφάνου και των κονκλαβιούχων;

Ο ΤΣΩΚΟΣ – Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΡΙΣΣΑΙΣΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Και ώ της ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ το ανάγνωσμα. Μόλις την προηγούμενη μέρα, στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής στα πλαίσια συζήτησης για το κράτος δικαίου οι βουλευτές όλων των κομμάτων, αλλά κυρίως αυτοί που με στόμφο και ύφος καθηγητή του Χάρβαρντ που απευθύνεται σε ζουλού σε Μαλάουι - Ουγκάντα, ο Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΩΚΟΣ και ο περιλάλητος που δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του, Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου ( ΕΣΚ) ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ μιλούσαν για την ελευθεροτυπία στο τόπο μας. Ε, φτάνει πια ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ρε. Χορτάσαμε ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ. Ο ΦΡΑΓΚΟΣ αν δεν ήταν ΔΕΣΜΙΟΣ του ΑΚΕΛ σήμερα θα έπρεπε να εκδώσει σχετική ανακοίνωση και να καυτηριάζει την δήλωση Στεφάνου, αφού ξεκαθάρισε ότι καθορίζει στους δημοσιογράφους με ποιους θα συνομιλούν. Ε, καλά η ΕΣΚ είπαμε κατέστη συνδεδεμένη οργάνωση του ΑΚΕΛ. Σας ΠΡΟΚΑΛΩ αν είστε μάγκες πέστε μας ότι δεν ισχύει…

Αρχίζοντας από το κουβαραστράδικο του Τσώκου να επισημάνουμε ότι θα έπρεπε αυτός ως Γ.Δ , ο Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΡΙΚ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, να ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ τις ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ τους. Ε, αφού είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ και ανέχονται την ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ της Δημοκρατίας και τον ΒΙΑΣΜΟ της ελευθεροτυπίας. Ε, παίρνουν εντολές κι αυτοί από τα κομματικά γραφεία και ΣΚΑΖΟΥΝ απλώς για να διατηρούν τις θεσούλες τους. Ουστ ρε ΤΣΙΠΑ δεν έχετε πάνω σας; Να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ τους δημοσιογράφους και να πείτε στους ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ - ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ότι θα βγάζουμε στο ΡΙΚ όποιον θέλουν οι δημοσιογράφοι και αναλόγως του θέματος. Και προφανώς να τηρούνται ίση κατανομή χρόνου για όλα τα κόμματα. Αυτά ισχύουν σε μικρότερο βαθμό και στα ιδιωτικά κανάλια, όπου γίνονται και αυτά έρμαιο κομματικών αποφάσεων. Διερωτόμαστε η περισπούδαστη Πρόεδρος της Επιτροπής δημοσιογραφικής δεοντολογίας ΕΛΛΗ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ θεωρεί ότι ανεχόμενη τις κομματικές λίστες δεν περιπίπτει σε ΕΓΚΛΗΜΑ δημοσιογραφικής δολοφονίας; Ε, όχι ασχολείται με επουσιώδη θεματάκια που ικανοποιούν το πολιτικό προσωπικό, που θέλει να έχει σχέσεις μπας και προκύψει και κανένας διορισμός για την Ελλίτσα μας.

ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ

Ε, δεν γίνεται ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ να βγήκε μια φορά στα κανάλια και για αγγούρια - ντομάτες, να μιλάει ο Πασιουρτίδης, ο οποίος γεωργία, ξέρει μόνο ένα συνώνυμο κορίτσι, που φέρει το όνομα ΓΕΩΡΓΙΑ και εργάζεται στην κόκκινη πολυκατοικία. Και αφού αναφερόμαστε στον ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗ, να πούμε ότι ο διοικητής της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύει στο Κοινοβούλιο, ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ως ικανότατο και εξελίξιμο τον βουλευτή Λάρνακας, αλλά προφανώς στην ζωή πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας, ενίοτε, να λέμε και ΟΧΙ. Εκτός κι αν το κομματικό κονκλάβιο έχει ΤΥΨΕΙΣ, που ελέω καταστατικών αλλαγών, το 2026 ο Πάσιου ολοκληρώνει την ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ του θητεία και η συνεχής του παρουσία στα κανάλια (η αλήθεια είναι ότι εμφανίζεται συνεχώς σε όλα τα κανάλια) ήταν προϊόν τέτοιου είδους συναλλαγών. Ε, τα χάπια μου τα πασιουρτίδικα.

Να επισημάνουμε ότι ενδεχομένως σε λιγότερο βαθμό και μεμονωμένα να ισχύει και στα άλλα κόμματα, αφού το θέμα άνοιξε προ εβδομάδας στην συζήτηση του προϋπολογισμού του ΡΙΚ, όπου ο βουλευτής του ΔΗΚΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ κατήγγειλε παρεμβάσεις για να μην εμφανίζεται στα δελτία ειδήσεων λόγω των θέσεων του στο Κυπριακό (ΣΚΛΗΡΟ ΔΗΚΟ).

Η ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΑ ΚΟΝΤΡΑ ΦΟΥΛΛΙΚΩΝ - ΑΝΝΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η υποβόσκουσα κόντρα ΦΟΥΛΛΙΚΩΝ - ΑΝΝΙΤΙΚΩΝ στον ΔΗΣΥ αν έκανε διάλειμμα λίγων ημερών και έκρυψε τις διαφορές της κάτω από το χαλί (ονόματι ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ) εντούτοις επανεμφανίστηκαν μέσω της ΟΡΓΙΛΗΣ αντίδρασης του βουλευτή Αμμοχώστου ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε κι αυτός ότι δεν ΚΑΛΕΙΤΑΙ στο ΡΙΚ, εσκεμμένα καλώντας τον Γ.Δ του κουβαραστράδικου ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΩΚΟ να ομολογήσει ποιος παρεμβαίνει. Προφανώς ο θυμός και οι φωνές Χατζηγιάννη είναι ΑΠΟΤΟΚΟ της ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ που δέχεται όπως ομολογεί σε κλειστό κύκλο, γιατί θεωρείται ως μέλος του στρατοπέδου του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ.

Η δε απόσυρση του από την διεκδίκηση μιας εκ των θέσεων στο Ευρωψηφοδέλτιο ήταν μια ΠΡΑΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ για όσα συμβαίνουν σε βάρος του. Δεν είναι άσχετο ότι ο Χατζηγιάννης αναφερόταν ονομαστικά στον Γ.Δ του ΡΙΚ, αφού είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΩΚΟΣ είναι προϊόν του ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ, αφού υπήρξε Πρόεδρος της Πρωτοπορίας και της ΝΕΔΗΣΥ, ενώ ήταν και υποψήφιος βουλευτής ΔΗΣΥ στην Λευκωσία. Διορισθέντας από τον ΝΙΚΑΡΟ σε διάφορα ΡΙΚικά πόστα είναι υποχρεωμένος να ανταποδίδει στην ηγεσία. Όλα έχουν τίμημα στην ζωή. Το θέμα είναι πόσο διατεθειμένος είσαι να πληρώνεις αγόγγυστα.

ΥΓ: Η εικόνα από τις δημοσκοπήσεις καταδεικνύει ότι η κατάσταση ΠΑΓΙΩΝΕΤΑΙ προς μια νέα εποχή. Ντέρμπι παρουσιάζουν ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ, αφού ασθμαίνοντας το κόμμα της αριστεράς, δεν εκμεταλλεύεται την εσωστρέφεια των γαλάζιων και μένει δεύτερο, το ΕΛΑΜ ανέβηκε τρίτο και μάχεται με το ΔΗΚΟ, ενώ από εκεί και έπειτα ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ, με τα κόμματα ΕΔΕΚ- ΔΗΠΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΒΟΛΤ να περιορίζονται στα 2%. Χάος αν προτιμάτε με κόμματα ωσεί παρόντα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση