ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεξιοί αστοί με ΑΚΕΛικό Προύντζο - Ο Τορναρίτης κλείνει την πληγή με Αγλαντζιά

Αριστεροί χτίζουν παράνομα Εκκλησίες - Επιχειρηματική ελίτ στηρίζει τον δικηγόρο - Χώρκατε ωρυόταν η Ατταλίδου για Χρ. Σαββίδη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΑΝΑΜΙΞΕΙΣ – ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

• Μπουρδούκλωμα. ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗ και συνάμα ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των πάντων. Το θέλετε και τραγουδιστά, σας παραπέμπουμε στον στίχο του άσματος του ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΛΙΩΚΑ «ρούχα μαζί που πλύθηκαν / κι έχουνε γίνει ροζ». Τι συμβαίνει στα κόμματα μας; Συγχυσμένα, αγχωμένα αλλοιωμένα έχουν χάσει τον ιδεολογικό τους προσανατολισμό και οδηγούνται πλέον σε επικίνδυνες ατραπούς και κατευθείαν στους πολιτικούς γκρεμούς. Αυτές όλες οι ΑΝΑΜΙΞΕΙΣ - ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ιδεολογιών και προσώπων σύγχυσαν τους πολίτες και πλέον διαλύθηκαν και οι όποιες ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ γραμμές. Η εξουσία γαρ τους οδήγησε, σαν άλλοι Ντόριαν Γκρέυ να πωλήσουν την ψυχή τους στον διάβολο, που είναι οι πρόσκαιρες νίκες.

ΜΕΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ - ΤΖΑΚΙΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΕΛΙΚΟ ΠΡΟΥΝΤΖΟ

• Σε προηγούμενα χρόνια – όχι και στο πολύ μακρινό παρελθόν- θα γινόταν αναταραχή αν συνέβαιναν τέτοιου είδους διαχύσεις στελεχών, όπως π.χ η επιχειρηματική ελίτ σε Λευκωσία-Λάρνακα να τάσσεται ανεπιφύλακτα υπέρ των υποψηφίων του ΑΚΕΛ, που διεκδικούν την Δημαρχία. Ειδικότερα η επονομαζόμενη αστική δεξιά της Λευκωσίας, τα επονομαζόμενα-περίφημα τζάκια των αππωμένων Λευκωσιατουθκιών, να στηρίζουν αναφανδόν υποψήφιο που υπέδειξε το κόμμα της αριστεράς, τον δικηγόρο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΡΟΥΝΤΖΟ. Ο κατάλογος των ονομάτων επιχειρηματιών (παραθέτουμε σε άλλο χώρο προς ανάγνωση) που στηρίζουν τον Προύντζο, όπως ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΣ (CYFIELD) - ΠΑΝΔΩΡΑ ΤΣΕΡΙΩΤΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, πραγματικά προκαλεί ανησυχία και αναβρασμό στον ΔΗΣΥ, αφού η πλειοψηφία τους είναι δεδηλωμένα Συναγερμικά στελέχη. Ακόμη και η αδελφή του παραγωγού χαρουπόμελου, ηγετικού στελέχους του ΔΗΚΟ, του ΑΘΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, η ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ βρίσκεται στον κατάλογο…

• Προφανώς οι ευρηματικοί επιχειρηματίες ανακάλυψαν χρυσό στην Λευκωσία, αλλά το θέμα είναι οι αριστεροί θα έχουν μερίδιο στον διαμοιρασμό της εξουσίας ή θα παίξουν μόνο τον ρόλο του μεσάζοντα και διεκπεραιωτή; Ας το απαντήσει ο Στέφανος Στεφάνου και το κονκλάβιο του στην κόκκινη πολυκατοικία, εκεί όπου ακόμη συνομιλούν με τον Μάρξ. Πάντως, κάποιο τρίξιμο δυνατό ακουγόταν τις τελευταίες μέρες πέριξ της κόκκινης πολυκατοικίας, προφανώς θα ήταν τα κόκαλα των ΕΖΕΚΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ που βλέπουν το κόκκινο πλέον να ξεθωριάζει και να μπαίνει ορμητικά το γαλάζιο και στο ΑΚΕΛ. Πόσο, που και πως θα πληρώσει το κόμμα της αριστεράς τον ιδεολογικό αποπροσανατολισμό θα διαφανεί οσονούπω και συγκεκριμένα στις 9 Ιουνίου. Οι εργαζόμενοι που υποτίθεται εκπροσωπεί το ΑΚΕΛ, χέρι-χέρι με τους εργοδότες τους, τα τζάκια - κεφαλαιοκράτες και λοιπούς επιχειρηματίες, που ενίοτε θυμούνται να χτυπήσουν - κακολογήσουν για τις προθέσεις τους, αλλά στην προκειμένη θα συναγελάζονται…

Η ΑΝΝΙΤΑ ΣΥΝΕΝΩΝΕΙ ΑΝΤΡΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ) ΜΕ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ

• Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ του Προύντζου στην προεκλογική του συγκέντρωση, προκάλεσε εγρήγορση στην γαλάζια πολυκατοικία και σήμερα σε μια σημειολογική κίνηση με βαθύ πολιτικό μήνυμα η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ θα ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ να κλείσει μια εκ των ανοικτών πληγών στην Λευκωσία, κάνοντας περίπατο στην Αγλαντζιά μαζί με τον Δήμαρχο ΑΝΤΡΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και τον υποψήφιο για την Δημαρχία Λευκωσίας ΝΙΚΟ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ, προφανώς μετά φωτογραφιών με πλατειά χαμόγελα. Με την επίσκεψη στην Αγλαντζιά και συνοδεία των Τορναρίτη - Κωνσταντίνου θα επιχειρηθεί να περάσει το μήνυμα ότι πλέον οι όποιες διαφωνίες - διαμάχες ανήκουν στο παρελθόν και ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, για να πετύχουν την εκλογή στον Δήμο της πρωτεύουσας του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΣΥ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αν. Κων μέσω 3 δημοσκοπήσεων που διενήργησε ο ΔΗΣΥ ήταν ο πλέον λαοφιλής για την Δημαρχία Λευκωσίας, προτού προκύψει η υποψηφιότητα Τορναρίτη, έτσι ο νεαρός περιορίσθηκε στην διεκδίκηση της Αντιδημαρχίας Αγλαντζιάς.

• Κατά τ’ άλλα να επισημάνουμε ότι ο Τορναρίτης ετοιμάζει την δική του αντεπίθεση με εγκαίνια του επιτελείου του στο κέντρο της Λευκωσίας το ερχόμενο Σάββατο, εκεί όπου θα επιχειρήσει πέραν των κομματικών ηγετών που τον στηρίζουν, θα παρουσιάσει και τα δικά του στελέχη της επονομαζόμενης ΕΛΙΤ της Λευκωσίας και λοιπούς αππωμένους χωραίτες, που φαίνεται ότι αίφνης πλήθυναν και διεκδικούν μερίδιο. Προσδοκεί ότι έτσι θα αντισταθμιστούν οι όποιες διαρροές προς Προύντζο και συνάμα θα δοθεί το μήνυμα ότι ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ είναι ο εκπρόσωπος της αστικής δεξιάς στην Λευκωσία. Η ΜΑΧΗ των μαχών στην Λευκωσία θα είναι σκληρή και αδυσώπητη και θα κρατήσει το ενδιαφέρον της κοινωνίας.

• Ακολουθεί και το φιλοσοφικό ερώτημα για τα δυο κόμματα. Τελικά το ΑΚΕΛ ποια αριστερά εκπροσωπεί και ο ΔΗΣΥ είναι ο εκφραστής της λαϊκής και της αστικής δεξιάς; Ωραία κουβέντα για τους καφενέδες…

ΑΚΕΛΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΚΕΛ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΘΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΙ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΝΑΠΑ

• Συνυφασμένο είναι και το επόμενο θέμα, που προέκυψε από την συνεδρία της Επιτροπής Περιβάλλοντος και την ανέγερση Ιερού Ναού στην Αγία Νάπα. Ειπώθηκαν αρκετά περί παρανομιών στην ανέγερση και άλλων τινών τα οποία θα ακουστούν κατά κόρον το επόμενο διάστημα, αλλά για να μην σπαταλούμε χρόνο, να σας επισημάνουμε ότι η Εκκλησία θα ολοκληρωθεί και στα ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ θα είναι παρόντες άπαντες οι πολιτειακοί - πολιτικοί αξιωματούχοι. Ωστόσο, το θέμα που απασχολεί είναι από πού ως που ενέγραψε το σχετικό θέμα το ΑΚΕΛ στην Επιτροπή Περιβάλλοντος προς συζήτηση. Ωσάν και ήθελαν να ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ τους ημέτερους τους υποψήφιους που ανήκουν στην ΘΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της Μητρόπολης Κωνσταντίας.

• Ε, καλά φίλε μου ΝΙΚΟ ΚΕΤΤΗΡΟ - ΑΝΤΡΟ ΚΑΥΚΑΛΙΑ - ΜΑΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ δεν ξέρατε ότι αν υπάρχει παρανομία είναι και συνένοχοι - συμμέτοχοι και τα μέλη της θρονικής επιτροπής ο Δήμαρχος Αμμοχώστου (επαναδιεκδικεί το αξίωμα) ΣΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΑΝΤΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, που είναι ΟΛΟΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ; Ε, μα πως μπορεί να γίνει δηλαδή να ζητάτε ευθύνες από όλους εκτός των ημετέρων σας, που φιγουράρουν στην θρονική επιτροπή στην οποία περιλαμβάνονται στελέχη ΟΛΩΝ των κομμάτων. Ε, μα δεν μπαίνουν μόνο για να παίρνουν ψήφους από το χριστεπώνυμο πλήρωμα, αλλά και για να έχουν ευθύνες. Εκτός κι αν τα δικά σας παιδιά πρέπει να την γλιτώνουν…

• Άλλη μια από - ιδεολογικοποίηση - ΠΑΛΙΝΩΔΙΑ του ΑΚΕΛ. Από την ΑΘΕΙΑ στην εμπλοκή στις ΘΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ των Εκκλησιών και στο χτίσιμο παράνομα Εκκλησιών, από φανατικούς Ορθόδοξους Χριστιανούς. Ε, μα τα χάπια μου ρε τα κόκκινα τα σοβιετικά τα Λενινιστικά.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ωωωω σπουδαία σκηνή προς τέρψη του φιλοθεάμονος κοινού. Ο πληθωρικός βουλευτής του ΔΗΚΟ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ θεώρησε ως υπερβολική την συζήτηση περί της ανέγερσης του Ναού στην Αγία Νάπα, και επικαλέστηκε τα δικά του επιχειρήματα προς τούτο. Η διπλανή του στην Επιτροπή, ανεξάρτητη βουλευτής ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ τον απεκάλεσε χώρκατο. Ο εκρηκτικός Χρ. Σαββίδης με την στεντόρεια φωνή του φώναξε «είμαστε χώρκατοι γιατί δεν δεχόμαστε ότι υπάρχει και τρίτο φύλο παρά μόνο άντρας και γυναίκα». Άου – άου σπουδαία.

• ΥΓ: Πάλι έβαλες ψηλά τον πήχη Πρόεδρε ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ περί του ψηφιακού μετασχηματισμού. Μου φαίνεται ότι δεν είναι καλά προπονημένος ο Υφυπουργός Έρευνας – Καινοτομίας ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, για να ετοιμάσει μέχρι τον Ιούνιο το ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΗ και όλες οι συναλλαγές των πολιτών να γίνονται ηλεκτρονικά . Όπως λέμε συγχωριανέ μου (καταλαβαίνω ότι θέλεις να το παίζεις Λευκωσιατούι…) στο Παλαιχώρι «μεγάλο βούκκο βάλε μεάλο λοο μεν πεις». Αυτό το περίφημο e-justice ακόμη φτιάχνεται; Η πλατφόρμα του ΕΦΟΡΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ξηλώθηκε και περιμένει; Η πλατφόρμα του ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ για τις προσφορές ακόμη να βρεθεί η λύση; Φτιάξε τα αυτά πρώτα Νικοδημούι του Δαμνή και άσε τα μεγαλεπήβολα.

• ΥΓ. Μετά το διήμερο υπερθέαμα - οφθαλμόλουτρο με τους αγώνες του ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ προς τι ασχολούμαστε με το Κυπριακό ποδόσφαιρο; Εκεί μιλάμε για καλλιτέχνες- αρτίστες της μπάλας, και στο Κυπριστάν κάτι γερότσουρους - κουτσούς που θέλουν να κλείσουν την καριέρα τους και δεν αφήνουν Κυπριόπουλα να παίζουν στις ομάδες.

• ΥΓ: Η θεσπέσια καλλίπυγος συνταράσσει τον πολιτικάντη. Δια της μεθόδου του καρότου και του μαστιγίου διαταράσσει την ψυχική του ισορροπία και τον οδηγεί σε αλλοπρόσαλλες αποφάσεις. Πως το άδει περιπαθώς τον εθνικό ύμνο των αντρών ο μέγιστος ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ; «Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος / πότε κόλαση (ενίοτε και κατά περίσταση) παράδεισος»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση