ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: Πρωτιά απαιτεί ο Κόκκινος λαός - ΧΡΙΣΤΟΦΙΑκοί δυσαρεστημένοι

Φοβισμένη η ηγεσία - Προβληματίζουν οι αρχηγικές εμφανίσεις Χρήστου Χριστοφίδη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ο ΠΗΧΗΣ ΤΕΘΗΚΕ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΡΩΤΙΑ Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ

• Ο πήχης τέθηκε από την βάση του κόμματος και καλείται πλέον η ηγεσία να υπερπηδήσει το ύψος. Όσο κι αν προσποιούνται ότι ακόμη προπονούνται και δεν είναι έτοιμοι για υπερπήδηση του πήχη, η πρόκληση για την ηγεσία του ΑΚΕΛ είναι τεράστια και ενίοτε βασανιστική. Επιτάσσει όπως υπό τις παρούσες πολιτικές συνθήκες και με τους αντιπάλους ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, η ΠΡΩΤΙΑ είναι το μόνο αποτέλεσμα που θα δεχτεί ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΛΑΟΣ. Διαφορετικά θα νοιώσουν πλέον την πίεση και θα ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ στους απανταχού αριστερούς, οι οποίοι δεν αντέχουν πλέον να βλέπουν την πλάτη των γαλάζιων αντιπάλων τους. Οπόταν, καλούνται ο Γενικός Γραμματέας ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και το κονκλάβιο του να μην παραμένουν μόνο στις επιδαψιλεύσεις που δέχονται λόγω των αξιωμάτων - θέσεων και συνεπαγόμενου χρήματος, αλλά να επιδιώξουν πάση θυσία την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ στον πίνακα κατάταξης των κομμάτων.

• Όπως τους βροντοφώναξε και ένας ολοκόκκινος σε πρόσφατη συγκέντρωση του κόμματος, επ’ ευκαιρία της παρουσίασης των Ευρωβουλευτών, «ή τώρα ή ποτέ και αν δεν αντέχεται το βάρος της εξουσίας μπορείτε να δώσετε στην σκυτάλη σε άλλους. Δεν δεχόμαστε οτιδήποτε άλλο εκτός από την πρωτιά. Επιτέλους κάνετε τα αδύνατα - δυνατά να χαμογελάσουν οι ΑΚΕΛικοί, που παλεύουν σε όλη τους την ζωή και μένουν πάντα δεύτεροι και στο περίμενε». Αποσβολωμένα παραμένουν τα ηγετικά στελέχη να παρακολουθούν τέτοιους είδους αντιδράσεις, αφού γνωρίζουν ότι αυτή την φορά το πλήγμα για το κόμμα στην περίπτωση που μείνουν και πάλι δεύτεροι – ενώ την ίδια ώρα ο ΔΗΣΥ ταλαιπωρείται από ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ και τα υπόλοιπα κόμματα που εν δυνάμει μπορούν να τους πάρουν ψήφους, ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΥΝ - θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ με επιπτώσεις και για τους ιδίους και τα αξιώματα τους.

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΛΟΥΖΕΡ Η ΗΓΕΣΙΑ - ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ ΠΡΩΤΙΑΣ

• Παρά ταύτα και ενώ ο κόκκινος λαός ΦΩΝΑΖΕΙ, η ηγεσία παραμένει επιφυλακτική δίνοντας την εντύπωση ότι δεν έχει ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, παραμένει ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ και ΑΓΚΥΛΩΜΕΝΗ σε παλαιολιθικές πρακτικές και νοοτροπίες, ενώ καλλιεργήθηκε και έντονο κλίμα ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ή όπως το λένε και στην ποδοσφαιρική αργκό, λούζερ ΟΛΚΉΣ. Κι όμως οι δημοσκοπήσεις που κατέχουν, οι οποίες παραμένουν κρυμμένες στα συρτάρια της κόκκινης πολυκατοικίας καταδεικνύουν ότι το ΑΚΕΛ βρίσκεται στην πρώτη θέση αρκετές βδομάδες, έστω και με μικρή διαφορά από τον ΔΗΣΥ. Κι όμως ούτε με αυτό πείθονται και κρατούν χαμηλά το κεφάλι, παραπέμποντας σε προξενιά άλλης εποχής, που ενώ το κορίτσι ήθελε το αγόρι που της προξενούσαν, έσκυβε το κεφάλι και μονολογούσε «ότι πεις εσύ πατέρα». Ε, μπορεί να μην συμφωνούσαν στην προίκα με τον πεθερό και θα έμενε ανύπαντρη-ανέραστη, αφού δεν τόλμησε να μιλήσει…

Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ... ΑΠΩΘΗΤΙΚΟΣ

• Κλείνοντας μ’ αυτό να επισημάνουμε ότι σύμφωνα με τον κόκκινο πράκτορα της ΞΥΠ σε πρόσφατη συνεδρία της Γραμματείας (μέχρι και εκεί παρεισφρέουμε αφού οι συνάδελφοι της ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ πιάνονται κοιμώμενοι) να αναφέρουμε την αγωνιώδη αναφορά ηγετικού στελέχους στον προβληματισμό που αναπτύχθηκε αν θα πρέπει να μεταφέρουν στον κόκκινο λαό και στην κοινωνία την ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑΣ. «Τι να πανηγυρίσουμε, αν πάρουμε την πρώτη θέση και μόνο 21%;» Έλα μου ντε. Αγαπητά μου κοκκινογούλια και εσείς γαλαζοπούλια, είστε ΤΥΧΕΡΟΙ γιατί δεν θα μπορέσει άλλο κόμμα – πλην ΕΛΑΜ - ΔΗΚΟ - να πάρει ποσοστό 6.5-7% για να σας υφαρπάξουν την έδρα στην Ευρωβουλή. Διαφορετικά θα ΚΛΑΙΓΑΤΕ άπαντες.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

• Μην νομίζετε ότι δεν έχουν εσωτερικά προβλήματα στο ΑΚΕΛ, αλλά κάποιοι ΣΙΩΠΟΥΝ, λόγω και της μεγάλης τους ΑΓΑΠΗΣ στο κόμμα, αλλά και της έμμισθης τους θέσης. Δεδομένη παραμένει η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ των ΧΡΙΣΤΟΦΙακών, αφού διαβλέπουν ότι η τσαρική οικογένεια ΠΑΡΑΜΕΛΕΙΤΑΙ και δεν της δίνεται η πρέπουσα σημασία, ειδικά από το πολιτικό παιδί του αείμνηστου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, τον Γ.Γ , ΣτεφΣτεφ. Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ που μετατράπηκε και σε έντονα παράπονα προς κάθε ηγετικό στέλεχος για παραγκωνισμό των ΧΡΙΣΤΟΦΙΑκών, επικεντρώνεται και στην συμμετοχή στο Ευρωψηφοδέλτιο, της συζύγου του 2ου τη τάξει ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, ήτοι της ΣΤΑΥΡΗΣ ΚΑΛΟΨΙΔΙΩΤΗ, ενώ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ για μια ακόμη φορά (τελικά η Ιφιγένεια ήταν τυχερό κοριτσάκι μπροστά στην νύμφη Δημήτρη - Έρσης Χριστόφια) η σύζυγος του ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΦΙΑ, η εκ Λεμεσού ορμώμενη, ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑ και δεν μπήκε στην μάχη των Ευρωεκλογών.

• Ε, μα πως γίνεται αυτό ΣτεφΣτεφ; Και τα δυο κορίτσια έμμισθα στελέχη του ΑΚΕΛ σε καίρια πόστα, σύζυγοι ηγετικών στελεχών, προς τι αυτή η προτίμηση; Α, πα, πα μπορεί και να ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΝ ανυπερθέτως και συνεχώς οι ΧΡΙΣΤΟΦΙΑκοί, αλλά λόγω και του ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΡΟΦΙΛ του υιού Χριστόφια δεν δημοσιοποιούνται εντόνως τα παράπονα. Οι μουρμούρες επεκτείνονται και στην καταστατική πρόνοια, που ουσιαστικά ΚΟΒΕΙ τον δρόμο της ανέλιξης στον ΧριΧρι, αφού θα πρέπει να διαλέξει είτε Επαρχιακός Γραμματέας Λευκωσίας-Κερύνειας, είτε βουλευτής. Τώρα δε που με τα νέα νομοθετήματα οι βουλευτές θα παίρνουν σύνταξη στο 65ο έτος της ηλικίας τους και οι βουλευτές του ΑΚΕΛ θα δικαιούνται μόνο δυο θητείες, διερωτώνται ποια θα είναι η πολιτική τους προοπτική, αλλά και η επαγγελματική τους αποκατάσταση. Ενώ την ίδια ώρα επισημαίνουν ότι ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ και ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, θα παραμένουν εσαεί βουλευτές, αφού η ηγεσία μπορεί να παρατείνει για λόγους κομματικού συμφέροντος, την θητεία κορυφαίων - ηγετικών στελεχών. Αμάν τα χάπια μου τα Χριστοφιακά.

Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΟΣ ΚΟΚΟΥ ΕΚ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ

• Α, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι στις επαρχιακές συγκεντρώσεις παρουσίασης των Ευρωβουλευτών δεν επιδεικνύεται μεγάλο ενδιαφέρον, ελέω και οργάνωσης με τον Κεντρικό Οργανωτικό ΧΑΡΗ ΚΑΡΑΜΑΝΟ να δέχεται παρατηρήσεις της ηγεσίας και αυτός να της μεταφέρει στους τοπικούς άρχοντες, που ως επί το πλείστον είναι έμμισθοι. Χαρακτηριστική είναι η συγκέντρωση στην Λεμεσό, όπου ο Επ. Γραμματέας και πρώην βουλευτής ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (φίλε μου Κοκούι μου λείπει το χαμόγελο και η αισιοδοξία σου από το Κοινοβούλιο) αναφώνησε πλήρης συναισθημάτων το σλόγκαν «Η Λεμεσός της αριστεράς και η αριστερά της Λεμεσού», αλλά δεν άκουσε παρατεταμένα χειροκροτήματα και ουρανομήκης κραυγές , όπως «και τώρα και πάντα ΑΚΕΛ-ΑΚΕΛ», καθότι η παρουσία των συντρόφων δεν ήταν επαρκής.

Ο ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΝΑΣΤΑΣΗΣ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Το ειδικό τμήμα της ΞΥΠ, παρακολουθεί από καιρό την πολιτική ανέλιξη και παρουσία του βουλευτή ΑΚΕΛ Λευκωσίας ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ, ο οποίος με τις ΑΡΧΗΓΙΚΕΣ τους εμφανίσεις και τις τοποθετήσεις του στο Κοινοβούλιο και στα ΜΜΕ διαγράφει ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, αλλά μεταφέρει και μηνύματα στην ηγεσία. Ο εκ Μόρφου ορμώμενος βουλευτής, εμφανίζεται ως γνήσιος ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΗΣ, με απαγγελία με στεντόρεια φωνή στον εμβληματικό Ιερό ναό της Φανερωμένης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ (κάποιος που δεν τον γνώριζε σίγουρα θα έλεγε ότι πρόκειται για Εθνικιστή), ενώ αρκετοί παρατήρησαν ότι σταυροκοπιόταν συνεχώς (ε, λίγοι της ηγεσίας το κάνουν) ενώ έψαλε και το ΠΙΣΤΕΥΩ, το ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ και άλλες ψαλμωδίες. Α, πα, Χρήστο μου και τους ΤΡΟΜΑΞΕΣ.

• Ξέρεις ότι η ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ έκανε ολόκληρο φάκελο περί των αρχηγικών εμφανίσεων σου και λοιπών Ελληνοθρησκευτικών σου προσεγγίσεων; Ανησυχούν οι άνθρωποι, μπας και σε περίπτωση που δεν πάνε καλά στις εκλογές σηκώσεις την ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ της επανάστασης και τους προκαλέσεις προβλήματα. Πρόσεχε λίγο τα νώτα σου γιατί οι κόκκινοι πράκτορες της ΞΥΠ γνωρίζουν επακριβώς τις κινήσεις αυτών των βρεγμένων γατιών της ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ. Αν δε καταφέρεις και εκλέξεις και στον Δήμο ΜΟΡΦΟΥ, της αγαπημένης σου γενέτειρας, τον εκλεκτό σου ΒΙΚΤΩΡΑ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ τότε θα τους τρελάνεις. Άντε Χρηστάκη μου καβάλα στο άσπρο άλογο να φέρεις την αλλαγή στο ΑΚΕΛ. Αμάν τις διασωληνώσεις μετά Μορφίτικων χαπιών μου γρήγορα.

• ΥΓ: 800 χιλιάδες Ευρώ προφανώς δεν θα πληρώσουν οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ των φαρμακευτικών υπηρεσιών ούτε και ο Υπουργός Υγείας ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ, που κρύφτηκε σε καταφύγιο, αλλά οι μακάκες φορολογούμενοι. Και αυτοί τι επιπτώσεις θα έχουν; Α, μπα. Θα πάρουν τα εφάπαξ τους, τις προαγωγούλες και κανείς δεν τους κουνάει από τις θεσούλες, αφού με΄σω ΠΑΣΥΔΥ είναι κυβερνήτες. Τα κόμματα απλώς ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ για τα μάτια των πολιτών, αφού όλοι αυτοί του Υπ. Υγείας είναι φορείς του ρουσφετιού τους. Δεν προσέξατε ότι σιώπησαν οι βουλευτές; Η περιβόητη Γενική Διευθύντρια ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ που κρύβεται; Πάντως σκληρή ήταν και η βουλευτής ΔΗΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ που αν και δεν ήταν μέλος της Επ. Υγείας παρέστη για να κάνει κριτική και με αποδέκτη τον ομόσταβλο της αλλά αντίπαλο στην Λευκωσία Μισέλ ντε Δαμιανός.

• ΥΓ: ΡΟΖ - ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ μας μετέφερε ο πράκτορας της ΞΥΠ, επονομαζόμενος και κομάντο, το οποίο ενδεχομένως να καθορίζει πολλά στην πολιτική σκηνή, αλλά και να ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ καριέρες. Τα πιτσουνάκια μου να προσέχουν γιατί υπάρχουν παντού ζηλόφθονες και κυρίως ομιλητικοί τύποι. Τους αφιερώνουμε το άσμα που άδει περιπαθώς η καταπληκτική ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΑ «ο ωραίος κι η ωραία» και συγκεκριμένα τους στίχους «βάζω ένα λουλούδι στο πέτ/ και χαμόγελο σκέτο κουφέτο/ αχ μια φούντωση έχω στα στήθι/ και μετράω σφυγμούς εκατό/ σ’ αγαπώ είμαι στην τσίλια / κι όλοι λένε στην παρέα / ο ωραίος κι η ωραία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση