ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΚΕΛ: Προβοκάτσια ΝΑΙδων κατά Παμπορίδη - υπέρ Αχιλλέα Δημητριάδη

Πρόβαλαν την παρουσία του σε μνημόσυνο του Γρίβα σαν κολάσιμη πράξη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Καλή χρονιά σε όλους. Υγεία εύχομαι ψυχική και σωματική και ο Θεός μαζί σας.

Μπαίνουμε πλέον σε προεκλογική χρονιά και το 2022 ετοιμαστείτε γιατί θα παρουσιαστούν αρκετοί αυτόκλητοι σωτήρες, που θα θελήσουν να μας καθοδηγήσουν προς την γη της επαγγελίας. Ο καθένας έχει τα δικά του συμφέροντα, αφού διακυβεύονται πολλά και επηρεάζονται περισσότερα στην εκλογική αναμέτρηση των Προεδρικών εκλογών. Μπορεί να λέμε διάφορα φληναφήματα περί δημοκρατίας, αλλά ο Πρόεδρος είναι ο απόλυτος άρχοντας και αυτός που ελέγχει τα πάντα και καθοδηγεί τους πάντες. Όπως καλή ώρα ο ΝΙΚΑΡΟΣ που από την πανδημία έως και τα πεζοδρόμια και τα λύματα ΥΠΕΡΚΕΡΑΖΕΙ τους Υπουργούς του και δίνει λύσει στα πάντα. Οι Υπουργοί είναι διεκπεραιωτές των αποφάσεων του.

Οπόταν και η μάχη που δίνεται στο παρασκήνιο είναι ιδιαίτερα έντονη και τραχεία. Αρχίζουν πλέον και τα χτυπήματα κάτω από την μέση, οι μυστικές συναντήσεις , ο πόλεμος και φυσικά οι ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ. Εμείς όπως σας έχουμε συνηθίσει θα παραθέτουμε τις πληροφορίες, χωρίς πινελιές και κυρίως χωρίς να φοράμε χρωματιστά γυαλιά που κάνουν και κακό στην όραση. Πάμε λοιπόν και ότι ήθελε προκύψει.

Δεν υπάρχει περίπτωση ο Αχιλλέας Δημητριάδης να είναι υποψήφιος του ΑΚΕΛ

Καταγράφουμε λοιπόν την πρώτη προβοκάτσια που εκκολάφθηκε από τους συντεταγμένους ΝΑΙδες, όπως προσδιορίζονται, αν και με μεγάλη χρονική απόσταση από το δημοψήφισμα του 2004, οι οποίοι θα ήθελαν και πάλι να προωθήσουν ημέτερο τους στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Η λειτουργία τους και η κοινή τους συνισταμένη είναι το κύριο συστατικό της εν λόγω κατηγορίας ανθρώπων, που προσδιορίζονται - κυρίως από τους αντιπάλους - ως οι οπαδοί της «όποιας λύσης», επικαλούμενοι πάντα τον πανδαμάτορα χρόνο, ο οποίος λειτουργεί, όπως επισημαίνουν, εις βάρος μας και υπέρ της διχοτόμησης.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι τόσο απλά τα πράγματα, αφού το σύνολο των Προέδρων της σύγχρονης κυπριακής ιστορίας, συμπαρατάσσονταν με τις θέσεις τους- εξαιρουμένου φυσικά του αείμνηστου ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - στο Κυπριακό και υπέρ της λύσης στο άψε σβήσε, έστω και με κάποιες οδυνηρές παραχωρήσεις, που μπορούν να εξαλειφθούν μέσω της συμβίωσης δυο κρατιδίων υπό την ομπρέλα της κεντρικής κυβέρνησης. Κι όμως δεν τα κατάφερε κανείς απ’ αυτούς.

Πανηγύριζαν μάλιστα και το 2013 και το 2018, αφού εξέλεξαν στην Προεδρία της Δημοκρατίας τον διαπρύσιο κήρυκα του ΝΑΙ, τον μπροστάρη τους στους αγώνες και επικεφαλής τους, αλλά φαίνεται ότι και αυτός του απογοήτευσε με αποτέλεσμα να δέχεται άγρια πολεμική ο Νίκαρος από τους μέχρι πρότινος κολλητούς του. Μέχρι και ότι είναι επικεφαλής συμμορίας τον αποκάλεσαν οι σύμβουλοι του…

Ε, δεν θα μπορούσαν να λείψουν απ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Όπως δε σας ενημερώσαμε ένα από τα παρακλάδια των ΝΑΙδων, ο Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας (ΟΠΕΚ), τάσσεται ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ υπέρ της υποψηφιότητας ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ. Θεωρείται από τους ΟΠΕΚτζήδες ότι είναι πιο κοντά στις θέσεις τους στο Κυπριακό και με ελαφρά ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ, θα εκπληρώσει ολοταχώς τους στόχους τους. Αν και θα ήθελαν να είναι το δικό τους παιδί υποψήφιος, ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ εντούτοις προτίμησε τα σαλόνια των Αθηνών , παίρνοντας το αξίωμα του Υπουργού Προστασίας στην δεξιά Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οπόταν ως γνήσιοι ελληνομαθείς, επέλεξαν το μη χείρον… βέλτιστον.

Κάνοντας τις διαπραγματεύσεις τους όμως οι ΝΑΙδες και φυσικά οι ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ τους στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, διαπίστωσαν ότι μόνο μέσω του ΑΚΕΛ μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους. Μπορεί να μην τους χαλάει ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, αλλά δεν θα είναι και τόσο ελεγχόμενος και κυρίως έχουν τις δυσάρεστες αναμνήσεις από τον Νίκαρο, οπόταν μακριά από Συναγερμικούς.

Κάνοντας τις επαφές τους με το ΑΚΕΛ, διαπίστωσαν ότι η ηγετική ομάδα προβληματίζεται αν και υπήρχε ΡΕΥΜΑ και ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ της υποψηφιότητας του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ, ως εκείνης που θα συγκέντρωνε την αναγκαία στήριξη από ΔΗΚΟ - Οικολόγους και εν πάσει περιπτώσει, θα ήταν πολυσυλλεκτική. Ο δε ένθερμος υποστηρικτής της υποψηφιότητας Παμπορίδη, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ, όπως μας πληροφόρησε και ο κόκκινος πράκτορας της ΞΥΠ, έκανε και σχετικές αναλύσεις στο Πολιτικό Γραφείο, ενώ συνάντησε και στήριξη από άλλα στελέχη και μέρος της βάσης του κόμματος.

Οπόταν, ο στρατός των ΝΑΙδων θα έπρεπε να δράσει. Από την στήλη σας πληροφορούσαμε στις 24.12.2021, ότι άρχισε το σκανάρισμα του Παμπορίδη και των άλλων υποψηφίων που περιέχονται στην μικρή λίστα του ΑΚΕΛ. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι πρώτες αντιδράσεις για Παμπό δεν ήταν απαγορευτικές για το ΑΚΕΛ, αφού και η ΞΥΠ που επιστρατεύτηκε να προσφέρει επισήμανε ότι ο διαφανοκέφαλος δικηγόρος - πρώην Υπ. Υγείας, πέραν από τον έντονο νεοφιλελευθερισμό του, τον εκρηκτικό του χαρακτήρα δεν έχει άλλα μείον στο παλμαρέ του. Στα προσόντα του θα καταγραφόταν η προώθηση του ΓΕΣΥ και οι αδιαμφισβήτητες ηγετικές του ικανότητες. Ούτε φανατικός ούτε εθνικιστής που να παραπέμπουν σε προβλήματα για επιβολή του στο ΑΚΕΛ.

Εξάλλου και ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΛΑΣ που ήταν τις δυο τελευταίες φορές ο υποψήφιος για το ΑΚΕΛ δεν συγκαταλέγεται στους ακραιφνείς αριστερούς. Μην ξεχνάμε ότι το κόμμα της αριστεράς τα τελευταία χρόνια εγκαταλείπει το κόκκινο και γίνεται ροζουλίνι με στρασάκια.

Αυτά διαπίστωναν οι ΝΑΙδες που μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν παρουσίασαν τον Παμπορίδη σε μνημόσυνο του Στρατηγού της ΕΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ - ΔΙΓΕΝΗ. Ο οποίος παρέστη ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης για να τιμηθεί ο Αρχηγός του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα. Και το ανέδειξαν ως ΜΙΑΣΜΑ και κολάσιμη πράξη που τον αποκλείει από υποψήφιο του ΑΚΕΛ.

Ε, ναι γιατί όσους στήριξαν προηγουμένως το ΑΚΕΛ, όπως ο Τάσσος Παπαδόπουλος ή ενδεχομένως ο Πρίγκιπας ή ο Μαλάς που ο πατέρας του ήταν αγωνιστής της ΕΟΚΑ ήταν όλοι ΟΛΟΚΟΚΚΙΝΟΙ. Ας μην ξεχνάμε ότι και ο πατέρας του Αχιλλέα, ο θρυλικός ΛΕΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ υποστήριζε στα δικαστήρια ως δικηγόρος, τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ .

Αυτά τα εμφυλιοπολεμικά, διχαστικά και λοιπές οδυνηρές καταστάσεις μάλλον ανήκουν στο παρελθόν και δύσκολα θα επηρεάσουν τους ταγούς του ΑΚΕΛ να αποφασίσουν με αυτόν τον γνώμονα. Α, και να σας πούμε κάτι για να μην ποντάρετε σε λάθος άλογο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ο Αχιλλέας Δημητριάδης να είναι υποψήφιος του ΑΚΕΛ. Αν θέλει ας τρέξει μαζί με τους φίλους του ΝΑΙδες μπορεί κάλλιστα, ως ανεξάρτητος. Εξάλλου, δεν θεωρούν ότι είναι πυκνή μάζα ψηφοφόρων;

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μεγάλη, τεράστια μπίζνα τα rapid test. Πολύ χρήμα ρέει προς συγκεκριμένες τσέπες. Α, και όταν έρθει η ώρα να πληρωθεί ο λογαριασμός μην νομίζετε ότι θα τα βάλει από την τσέπη του ο Νίκαρος και ο Πετρίδης. Θα πληρώσουμε όλοι οι μακάκες φορολογούμενοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X