ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η κυβερνώσα ΠΑΣΥΔΥ διέταξε, όλοι εξαίρετοι - Δεξιά στροφή του Βύρα

Αναστέλλεται η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων - Η επιχειρηματική ελίτ Λάρνακας... στηρίζει τον κόκκινο Βύρα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ ΠΑΣΥΔΥ

Γατάκια βουλευτές - Κυβέρνηση. Ψευτόμαγκες που θα τα βάλετε με την ΠΑΣΥΔΥ. Κάτσετε φρόνιμα ρε και τρέξτε αλαλάζοντας να ζητήσετε συγνώμη από την κυβερνώσα Παγκύπρια Συντεχνία δημοσίων υπαλλήλων (ΠΑΣΥΔΥ) και να βρείτε λύσεις στο πρόβλημα που απασχολεί τους γαλαζοαίματους της κοινωνίας. Ακούς εκεί, θα αξιολογούν τους δημοσίους υπαλλήλους. Α, πα, πα τι είναι αυτά. Γυρευτείτε αλλού, σε κάποιους ιδιωτικούς υπαλλήλους και άλλους απροστάτευτους πολίτες και μην πλησιάζετε τους δημοσίους υπαλλήλους. Και ναι ρε, θα είναι όλοι ΕΞΑΙΡΕΤΟΙ στην βαθμολόγηση... Γιατί είναι ο ανθός της κοινωνίας και συνάμα αυτοί είναι οι ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ. Ποιος κυβερνά φωνάζει κάποιος; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο υπουργός Οικονομικών ΜΑΚΗΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ και η Κυβέρνηση. Α, χαχαχαχαχα (ακούγεται το τσακριστό μου ενίοτε ενοχλητικό γέλιο) Ε, δεν είναι ώρα για αστεία. Η ΠΑΣΥΔΥ είναι κυβερνώσα και κάνει ότι γουστάρει και όλα τα γατάκια τρέχουν να την ικανοποιήσουν.

Τους ρίχνει μια ντιρεκτίβα ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑΣΥΔΥ ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ, ότι προσέξτε και έρχονται εκλογές και κλαψουρίζουν όλα τα βουλευτάκια. Ξέρετε γιατί; Επειδή βαθμολόγησαν για πρώτη φορά τους δημοσίους υπαλλήλους και κάποιοι εξ αυτών – όπως συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα- διαφάνηκε ότι παίρνουν χαμηλό βαθμό. Ε, και. Δηλαδή θα πρέπει να ισοπεδώνουμε τους πάντες, για να μην επηρεαστούν 10-20 υπάλληλοι που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να προσφέρουν και δεν πρέπει να παίρνουν προαγωγή; Αν κάπου έγινε λάθος, υπάρχουν ενστάσεις και να κάνει οποιοσδήποτε παραπονούμενος. Εξάλλου και οι κριτές που είναι κι αυτοί δημόσιοι υπάλληλοι , μέλη της ΠΑΣΥΔΥ που τους ΡΕΖΙΛΕΨΕ - ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΕ η ΠΑΣΥΔΥ και Κυβέρνηση – Βουλή ότι δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους (για να διοικούν όμως την κρατική μηχανή είναι ικανοί, αλλά να βαθμολογούν είναι ΑΧΑΠΑΡΟΙ) αν δεν βαθμολογούν ορθά και το κάνουν βάσει προσωπικών καταστάσεων, τότε κι αυτοί θα ΚΡΙΘΟΥΝ όταν ζητήσουν να πάρουν προαγωγή.

ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΗΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣΗΜΟ ΔΗΠΑ

Αυτή η προσπάθεια για αλλαγή της νομοθεσίας που ΔΙΕΤΑΞΕ η ΠΑΣΥΔΥ και υπάκουσαν οι βουλευτές ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ (ΔΗΚΟ) - ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ (ΔΗΠΑ) (πάντα οι ΔΗΚΟικοί και τα γενόσημα τους ΔΗΠΑτζήδες είχαν μια ροπή προς τους δημόσιους υπαλλήλους) και συναίνεσε ο κατά τ’ άλλα ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΑΚΗΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ (σκληραίνει ΜΟΝΟ όταν θα δίνει στους κατατρεγμένους της κοινωνίας, αλλά με τους δημοσίους μαρτούι που λέμε) αλλά και η ΣΙΩΠΗ όσων εκ των δημοσίων υπαλλήλων παράγουν αλλά δεν παίρνουν προαγωγή, γιατί δεν έχουν ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ, αποδεικνύει ότι δεν έχουμε ΣΩΤΗΡΙΑ ως κοινωνία. Είμαστε ΕΡΜΑΙΟ των ορέξεων της κυβερνώσας ΠΑΣΥΔΥ και του βασιλιά – διοικητή ΣΤΡΑΤΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ που για να επανεκλεγεί επιβάλει την θέληση του. ΤΣΙΠΑ ρε δεν έχει κανένας;

Α, και όσοι εκ των δημοσίων υπαλλήλων κλαψουρίζετε στο μέλλον και παραπονιέστε σε καφετέριες και κομμωτήρια, για την ΑΔΙΚΙΑ που υπεστήκατε λόγω της προαγωγής που πήρε κάποιος συνάδελφος σας γιατί είχε ΜΟΝΟ το περιβόητο μέσον, α, μπα δεν μας ενδιαφέρει και καλά να σας κάμουν. Εσείς όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που είστε συνειδητοί και εργάζεστε σκληρά θα έπρεπε να αντιδράσετε προς την συντεχνία σας και να αποχωρήσετε. Τα υπόλοιπα είναι φληναφήματα και αερολογίες. Α, και τώρα που θα είναι οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας της ΠΑΣΥΔΥ, θα δώσετε ποσοστά Πούτιν στον Ματθαίου.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΣΥΔΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ - ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

Ξέρετε ποια είναι η πλάκα. Χθες άρχισε η συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών νομοσχεδίου για μείωση των αδειών ασθενείας των δημοσίων υπαλλήλων. Προφανώς έλειπαν από την συζήτηση ο Υπ. Οικονομικών και ο Γενικός Διευθυντής ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ. Διαφάνηκε ότι διαβούλευση της Κυβέρνησης έγινε μόνο με την ΠΑΣΥΔΥ και αγνοήθηκαν οι υπόλοιπες συντεχνίες. Ξέρετε γιατί ρίχθηκε το ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ; Για να αντιδράσουν οι βουλευτές, να στείλουν προς νέες διαπραγματεύσεις - διαβουλεύσεις και συνομιλίες το νομοσχέδιο και μέχρι να ξανάρθει στην Βουλή θα περάσουν άλλα δυο χρόνια. Η ΠΑΣΥΔΥ έκανε την γαλαντόμα ότι κάνει δήθεν παραχωρήσεις και σε συμπαιγνία με την Κυβέρνηση, το νομοθέτημα θα θαφτεί. Σιγά μην παραχωρήσουν δικαιώματα οι δημόσιοι υπάλληλοι. Ε, πε αλλόνα ρε. Και να καταλήξουμε με αυτό που ανέφερε πρόσφατα συντεχνιακός της ΙΣΟΤΗΤΑΣ και των χαμηλόμισθων δημοσίων υπαλλήλων. «ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της ΠΑΣΥΔΥ είναι η Κυβέρνηση που της δίνει 1 εκατομμύριο Ευρώ τον χρόνο». Καλά γιατί δηλαδή; Δεν φτάνουν τα εκατομμύρια των εισφορών των δημοσίων υπαλλήλων και πρέπει να επιχορηγούν κι άλλα οι μακάκες φορολογούμενοι; Τα χάπια μου ρε τα δημοσιοϋπαλληλικά…

ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΒΥΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Συγκλονίζει η ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ του δημάρχου Λάρνακας ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ. Μιλάμε ότι το Αντρικκούι κατέστη ο αγαπημένος των επιχειρηματιών και λοιπής ελίτ της Λάρνακας και ο υποψήφιος του ΔΗΣΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΚΡΗΣ, ψάχνει να βρει τρόπους να ανατρέψει την κατάσταση. Δύσκολο φίλε γιατί αργήσατε να υποβάλετε υποψηφιότητα και πλέον οι επιχειρηματίες, καθότι προνοητικοί κλείνουν τα ντιλ εκ των προτέρων. Όπως π.χ η δημόσια παραδοχή του φίλου σου (Ππεκρή) ΣΑΒΒΑ ΚΑΚΟΥ, που δήλωσε σε συγκέντρωση υποστηρικτών του Βύρα ότι η Λάρνακα θέλει ανυπερθέτως το Αντρικκούι της. Ε, μα να τον στηρίζουν οι φανατικοί δεξιοί- γαλάζιοι όπως ο Κάκος, πρώην Πρόεδρος της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ είναι ενδεικτικό ότι ο ΒΥΡΑΣ ενίοτε βγάζει και την γαλάζια σημαία (ε, στα κρυφά μην τον δει κάποιος της επαγρύπνησης).

Ακόμη συνέχισε να οδηγεί στα δεξιά ο Βύρας με την θερμή υποδοχή που επιφύλαξε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και στο δώρο που του δώρισε που ήταν μια ΑΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ. Ωωω Βυρούι μου πατρίς - θρησκεία - οικογένεια. Θέλετε και το καλύτερο. Σε προεκλογική συζήτηση στο ΣΙΓΜΑ στην εκπομπή του Τζον Τσέαρ - όπως αποκαλούσαμε τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ όταν είχαμε στήλη τηλεκριτικής (λέτε να επιστρέψουμε και ν’ αφήσουμε τους πολιτικούς στα χάλια τους;) - ο Δήμαρχος Λάρνακας απευθυνόμενος στον συνυποψήφιο του, βουλευτή του ΕΛΑΜ ΣΩΤΗΡΗ ΙΩΑΝΝΟΥ, του είπε με εγκαρδιότητα και ειλικρίνεια. «Σωτήρη μου». Φαίνεται ότι φοράει και καμία μαύρη φανελίτσα ο Αντρίκκος μας. Αμάν τα χάπια μου τα μαύρα τα Σκαλιώτικα. Λες και απευθυνόταν στον κολλητό του φίλο. Ρε συ Βύρα θα έχει παράπονο ο επικοινωνιολόγος και φίλος σου παλαιόθεν (ήταν μαζί στα αναμορφωτήρια της ΕΔΟΝ στα Περβόλια) ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΦΙΛΟΘΕΟΥ. Αθεόφοβε δεν του είπες του παιδιού μια φορά «Λέο μου», παρά μόνο άτε ρε Λεοντή τέλειωνε και κάνεις την χαρακτηριστική σου κίνηση σκύβοντας δεξιόστροφα το κεφάλι.

Άσε που στην χθεσινή διάσκεψη τύπου της ΑΕΚ, κυριάρχησε σύμφωνα με τον Σκαλιώτη πράκτορα της ΞΥΠ η διάχυτη εντύπωση και από τα λεγόμενα των επικεφαλής της ομάδας, ότι ΝΤΙΝΟΣ ΛΕΥΚΑΡΙΤΗΣ και ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ψηφίζουν καρφωτό Βύρα. Τελικά πόσα χρώματα φοράει αυτός ο Βύρας; Πάντως τις κόκκινες πυτζάμες τις πέταξε στον κάλαθο. Κάτι φουλάρια της ΠΕΟ τα έδωσε σε ανακύκλωση και οι πράσινες φανέλες της ΕΔΟΝ ξεθώριασαν από την πολυκαιρία και της έδωσε σε κάτι Πακιστανούς… Αφελώς διερωτόμαστε ποιο κεφάλαιο και ποιους επιχειρηματίες στέκεται απέναντι, επακριβώς πολεμάει το ΑΚΕΛ και βρίσκεται απέναντι τους και τάσσεται υπέρ των εργαζομένων; Άστε οι νεο αριστεροί τα άλλαξαν όλα… Το κόκκινο έγινε ροζ με στρασάκια…

Μην ξεχάσουμε να πούμε στον Πεκρή ότι η επικοινωνιακή του τακτική είναι για το πανηγύρι του Κατακλυσμού. Για να ρίξεις κάποιος από τον θρόνο του, ο οποίος προηγείται, τον πυροβολείς συνεχώς, του βγάζεις σκάνδαλα τον πολεμάς. Δεν του λες για το πάρκο που θα κάνεις τις σούσες που θα βάλεις για τα παιδιά φίλε. Ε, ξέρεις, μην χάσεις και την δεύτερη θέση από τον φουριόζο ΣΩΤΗΡΗ ΙΩΑΝΝΟΥ, γιατί μετά Μιχαλάκη μου, που θα πας στις βουλευτικές του 2026; Μέχρι το Μακένζι.

ΥΓ: Ο φέρελπις δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΟΥΡΚΟΥΝΗΣ διεκδικεί μέσω ανεξάρτητου συνδυασμού θέση δημοτικού συμβούλου στο διαμέρισμα Τρούλων με ισχυρές πιθανότητες εκλογής.

ΥΓ: Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ εμφανίστηκε από την Λευκωσία και κατά την διάρκεια επίσκεψης αντιπροσωπείας Ελλαδιτών βουλευτών – μελών της ΚΣΣτΕ, σίγουρη για την εκλογή ΝΙΚΟΥ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ στην Δημαρχία της πρωτεύουσας. Μάλιστα, η εμβληματική πολιτικός της ΝΔ επισήμανε ότι «θα τον χάσουμε εμείς και θα μας λείψει, αλλά θα τον κερδίσει η Λευκωσία». Μάλιστα η Μπακογιάννη εκθείασε την φιλοξενία των Ελληνοκυπρίων λέγοντας ότι «ενδεχομένως να είναι καλύτερη κι απ΄ αυτή των συντοπιτών της Κρητικών». Παρακαλούμε διαβίβασε τα κ. Ντόρα μας και στον αδελφό σας τώρα που θα τα λέει με τον Ερντογάν. Στην Κύπρο είμαστε περισσότερο Έλληνες από πολλούς που κατοικούν στο κλεινόν άστυ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση