ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υποψήφια Ευρωβουλευτής έκλεβε νερό - Φουλλικοί κατά Νίκαρου μέσω Φιλίππας

Το νερό έπνιξε και τον Υπ. Υγείας - Αναβίωσαν οι Σαουδάραβες φίλοι Αναστασιάδη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΤΤΟΠΟΥΖΟΚΥΠΡΑΙΟΙ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ…

Είπαμε ότι θα στείλουμε μπουμπούκια , τον ανθό του τόπου στην Ευρωβουλή. Ε, μα θα επιδιώξουν εκλογή για τον παράδεισο των Βρυξελλών και άνθρωποι που αποτελούν και το κλασικό δείγμα του Ευρωττοπουζοκυπραίου. Του επονομαζόμενου και ελαφρώς λαμόγιου ή μικρο-μπαγαμπόντη, που για να γλιτώσει ορισμένα χρήματα , καταφεύγει σε κάθε είδους μεθόδους και τρικ που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Μπορεί να σπαταλήσει χιλιάδες Ευρώ για να πάει τριήμερο στην Αθήνα, να πριμοδοτήσει την αισθητικό ή τον πλαστικό της για να της δώσουν την ψευδαίσθηση ότι έγινε θεά, η νυχού να είναι πάντα στο ημερολόγιο της, αλλά για να πληρώσει π.χ τον λογαριασμό του νερού, τσιριλά συνεχώς και μετέρχεται μεθόδων, που προκαλούν εκτός των άλλων και γέλωτες.

Έτσι και στην προκειμένη όπου ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΉΣ, που θα ζητήσει οσονούπω την ψήφο σας, έκλεβε νερό , αλλά για κακή της τύχη συνελήφθη από τους αρμοδίους. Κι επειδή κατέχουμε το παραστατικό της κλοπής από το αρμόδιο Συμβούλιο Υδατοπρομηθείας (προφανώς δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε λόγω προσωπικών δεδομένων, αφού δεσμευτήκαμε στον πράκτορα της ΞΥΠ) να σας αναφέρουμε ότι η κοριτσάρα μας η Ευρωπαία, ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ να κάνει παρέμβαση στο δίκτυο διανομής νερού για να γλιτώσει καμιά 400αριά Ευρώ. Κι όταν πιάστηκε επ’ αυτοφώρω και κλήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό της κατανάλωσης της – γίνεται και καθ’ υπολογισμό – προκάλεσε και αναταραχή στα γραφεία του Συμβουλίου υδατοπρομηθείας. Οπόταν, ο αρμόδιος Διευθυντής της επισήμανε ότι θα έπρεπε να ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ στην Αστυνομία για κλοπή και της κάνουν χατίρι που δεν την ρίχνουν στο πυρ το εξώτερο.

Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΑ ΚΑΤΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΗ ΧΑΙΡΕΤΑΙ

Τελικά η κοπέλα πλήρωσε την παρανομία της και όδευσε πλέον προς την διεκδίκηση θέσης στην Ευρωβουλή. Ε, με τέτοιο ΘΡΑΣΟΣ όλα είναι πιθανά. Για να επιτείνουμε δε το σασπένς να επισημάνουμε ότι ο εν λόγω κορίτσαρος μέχρι πρότινος κατείχε και σημαντικό πόστο, από το οποίο ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ για να συμμετάσχει στον προεκλογικό αγώνα και στην συνέχεια μάλλον θα εργοδοτηθεί από το κόμμα που ΚΟΣΜΕΙ το ψηφοδέλτιο. Αυτά συμβαίνουν στα κόμματα όταν δεν διαθέτουν μυστικές υπηρεσίες- τύπου ΞΥΠ - να τους ενημερώνουν για τα μπουμπούκια που επιλέγουν να ρίξουν στις μάχες. Κι όμως εμείς σαν ΞΥΠ προειδοποιήσαμε τον συγκεκριμένο κομματάρχη. Να ψάξει τους υποψηφίους του γιατί προωθεί κάποια λαμόγια που ενέχονται σε κάθε είδους ασύμβατες με την πολιτική πράξεις Αυτοί στον κόσμο τους.

ΤΙ ΧΙΛΑΡΙ… ΤΙ ΦΙΛΙΠΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΛΛΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΑΡΟ

Αν και ο προσδιορισμός μας ως στήλη θα έπρεπε να ήταν κάτι συναφές με το ύφος μας, όπως π.χ τι ΧΙΛΑΡΙ… τι ΦΙΛΙΠΠΑ, επισημαίνοντας ότι η Πρώτη Κυρία θα μπορούσε υπό άλλες συνθήκες να βρίσκεται στην αρένα της πολιτικής, εντούτοις θα περιοριστούμε σε άλλου είδους προσεγγίσεις. Το αυτονόητο και συγκεκριμένο που απορρέει από την χθεσινή συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, όπου κυριαρχεί το Συναγερμικό στοιχείο, όπου διαφάνηκε ότι η ΒΑΘΙΑ ΡΩΓΜΗ που προκλήθηκε στις Προεδρικές εκλογές δεν ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ, αντίθετα ο κάθετος διαχωρισμός είναι πασιφανής και αυτονόητος. Έτσι και οι ΦΟΥΛΛΙΚοί βουλευτές ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, υπέβαλαν πρόταση νόμου για τον ανεξάρτητο φορέα κοινωνικής στήριξης, ήτοι της απόλυτης διεξόδου για παιδιά που δεν μπορούν να σπουδάσουν λόγω δυσπραγίας και βοηθούνται μέσω των χορηγιών που παρέχονται από το εν λόγω ταμείο .

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΑΝΤΡΗ – ΝΙΚΑΡΟ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΣ

Ωιμέ Νικολή μου τζιαί Τζυρκακό μου φίλοι μου καλοί, ο κόσμος καίγεται και εσείς θυμηθήκατε να φέρετε στο Ναό της Δημοκρατίας τέτοιου είδους νομοθετικές ρυθμίσεις, που ενδεχομένως να προκαλέσουν προβλήματα σε φτωχά παιδιά; Για να σας το πούμε και πιο ωμά, σε σημείο παρεξηγήσεως. Η ΦΙΛΙΠΠΑ ΚΑΡΣΕΡΑ – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ θα βρει τον τρόπο να σπουδάσει τις 4 κόρες της - εννοούμε οικονομικά- αλλά κάποια άλλα παιδιά, επειδή οι σοφοί του Κοινοβουλίου περιπλέχτηκαν σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΑ- θέλουν μας είπαν να δημοσιοποιούνται οι εισφορές εταιρειών προς το ταμείο του φορέα το οποίο και ελέγχεται από τον Γενικό Λογιστή του κράτους - θα στερήσουν το δικαίωμα από κάποια φτωχά παιδιά... Πέστε καθαρά ότι προβήκατε σ’ αυτή την ενέργεια για να ακουστούν μέσω και του πάντα ΠΡΟΘΥΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ότι η τέως Πρώτη Κυρία ΑΝΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, με την βοήθεια του ειδικού ΝΙΚΑΡΟΥ, επιχορηγείτο από πλούσιους φίλους με ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ, διευκολύνσεις από τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όπως π.χ ο Σαουδάραβας φίλος του ΝΙΚΑΡΟΥ που πετούσαν μαζί με το τζετ του και ο οποίος μετά την πολιτογράφηση της οικογενειακής συνοπαρτζιάς του προσέφερε στο ταμείο της ΑΝΤΡΗΣ Α. 500 χιλιάδες Ευρώ. Ε, κλασικό αντρικό κόλπο. Σου λέει ο ΝΙΚΑΡΟΣ, δώσε και στην Άντρη κάτι να ποσκολιέται, να μην μουρμουρά και να παρεμβαίνει στα καθήκοντα μου. Άσε που ο αστικός προεδρικός μύθος λέει ότι βουλευτής του ΔΗΣΥ , καθαρόαιμος ΝΙΚΑΡΙος, έπαιρνε τηλέφωνο την Άντρη Α, περισσότερες φορές από την γυναίκα του, για να τακτοποιήσει αιτήματα νέων που ήθελαν υποτροφίες. Εξ ου και η σιγουριά για επανεκλογή. Τα χάπια μου ρε τα ΝΙΚΑΡΙΑ Προεδρικά…

Άσε που φημολογείτο ότι ο εν λόγω φορέας στήριξης αποτελούσε ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΟ πιστών οπαδών αφού οι νέοι που στηρίζονταν θα χρωστούσαν κάτι στο ζεύγος Αναστασιάδη. Καλά τώρα αν η πρόταση νόμου του Νικολή τζιαί του Κάκου των γαλάζιων αποσκοπεί και να περιορίσει το εκκολαπτήριο της ΦΙΛΙΠΠΑΣ για να ετοιμάσει τους Χριστοδουλιδικούς ψήφους είναι μια άλλη ιστορία που μένει στην σφαίρα του πολιτικά άγνωστου. Τέλος πάντων κουβέντες στην Βουλή να γίνονται που αποδιεκνύουν το προφανές και πασιφανές ότι τα κομμάτια του γαλάζιου ΔΗΣΥ είναι ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ και θα διαφανεί οσονούπω πόσο θα επηρεαστεί το κόμμα στις διπλές εκλογές του Ιουνίου.

Η ΦΙΛΙΠΠΑ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ;

Α, και να μην ξεχάσουμε να δημοσιοποιήσουμε και την εισήγηση που απευθύναμε σε ηγετικό στέλεχος της επαγρύπνησης που περιφέρεται στο Κοινοβούλιο, ότι θα ήταν μια ΤΕΛΕΙΑ ΛΎΣΗ η Πρώτη Κυρία να γράψει ιστορία, πέραν από την παρουσία της σε Επιτροπή της Βουλής για πρώτη φορά συζύγου Προέδρου της Δημοκρατίας, και με την ΑΝΑΛΗΨΗ του χαρτοφυλακίου του Υφυπουργείου Πρόνοιας. Η απάντηση ΞΥΠ - ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ ήταν ΟΜΟΘΥΜΗ. Θα πετύχαινε τα μέγιστα, παρά η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ. Θα μου πείτε ότι η Μαρουλλού του Βατζιελή ανήκει στην ΦΙΛΙΠΠΙακή Υπουργική ομάδα και ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ με τηλεχειριστήριο από το Προεδρικό , αλλά διαφορετική θα είναι η παρουσία της Καρσερούς. ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΗ ΤΟΜΗ στα πολιτικά πράγματα του τόπου. Και προφανώς η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ θα αναβαθμιστεί. Αμάν φίλε μου τα χάπια μου τα ΦΙΛΙΠΠιακά.

ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΝΑΡΚΗ Ο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΈΚΡΥΨΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Στην πρώτη παρουσία του στο Κοινοβούλιο ο Διοικητής της ΞΥΠ, ρώτησε τον Υπουργό Υγείας ΜΙΧΑΛΗ ΔΑΜΙΑΝΟ αν υπηρέτησε ως ναρκαλιευτής στο στρατό. Στην απορία του προς τι το ερώτημα, απαντήσαμε ότι μπήκε σε ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ. Πάτησε την πρώτη νάρκη ο Δαμιανός, αφού ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ από τους τυχοδιώκτες του Υπουργείου Υγείας και ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕ την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ φαρμάκων λόγω της αμελούς φύλαξης τους. Αυτά δεν ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ Μιχαλάκη του Δαμνή. Ενημερώνεις την κοινωνία για τα εγκλήματα των προκατόχων σου και λες ότι θα τα φτιάξεις. Τώρα είσαι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.

Και να σου πούμε και το άλλο. Αν ήθελες να αφήσεις ΣΤΙΓΜΑ θα έπρεπε αυτή η κυρία που έκανε σόου την εποχή του κορωνοιού και παρά το ότι είναι φαρμακοποιός, μας το έπαιζε ειδήμων - τηλεπιστήμονας, η Διευθύντρια φαρμακευτικών υπηρεσιών ΕΛΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, να τεθεί σε ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ για την ΑΣΥΓΓΝΩΣΤΗ ΑΜΕΛΕΙΑ της, που στοιχίζει στο κράτος εκατομμύρια Ευρώ λόγω καταστροφής των φαρμάκων. Μα δεν κατέχουν τις θέσεις μόνο για φρου- φρου κι αρώματα και για τους παχυλούς μισθούς των 7 χιλιάδων Ευρώ τον μήνα (όσα δεν παίρνουν αρκετοί σε 7 μήνες) αλλά για να προστατεύουν την περιουσία του κράτους. Οπόταν ΜΙΧΑΛΗ ΔΑΜΙΑΝΕ είσαι ΦΤΑΙΧΤΗΣ γιατί τους καλύπτεις. Τα υπόλοιπα είναι μουσκουρούθκια και δικαιολογίες να τα λες στους φίλους σου. Θες να αφήσεις το στίγμα σου; Ππάλα και τομές. Διαφορετικά ούτε βουλευτής του ΔΗΚΟ θα εκλεγείς όπως προσδοκείς.

ΥΓ: Όλοι λένε το δικό τους και άρχισαν πάλι να παίζουν με τον ψυχισμό του κόσμου. Αν δεν πάρεις μέτρα ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και αρχίσεις ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ και ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ θα κλαίμε επί ερειπίων. Και αυτή την ψεύτρα - υποκρίτρια ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ που ήρθε να μας πουλήσει μούρη για να πάρει την ψήφο σου να την προειδοποιήσεις, να τσιριλίσεις να απαιτήσεις. Αν δεν κάνουν κάτι οι Ευρωπαίοι να τους κράξεις δημόσια να βάλεις και ΒΕΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. Η πατρίδα σου ΧΑΝΕΤΑΙ και άσε όσους κλαψουρίζουν περί ρατσισμών. Αυτή η ΚΡΙΣΗ όπως την προσδιόρισες ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΓΕΤΗ και τώρα θα φανεί το μέγεθος σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση