ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι θα ψηφίσουν Κατσουρίδηδες - Ο29Μ - Καβγάδισε με ΑΚΕΛικούς η Ειρήνη Χ.

Θέλει να κάτσει στο σκαμνί τον Βύρα η Χαραλαμπίδου - Προβληματίζει το ΑΚΕΛ η στάση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29Μ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΎΝ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΔΕΣ- ΟΜΟΝΟΙΑ 29 Μ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΚΕΛ

• Σαν άλλος ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ με τους πολεμιστές του μετά από νικηφόρες μάχες και έτοιμους να κατακτήσουν νέα εδάφη, παρουσιάστηκε σε πρόσφατη φωτογραφία (δες πιο κάτω) ο άλλοτε κραταιός ηγέτης του ΑΚΕΛ ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ μετά του Υποδιοικητή – υιού του ΓΙΑΝΝΟΥ , η οποία (φωτο), συνοδευόταν και από λεζάντα με τον παραστατικό τίτλο «ΕΡΚΟΥΜΑΣΤΕΝ». Μπορεί η ανάρτηση να σχετιζόταν με την προδιαγραφόμενη άνοδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29Μ στην Α’ κατηγορία, αλλά για τους υποψιασμένους είχε και τους ανάλογους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ συνειρμούς. Προφανώς και ξεκάθαρα οι ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΔΕΣ για ν’ αρχίσουμε με τα ποδοσφαιρικά – που πάντα έχουν ανάμειξη με τα πολιτικά - όταν στο Πρωτάθλημα 24-25 τεθούν αντιμέτωπες (να δείτε που η κληρωτίδα θα ορίσει το ματς στις πρώτες αγωνιστικές…) η ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας και η ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ δεν θα ερμηνεύουν τους στίχους από το άσμα που άδει περιπαθώς ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ και σαγηνεύει , ήτοι «από δω η γυναίκα μου / κι από κει το αίσθημα μου».

• Όσο κι αν δεν συζητείται δημόσια και οι ΑΚΕΛικοί ηγέτες δεν το ομολογούν τους απασχολούν οι ψήφοι της Ο29Μ, αφού ως επί το πλείστον οι οπαδοί της είναι νεαροί, κάποιοι εξ αυτών αν δεν έχουν ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ, θα προτιμήσουν τις εκδρομές τους ή τις καθιερωμένες σούβλες στο οίκημα τους επί της ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ, παρά να προσέλθουν στις κάλπες για να εξασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ωστόσο, η παρουσία των έντονα πολιτικοποιημένων ΝΙΚΟΥ-ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ, αλλάζει άρδην τα δεδομένα και ανυπερθέτως θα θελήσουν να προσφέρουν ΑΝΤΙΔΩΡΟ στους μέντορες τους, οι οποίοι τους στήριξαν στους χαλεπούς καιρούς, όταν όλοι τους δεν δέχτηκαν η ομάδα τους να πωληθεί στον δεξιό Αμερικάνο ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ και προτίμησαν να ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ, ιδρύοντας μια νέα ομάδα.

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ - ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΨΗΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ

• Το δύσκολο του εγχειρήματος τους ήταν πασιφανές – οριοθετημένο για όσους γνωρίζουν ελάχιστα από την σύνδεση ΑΚΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού η μέθοδος του ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ ακολουθείτο για χρόνια από όπου και αντλούσαν από την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ των οπαδών τους αναγκαίους ψήφους. Εξάλλου το παράδειγμα του ιστορικού σωματείου ΟΡΦΕΑ Λευκωσίας, όπου κατάφερε να βγει στην Α’ κατηγορία, αλλά κατά τον αστικό μύθο το ΑΚΕΛ διέταξε να πέσει κατηγορία και η ΟΜΟΝΟΙΑ φρόντισε προς τούτο με σχετικά αποτελέσματα, ΒΟΑ και αποτελεί οδηγό για τους άπιστους.

• Οπόταν, η ΕΚΛΟΓΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ του Στρατηλάτη ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ, του οποίου η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΞΥΝΟΙΑ είναι τοις πάσι γνωστή και ακόμη και σήμερα τον ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ, σχεδόν ΑΠΑΝΤΕΣ οι πολιτικοί αρχηγοί - πλην φυσικά του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - στις επερχόμενες διπλές εκλογές του Ιουνίου, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για το αποτέλεσμα!!! Εξάλλου οι δημοσκοπήσεις μέχρι στιγμής παραπέμπουν σε ΝΤΕΡΜΠΙ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης ανάμεσα σε ΑΚΕΛ- ΔΗΣΥ. Έτσι και το ποσοστό της Ο29Μ και της φυλής των ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΙκών, θα παίξει τον δικό του ρόλο στο αποτέλεσμα των εκλογών. Κι επειδή η μεθοδικότητα είναι από τα χαρακτηριστικά των Κατσουρίδηδων, δεν θα διαφανεί προ των εκλογών, που θα δώσουν την ψήφο μαζί με τους πολεμιστές της Ο29Μ, θέλοντας μ’ αυτό τον τρόπο να βασανίσει και ελαφρώς την ηγεσία του ΑΚΕΛ, που όλο αυτό το διάστημα δεν έκανε ΟΥΔΕΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ για ΕΠΑΝΑΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ των σχέσεων του κόμματος με τον άνθρωπο που για τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο, προσέφερε τα μέγιστα στην ΑΝΟΔΟ στην ΕΞΟΥΣΙΑ του αείμνηστου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ. Έτσι θα διαφανεί στην ΚΑΛΠΗ η προτίμηση Κατσουρίδη, και το οριακό αποτέλεσμα ενδεχομένως να κριθεί από την προτίμηση των ανταρτών της Ο29Μ. Εμείς δεν έχουμε παρά να αναφωνήσουμε τα χάπια μου ρε τα χάπια μου τα πράσινα τα Ομονοιάτικα.

ΚΑΒΓΑΔΙΣΕ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ - ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΒΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠ. ΕΛΕΓΧΟΥ

• Η ηγεσία του ΑΚΕΛ αντιμετωπίζει και άλλου είδους προβλήματα. Όπως η παντιέρα που κατά καιρούς σηκώνει και κηρύττει την επανάσταση, η βουλευτής ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ. Στην προκειμένη αναστάτωσε και το Κοινοβούλιο, αλλά και το ΑΚΕΛ αφού επέμενε ΦΟΡΤΙΚΑ και φαίνεται ότι τελικά θα το πετύχει, τα απόνερα από την σύμβαση της κυβέρνησης με ανάδοχο εταιρεία για την κατασκευή μαρίνας-λιμανιού στην Λάρνακα, να συζητηθεί στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής , αντί της αντίστοιχης των Μεταφορών-Επικοινωνιών, εκεί όπου έχουν ΗΔΗ πραγματοποιηθεί και άλλου τέτοιου είδους συζητήσεις επί του θέματος και ο Πρόεδρος της ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ ετοιμάζεται να το εγγράψει για τις 18 Απριλίου προς συζήτηση.

• Η επιμονή της που έφθασε και σε επίπεδο ΚΑΒΓΑ, εν μέσω πρωινής συνεδρίας της Επ. Ελέγχου και επεκτάθηκε και στην απογευματινή Ολομέλεια της Βουλής, ενώ κάποια στιγμή ξέφυγε και δεν δίστασε να τα βάλει ακόμη και με τους βουλευτές του ΑΚΕΛ ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ – ΚΩΣΤΑ ΚΩΣΤΑ, οι οποίοι ενδεχομένως να ήταν από τους ελάχιστους- για να μην πούμε και μοναδικούς - που την στήριζαν όσο καιρό βαλλόταν πανταχόθεν. Κι όμως η επιμονή της να οδηγήσει το θέμα στην Επ. Ελέγχου της οποίας είναι δραστήριο μέλος, εκεί όπου με την συνδρομή και συμπαράσταση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ, δικάζουν και ενίοτε ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ, την οδήγησε ακόμη και στην διάσταση των σχέσεων της με βουλευτές του κόμματος που βρίσκονται στο ίδιο μετερίζι.

ΕΠΙΘΥΜΕΊ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ – ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ

• Προφανέστατα η ΡΕΝΑ μας, θέλει να ΚΑΤΣΕΙ στο σκαμνί πέραν από την εταιρεία, τον Υπουργό Μεταφορών ΑΛΕΞΗ ΒΑΦΕΑΔΗ και τον Δήμαρχο Λάρνακας ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ και να τους δικάσει για τα προβλήματα με την σύμβαση και την απώλεια των 10 εκατομμυρίων της εγγυητικής. Το ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ που ο Βύρας, οι συνοδοιπόροι του και ο ΝΙΚΑΡΟΣ και η Κυβέρνηση του, ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ως το έργο που θα άλλαζε τον ρουν της ιστορίας και θα μετέτρεπε την Λάρνακα σε Γαλλική Ριβιέρα, τείνει να εξελιχθεί σε ΕΦΙΑΛΤΗ. Θυμάστε τα πανηγύρια των επιτυχιών, τις κορδέλες και τις συνεντεύξεις για το επίτευγμα του Βύρα και των Υπουργών του Νίκαρου; ΦΙΑΣΚΟ και ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ε, η ΕΙΡΗΝΗ Χ. θέλει να ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ το πουλαίν της ηγεσίας του ΑΚΕΛ, που ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και οι υπόλοιποι του κονκλαβίου της κόκκινης πολυκατοικίας παρουσιάζουν ως ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ και επερχόμενο- μελλοντικο ηγέτη, παρέχοντας του επιδαψιλεύσεις που θα στιγματίσουν την εικόνα του σαν το μεγάλο ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ. Να σημειώσουμε ότι οι καβγάδες έγιναν και μπροστά στα μάτια τεχνοκρατών της Κυβέρνησης, οι οποίοι έμειναν ενεοί μπροστά στο θέαμα και τις ανταλλαγές καυστικών σχολίων από Ρένα Χ- Χρι Χρι και Κώστα Κ.

• Οι παροικούντες στο Κοινοβούλιο γνωρίζουν ότι για να έρθει κάποιος σε αντιπαράθεση, ειδικά με τον Κώστα θα πρέπει να επιστρατεύσει όλων των ειδών τις μεθόδους, αφού είναι γνωστό ότι είναι μειλίχιος και ήρεμος. Φυσικά η Ρένα Χ, προσπάθησε να ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ τα διαδραματισμένα, αλλά ο Διοικητής της ΞΥΠ, καθότι διαθέτει ελαφρώς μεγάλη μύτη, τα οσμίστηκε. Γατούλα Ρένα Χ. πίστευες ότι δεν θα μαθαίναμε; Α, να σημειώσουμε ότι μέχρι και αναβολή στον ορισμό της συνεδρίας για συζήτηση του θέματος έγινε από τον Πρόεδρο της Επ. Ελέγχου ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΛΙΑ, ώστε να είναι παρών και ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, αφού την ερχόμενη Πέμπτη 18 Απριλίου θα λείπει στο εξωτερικό. Έτσι ραντεβού στις 25 του μηνός και προετοιμάσου Βυρούι μου γιατί η Ρένα Χ. θα πυροβολήσει αδιακρίτως. Ακούς εκεί να υπάρχει κάποιος που να είναι πιο δημοφιλής της. Ποιος είναι αυτός που πανηγυρίζει και ΠΠΕΚΡούλΙαΣε ;Τακ-τακ να τελειώνουμε και φυσικά τα χάπια μου τα κόκκινα τα ΕΙΡΗΝικά.

• ΥΓ: Επανάσταση ξεσήκωσαν οι ΔΗΠΑτζήδες-ΤΣΙΓΚικοί και άλλοι για την ανάρτηση του Προέδρου του ΚΟΑ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΟΥ, ο οποίος δήλωσε την στήριξη του στον υποψήφιο Δήμαρχο Στροβόλου ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. Ξέρουν ότι ο Ιωάννου ψηφίζει Έγκωμη και ΠΑΝΙΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ για Αντδήμαρχο, αλλά τους φοβίζει ότι με την ανάρτηση του δίνει καθοδήγηση στους Χριστοδουλιδικούς και λοιπούς ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟύς να προτιμήσουν τον αντάρτη του ΔΗΣΥ.

• ΥΓ: Άππωμα θεωρείται αγαπητοί μου ΤΡΑΠΕΖΙτικοί να επιστρατεύεις τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 Ελλάδας ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ για να παρουσιάσει την εκδήλωση σου, αποκομίζοντας φυσικά και κανένα 5χίλιαρο. Μπορούσατε να τα δώσετε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα και την παρουσίαση να έκαναν τα χαριτωμένα κορίτσια σας που απαρτίζουν το γραφείο τύπου-μάρκετινγκ της εταιρείας. Κι αυτές τις καρέκλες ποιος της τοπθέτησε με τέτοιο τρόπο ώστε να καθόταν ο ένας πάνω στον άλλο οι προσκεκλημένοι; Α, πα, πα. ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΟ το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

• ΥΓ: Προς τι τόση αναστάτωση για τα δήθεν υπονοούμενα της στήλης; Μα θα οδηγήσετε την ΞΥΠ να ψάξει σε άδυτα και να ανακαλύψει καυτά παρασκήνια και συμπεριφορές που οδηγούν σε ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ θεσμών, κομμάτων και καριέρων. ΗΡΕΜΑ. Όλα τα ξέρει η ΞΥΠ, αλλά πάντα τραβάει και την ΚΟΚΚΙΝΟ-ΓΑΛΑΖΙΟ-ΠΡΑΣΙΝΗ γραμμή στους πράκτορες για να έχουν όρια... Οι φάκελοι είναι όλοι καταχωρημένοι στο νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που λάνσαραν – λόγω ιδιαιτερότητας - συγκεκριμένοι ΔΙΑΦΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση