ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανταρσία Λακκοτρύπη στη ΔΗΠΑ - Ανεβαίνει το ΔΡΑΣΙΣ

Εσωκομματική αναταραχή προβληματίζει Κάρογιαν - Φωνές ΑΚΕΛικών - Έκλεισε ο ΑΓΩΝΑΣ (ΕΔΕΚ)

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙΣ

• Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ που προαναγγείλαμε προ καιρού της κοινωνίας φαίνεται να μεταφέρθηκε και σε κομματικό επίπεδο, αφού με την πρώτη ευκαιρία κορυφαία στελέχη πολιτικών σχηματισμών παρουσιάζονται να στηρίζουν διαφορετικές επιλογές απ’ ότι προστάζει το κόμμα. Η εσωκομματική ενότητα και συνοχή σμπαραλιάστηκε και πλέον καλούνται οι αρχηγοί να μαζέψουν τα κομμάτια τους, αλλά και πάλι δύσκολο να τα καταφέρουν στον μέγιστο βαθμό, αφού οι πληγές θα παραμείνουν. Προς τούτο αντιδράσεις - διαφωνίες, αποστασιοποιήσεις και ενίοτε ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙΣ, παρατηρούμε σε όλα τα κόμματα, με ορισμένες εξ αυτών να είναι ΗΧΗΡΕΣ και να προκαλούν σάλο γενικότερα.

ΛΑΚΚΟΤΡΥΠΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΠΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ – ΟΧΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΓΚΗ

• Στα κόμματα που υπάρχουν εσωκομματικές αναταραχές, συμπεριλήφθη εσχάτως και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΔΗΠΑ - συνεργασία) αφού οι πράκτορες της ΞΥΠ πληροφορήθηκαν ότι ο Αντιπρόεδρος του κόμματος ΓΙΑΝΝΟΣ ΛΑΚΚΟΤΡΥΠΗΣ, στηρίζει αναφανδόν για την Δημαρχία Στροβόλου, τον ανεξάρτητο υποψήφιο ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. Η στήριξη που παρέχει στον νυν Δήμαρχο του μεγαλύτερου προαστίου της πρωτεύουσας, το οποίο βαδίζει μόνο του στην μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, προκαλεί ΡΗΓΜΑ στην ΔΗΠΑ, αφού το κόμμα στο Στρόβολο, έχει τον μοναδικό ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ-ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ στέλεχος του που διεκδικεί Δημαρχία, τον ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΓΚΗ.

• Μάλιστα ο Λακκοτρύπης σε μια υψίστης σημασίας ενέργεια παρέστη χθες σε συγκέντρωση στελεχών του επιτελείου Παπαχαραλάμπους, για συντονισμό και ανταλλαγή απόψεων, μια μέρα μόλις μετά τα εγκαίνια του επιτελείου του Χρήστου Τσίγκη στο Στρόβολο. Οπόταν, αντιλαμβάνεστε ότι η επονομαζόμενη – κατά συνθήκη με ψήγματα υπερβολής - ΑΝΤΑΡΣΙΑ του Γιάννου Λακκοτρύπη, προκαλεί αναστάτωση στο επιτελείο Τσίγκη, αφού είναι γνωστή η διείσδυση και το έρεισμα της οικογένειας Λακκοτρύπη (ο αδελφός Γιώργος Λακκοτρύπης - πρώην Υπουργός Εμπορίου) τόσο ανάμεσα στους Στροβολιώτες, όσο και στο ιδιαίτερο κοινό της κοινότητας Μαρωνιτών.

ΝΤΕΡΜΠΙ 3 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

• Όπως προαναφέραμε προ ορισμένων ημερών και μετά από υποκλοπή – θα λέγαμε υφαρπαγή - σχετικής δημοσκόπησης που διενεργήθηκε για λογαριασμό πολιτικού κόμματος, οι 3 υποψήφιοι στον Στρόβολο, ήτοι ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (ανεξάρτητος - στηρίζεται από Οικολόγους - ΕΛΑΜ και Χριστοδουλιδικούς), ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ (ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ) και ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΓΚΗΣ (ΔΗΣΥ - ΔΗΠΑ - ΕΔΕΚ), συγκεντρώνουν τα ίδια ποσοστά με ελαφρές αποκλίσεις, κάτι που προμηνύει μάχη ψήφο με ψήφο με το αποτέλεσμα να κρίνεται με μικρή διαφορά. Οπόταν κάθε ΣΤΡΟΒΟΛΙΏΤΙΚΗ ψήφος είναι ΠΟΛΥΤΙΜΗ και κάθε στήριξη από κομματικό προβεβλημένο αξιωματούχο ιδιαιτέρως σημαντική για την τελική έκβαση της μάχης των μαχών στις Δημοτικές εκλογές.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟ ΔΗΚΟ Ο ΒΟΤΣΗΣ;

• Κλείνοντας με την ΔΗΠΑ να επισημάνουμε ότι επιμένει ο πράκτορας της ΞΥΠ εκ Λεμεσού, ότι είναι ζήτημα ημερών ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΤΣΗΣ να αποχωρήσει από το κόμμα του ΜΑΡΙΟΥ ΚΑΡΟΓΙΑΝ και να επανέλθει στην ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ του ΚΟΙΤΙΔΑ που είναι το ΔΗΚΟ, κάτι που ενδεχομένως να είναι ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ που προσδοκεί να επιφέρει στο ψηφοδέλτιο του ο Πρίγκιψ Νικόλαος ντε λα Στρακκέ. Την προηγούμενη φορά την σχετική ΒΟΜΒΑ απενεργοποίησε η μετάδοση της είδησης από τον ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ, αλλά φαίνεται ότι έφθασε η ώρα να γίνει άλλη μια μετεγγραφή σ’ αυτή την εκλογική περίοδο.

ΕΞΕΜΑΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ - ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗΣ

• Α, πα, πα, πα. Μα μέχρι και οι χαμηλόφωνοι, ιλαροί και γενικώς πλάσματα γλυκομίλητα και χαμηλών τόνων, οι βουλευτές του ΑΚΕΛ, δηλαδή ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗΣ και ο εκ Πάφου ορμώμενος ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΦΑΚΟΝΤΗΣ κυριολεκτικά ΕΞΕΜΑΝΗΣΑΝ από την στάση της Υπουργού Γεωργίας ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ. Η οποία Υπουργός Γεωργίας για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ που έκαναν λειτουργοί του Υπουργείου της (ναι όλοι αυτοί που δεν θέλουν να αξιολογούνται και να είναι άπαντες ΕΞΑΙΡΕΤΟΙ) με λανθασμένη καθοδήγηση για χρησιμοποίηση αποβλήτων αντί κομπόστα (μας συγχωρείτε εμείς τον καιρό που ασχολούμαστε με χωράφια δεν είχαμε τέτοια...) επιχείρησε να παραπλανήσει τους βουλευτές – μέλη της Κοινοβουλευτικής Επ. Γεωργίας.

• Τι κόλπο έκανε το Μαράκι. Αντί να αναφέρεται στην ταμπακιέρα, ήτοι την αποζημίωση που θα έπρεπε να δοθεί στους παραπλανημένους γεωργούς, λόγω του λάθους των λειτουργών του Υπουργείου της, ανέλυε το έργο που επιτεύχθηκε μέχρις στιγμής. Ου μετά από 30 λεπτά που παρουσίαζε τα επιτεύγματα της, άρχισαν να εκνευρίζονται οι βουλευτές με τον Πασιουρτίδη να αναφωνεί «νοιώθω σαν τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ με αυτά που λέει η Υπουργός. Απευθυνόμενος δε στους επηρεαζόμενους γεωργούς τους είπε ότι θα τους βγάλει ψεύτες (το Μαράκι)».

ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΦΑΚΟΝΤΗΣ

• Ο δε ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΦΑΚΟΝΤΗΣ (νεαρός εξελίξιμος πολιτικός που το βαθύ ΑΚΕΛ δεν του δίνει ευκαιρίες ανέλιξης) αναφώνησε ότι «η χρυσόσκονη που ρίχνεται στα μάτια των γεωργών παραπλανεί και προσβάλει τους γεωργούς. Αντί να αναφερθείτε για την ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ των τιμών στα αγροτικά προϊόντα και για την οποία ΑΚΡΙΒΕΙΑ καμώνεστε την αδιάφορη και την υπεράνω, για την φυγή των νεαρών γεωργών από το επάγγελμα, μας λέτε για πολλοστή φορά τα επιτεύγματα σας». Ο δε φίλος μου Γιαννάκης Γαβριήλ ή όπως λέγεται στα Κοκκινοχώρια Γιαννής του μάγκα, κάλεσε την Υπουργό Γεωργίας να αποζημιώσει τους γεωργούς και αντί προπαγάνδας, να πάρει μέτρα που θα απαλύνουν τα προβλήματα των γεωργών. Να σημειώσουμε ότι παρόμοια αντίδραση σε ηπιότερους τόνους είχαν και οι βουλευτές του ΕΛΑΜ ΛΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ - Οικολόγων ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΠΕΜΤΟΥ, ενώ ο βουλευτής του ΔΗΣΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΖΑΡΟΣ επιχείρησε με ταχυδακτυλουργικό τρόπο να κατευνάσει τα πνεύματα, ρίχνοντας σπόντες περί μετεγγραφών στην πολιτική και άλλων… Πως τα καταφέρνουν αυτοί οι Παφίτες να μεταφέρουν τις συζητήσεις είναι κι αυτό μεγάλο προσόν…

ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΔΕΚ Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ - ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΙΑΚΗ

• Προφανώς η ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ενδεδυμένη και με το κατακόκκινο, θεωρεί ότι μπορεί με την ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ και το όμορφο προσωπάκι να αποφύγει τους πάντες, αλλά υπάρχουν και όρια. Άσε που μαθαίνουμε ότι το Μαράκι ΕΡΙΞΕ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ (πληροφορίες λένε ότι βρήκε στο κεφάλι τον ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ) στην ΕΔΕΚ και πλέον εντάχθηκε στο στρατόπεδο της ΧΙΛΑΡΙ - ΦΙΛΙΠΠΠΑΣ, νοιώθοντας ότι εκεί θα βρει και την ανάλογη προστασία. Ξέχασε φανταζόμαστε ότι ήταν για χρόνια έμμισθη στο σοσιαλιστικό κόμμα. ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ…

ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ - ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ – ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ - ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ της ΕΔΕΚ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Παλαιότερα τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στην Ελλάδα αποτελούσαν προοίμιο ή αν θέλετε ΠΡΟΠΟΜΠΟ των αντίστοιχων σε πολιτειακές εκλογές που ακολουθούσαν. Οι καιροί παρήλθαν αλλά για κάποιους τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ από τους φοιτητές που κατοικοεδρεύουν στο κλεινόν άστυ... ξεκάθαρα. Η ΑΝΟΔΟΣ της φοιτητικής παράταξης ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ (ιδρύθηκε από τον Στρατηγό ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΡΙΒΑ) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ άπαντες αφού πήρε την 2η θέση στην κατάταξη (24: 31.05% - 23: 29.52%) , πίσω από την ΠΑΝΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ (όσοι φοίτησαν στην Αθήνα μάλλον γνωρίζουν περί των εμμίσθων) ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ του ΑΚΕΛ (24: 33.75%-23: 32.63%). Ακόμη η διολίσθηση της ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ του ΔΗΣΥ (24:19.83% - 23:20.58) θα πρέπει να προβληματίσει την ηγεσία , αφού έχασε τον θρόνο της όπου πάλαι ποτέ καθόταν έχοντας εμβληματικούς Προέδρους, όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ νυν Πρόεδρος του ΚΟΑ και διαγραφέντας λόγω στήριξης ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Σταθερή παραμένει η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του ΔΗΚΟ (24:15.37%- 23: 12.85%) .

• Η άλλη ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΤΥΧΗ των φοιτητικών εκλογών στην Αθήνα είναι ότι ο ΑΓΩΝΑΣ της ΕΔΕΚ δεν ΚΑΤΗΛΘΕ με ψηφοδέλτιο προφανώς παραπέμποντας στην ΔΙΑΛΥΣΗ. Κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει την ηγεσία της και το κονκλάβιο αφού οι φοιτητές είναι οι αυριανοί ψηφοφόροι στο Κυπριστάν.

• ΥΓ: Ας μην είναι τόσο αδίστακτοι και αδυσώπητοι στις τράπεζες και κυρίως να μην ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ τους ηλικιωμένους που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα ψηφιακά. Αυτοί στήριξαν τις τράπεζες για να έχετε όλοι σας δουλειές και να διαφημίζετε σαν ΠΑΓΩΝΙΑ κέρδη ενός δισεκατομμυρίου. Όταν καταρρέατε αυτοί σας στήριξαν με το αίμα τους και τα κουρέματα και την κλοπή αξιογράφων. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ την ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ σας όπως παρουσιάστηκε εμφανώς χθες στην Επιτροπή Εμπορίου της Βουλής λόγω αιτήματος για περισσότερες ΑΤΜ στην ύπαιθρο. Ιδιαίτερα ο κύριος που μιλούσε για μπακάλικα και τράπεζες να προσγειωθεί προτού τον κατρακυλήσει η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.

• ΥΓ: ΚΟΥΙΖ: Γιατί η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ επέβαλε στους αστυνομικούς της στο ραδιόφωνο να έχουν συνεχώς το άσμα του παμμέγιστου ΝΙΚΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ «αυτός ο άλλος / αυτός ο άλλος που σε πήρε από μένα / αυτός ο άλλος / ειν’ ευεργέτης μου μεγάλος». Προφανώς για πολιτικούς λόγους το τραγουδάει και για κάποιους που εγκατέλειψαν το τσαρδί της.. Α, να σας πούμε ότι το άσμα γράφτηκε κατά τον αστικό μύθο κατά την παραμονή του αοιδού στην Κύπρο…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση