ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΒΕΡΩΦ: Ψάξε αλλού για εχθρούς Αννίτα

Μπουρδούκλωμα στην αμαρτωλή ΕΔΕΚ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΘΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΝΟΝΟΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Ο ΦΟΥΛΛΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΦΟΒΙΕΣ ΑΝΝΙΤΑΣ

• Ως το θείο από την Αμερική (η Αργάκα προσομοιάζει με το Λος Άντζελες) περίμεναν στην γαλάζια πολυκατοικία τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, του οποίου η συμβολή στον προεκλογικό αγώνα κρίνεται ως ιδιαιτέρως σημαντική και προσοδοφόρα. Λοιπόν τα δώρα του θείου από το Αμέρικα τα μετέφερε ο ίδιος στην βαφτιστικιά του ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στην οποία ξεκαθάρισε με πάση ειλικρίνεια ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ το κόμμα και αναλαμβάνει ως ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ την μάχη των διπλών εκλογών του Ιουνίου.

• Κι επειδή σαν πνευματικός πατέρας (όπως ορίζεται ο νονός) ενίοτε παίζει και ρόλο ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ, επιχείρησε να καταλαγιάσει, απομακρύνει, διασκεδάσει τις ΦΟΒΙΕΣ οι οποίες διακατέχουν την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και να της επαναλάβει κατηγορηματικά ότι δεν είναι ΕΧΘΡΟΣ της και δεν κρύβεται πίσω από ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ και άλλου είδους προσπάθειες για να την αποδομήσουν και μέσω ΗΤΤΑΣ στις διπλές εκλογές να ζητήσουν την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της (ουάου τι εκστομίσαμε τώρα…) λόγω καταθλιπτικών αποτελεσμάτων.

ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΓΙΑ ΕΧΘΡΟΥΣ - ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ - ΜΕΛΛΟΝ

• Επειδή ως ΞΥΠ δεν μένουμε μόνο στις διαδόσεις, θελήσαμε να έχουμε μέσω του Διοικητή της υπηρεσίας, που κατοικοεδρεύει στο Ναό της Δημοκρατίας, επιβεβαίωση των προθέσεων του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ συνομιλώντας με τον ίδιο στο περιθώριο συνεδρίας της Επιτροπής Εμπορίου, όπου και παρίσταται ανυπερθέτως και η οποία αποτελεί ΦΟΥΛΛΙΚΟ προπύργιο (ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ-ΝΙΚΟΣ ΣΥΚΑΣ οι πολεμιστές). Λοιπόν, ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ επισήμανε ότι όσοι διαδίδουν ότι θα πολεμήσει την Αννίτα Δ. στερούνται πολιτικού αισθητηρίου, αφού αν το αντικρίσει και κάποιος κυνικά πολιτικώς, όπως τόνισε «δεν με συμφέρει να μην πάει το κόμμα μου καλά. Τι θα κερδίσω αν αποτύχουν;».

• Ακόμη ο Αβέρωφ μετέφερε στην Αννίτα Δ., αλλά και μας το τόνισε ότι θα πρέπει να ΨΑΞΕΙ σε άλλους χώρους να βρει ΕΧΘΡΟΥΣ και ο ίδιος δεν είναι πολέμιος της. Όπως είπε δε χαρακτηριστικά «θα δώσει την μάχη για την γαλάζια παράταξη κι ας μην φοβάται καθόλου από μένα η Αννίτα Δ.». Όσον αφορά περί της επιστροφής του στον ΔΗΣΥ ή διεκδίκησης Προεδρίας της Δημοκρατίας το 2028, ο Αβέρωφ μας αποκάλυψε ότι ανέλυσε και εκμυστηρεύτηκε στην Πρόεδρο του ΔΗΣΥ την επιθυμία του και τα πλάνα του για το πολιτικό του μέλλον τα οποία είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ (ουπς δεν ξύνουμε πληγές με την λάθος έκφραση που χρησιμοποιήσαμε).

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ Η ΑΝΝΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ ΤΗΣ

• Οπόταν, το μέτωπο ΑΒΕΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ κλείνει και η ΑΝΝΙΤΑ Δ. και το κονκλάβιο της πλέον δεν μπορούν να κυνηγούν ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ, ούτε καν να μετέρχονται μεθόδων και ψιθύρων ότι τους πολεμάνε άπαντες (ιδιαίτερα ο Φούλλης) και να συγκεντρωθούν να δώσουν τις μάχες. Υπεκφυγές, καλύψεις, παραλλαγές και μετατόπιση – μετακύλιση ευθυνών σε ενδεχόμενη αποτυχία, δεν θα πείσει οποιονδήποτε. Εξάλλου, πάντα ο ΑΡΧΗΓΟΣ δέχεται και τα χειροκροτήματα - τα μπράβο, τις επιδαψιλεύσεις και τους διθυράμβους, αλλά και τα επίχειρα, τα γιούχα και την ανάληψη των ευθυνών. Τα υπόλοιπα είναι μουσκουρούθκια, όπως λένε και στους Τρούλλους και η Αννίτα Δ. και οι ένοικοι της γαλάζιας πολυκατοικίας, να μην περιμένουν ότι σε περίπτωση ήττας θα βρουν υπαίτιους για να φορτώσουν ενδεχόμενη αποτυχία.

Ο ΛΕΩΝΙΔΟΥ (ΔΗΚΟ) ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΗΧΤΕΣ ΣΥΚΑ - ΧΑΖΤΗΓΙΑΝΝΗ

• Όπως προαναφέραμε η Φουλλική Επ. Εμπορίου, όπου ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ παραδίδει μαθήματα πολιτικής- σύμφωνα και με τους διαπρύσιους κήρυκες του - ακούστηκε και η σχετική στιχομυθία με πρωταγωνιστή τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΔΗΚΟ ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ, ο οποίος εκθείασε πρόταση του Αβέρωφ περί ενέργειας - υδρογόνου και άλλων τινών, με τον Φουλλικό – βουλευτή ΔΗΣΥ ΝΙΚΟ ΣΥΚΑ να του επισημαίνει: « Που ήσασταν όλοι τόσο καιρό ( υπονοώντας τις Προεδρικές εκλογές και την στήριξη ΔΗΚΟ στον Χριστοδουλίδη). Ο ετοιμόλογος Παχνιώτης Λεωνίδου, απάντησε με υπονοούμενα: «Ακόμη είναι νέος ο Αβέρωφ, είμαστε στην ίδια ηλικία» (προφανώς παραπέμποντας σε επιστροφή του στο μέλλον). Για να συμπληρώσει ο έτερος Φουλλικός ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ «οι αμαρτίες έγιναν πλέον…». Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα στο Κοινοβούλιο σε σημείο που ακόμη και τον μέγιστο ΝΤΙΝΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ που εκστόμισε την φράση σε κινηματογραφική ταινία να τον ξεπερνούμε σε ερμηνείες. Ε, τα χάπια μου τα Τρουλλιώτικα με έκδοχα Αρκάκας.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΖΗΤΕΙ Ο ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ – ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΔΕΚ ΚΑΙ Ο ΜΟΡΦΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

• Πως άδει περιπαθώς και αρκετοί το σιγοτραγουδούν κατά περίσταση, η παμμέγιστη ΡΙΤΑ ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ «Ιστορία μου αμαρτία μου/ λάθος μου μεγάλο/ εισ’ αρρώστια μες τα στήθια μου/ και πώς να σε βγάλω» Κάπως παραφρασμένοι οι στίχοι, αλλά ταιριάζουν στην αμαρτωλή ΕΔΕΚ, η οποία πλέον διολισθαίνει λόγω εσωκομματικών αναταραχών, αλλά και λοιπών ΑΣΤΟΧΙΩΝ από τους διαμένοντες στην πράσινη πολυκατοικία της Βύρωνος. Ε, μα που ξανακούστηκε να βάζουν στο ψηφοδέλτιο τους ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ και όταν ρωτούν τον ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΑ της ΕΔΕΚ (του έδωσε ένα σετ κλειδιά ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ), τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος ΜΟΡΦΑΚΗ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗ, να αναφέρει ότι παραγράφηκε το έγκλημα. Ρε Μορφούι, μα ξέρεις ποιο κόμμα υπηρετείς; Του ΒΑΣΟΥ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ και όλων των υπόλοιπων αγνών σοσιαλιστών, που έφτυσαν αίμα για να στήσουν το κόμμα και να χαριεντίζεστε εσείς όλοι σε αξιώματα και θέσεις και να το παίζετε και ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΚΗΣ που μετέρχεστε μηχανορραφίες.

• Μπορεί δε να μην ασχολείσαι με τον πρώην βουλευτή ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΡΝΑΒΑ, όπως διακήρυξες στο ΡΙΚ, αλλά όσα καταλόγισε στην επιστολή του και μέσω της ζήτησε την παραίτηση της ηγεσίας είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΑ, αφού κάποιοι πάντα πρέπει να αναλαμβάνουν ευθύνες και να μην ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ. Τα σοβαρά κόμματα και οι επαγγελματίες – έμμισθοι που πληρώνονται ένα κάρο χρήμα για να το παίζουν ηγέτες - καθοδηγητές, ψάχνουν για τους υποψηφίους, ρωτούν τους πάντες (εσείς της ΕΔΕΚ είσαστε 14 άτομα δεν μπορείτε να μάθετε;) και εν τέλει ζητούν και λευκό ποινικό μητρώο. Δεν θα είναι συνδαιτυμόνες σας σε δείπνο με σούβλα, αλλά υποψήφιοι που είναι κάτω από την τιμημένη ΕΔΕΚίτικη γροθιά… Επίδειξη ΕΥΘΙΞΙΑΣ, απορούμε, πως θα ζητήσετε από άλλους πολιτειακούς - πολιτικούς αξιωματούχους, όταν εσείς περιπίπτετε σε τέτοιου είδους παλινδρομήσεις; Άσε που αν ελέγξετε και άλλους υποψηφίους σας θα βρείτε και άλλα ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ, όπως κλοπές. Τι; ΡΙΞΑΜΕ ΒΟΜΒΑ. Ε, μα αφού μας παρακολουθείτε, εμείς το καταγράψαμε ο ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ και ο Μορφούλης να είχαν το νου τους.

ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΣ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΔΗΠΑ

• Άστε που στην ΕΔΕΚ επικρατεί ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ και δια συνοπτικών διαδικασιών ο μάστρε Μορφάκης αφαίρεσε από το ψηφοδέλτιο 2 δημοτικούς συμβούλους από το συνεργαζόμενο κίνημα ΕΛΠΙΣ (ΕΛεύθεροι Πολίτες-Ισχυρή Συμμαχία) και βάζοντας δυο ημέτερους του, γιατί έτσι γούσταρε. Οι 2 αποπεμφθέντες μετακινήθηκαν στην ΔΗΠΑ και άφησαν τον επικεφαλής του κινήματος ΑΝΤΡΕΑ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ, να ψάχνει το λάθος και να δέχεται τις βολές, αφού οι συνέταιροι του στο ντιλ (ΕΔΕΚ-ΕΛΠΙΔΟΣ) δεν συμπεριφέρθηκαν κατά τα συμφωνηθέντα.

Η ΒΙΒΙΑΝ ΚΑΝΑΡΗ ΝΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΕΚ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Α, να μην ξεχάσουμε και το σημαντικό που μας πληροφόρησε ο πράσινος πυγμάχος πράκτορας της ΞΥΠ. Ο ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ υποσχέθηκε στην υποψήφια Ευρωβουλευτή ΒΙΒΙΑΝ ΚΑΝΑΡΗ ότι μετά τις εκλογές πρέπει να παραιτηθεί από το ΡΙΚ και να αναλάβει την θέση του ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ της ΕΔΕΚ. Και ο ποντικός ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ; Ε, τα χάπια μου χωρκανέ τα Παλαιχωρκάτικα. Κι όλα αυτά με εγκέφαλο τον ΜΟΡΦΑΚΗ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗ, που ως πρώην αστυνομικός και δίπλα από τον ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, σαν μέλος της φρουράς - οδηγός του ΚΩΣΤΑ ΚΛΗΡΙΔΗ… έμαθε από εγκλήματα. Το Μορφούι επιθυμεί να γίνει ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΚ. Όπερ μεθερμηνευόμενο διάδοχος του Λυσσαρίδη, του Ομήρου, του Σιζόπουλου. Ε, μα τότε θέλουμε διασωλήνωση γιατί τα χάπια δεν αρκούν…

ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΨΗΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ

• ΥΓ: Ταξιδάκι αναψυχής ο Υπουργός Εμπορίου ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ στην Ιαπωνία, την ίδια στιγμή που οι καταναλωτές πληρώνουν δυσβάσταχτους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ οι υφιστάμενοι του σφυρίζουν αδιάφορά. Το παραμύθι που έβαλαν και τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ να μας εκφωνήσει, με τα φωτοβολταικά για όλους , μείωση των ρύπων και προστίμων προς την Ε.Ε ήταν απλώς φληναφήματα και αρλούμπες. Πετάνε το παραγόμενο ρεύμα από φωτοβολταικά γιατί δεν μερίμνησαν να έχουν αποθηκευτικούς χώρους, ήτοι μπαταρίες όπως γίνεται σε όλες τις χώρες, ακόμη και στο Μάλι-Μοζαμβίκη. Όπως αναφώνησε και πρόεδρος της επ. εμπορίου ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ η συνδικαλιστική προστατευτική ασπίδα στην ΑΗΚ (ακούτε ρε εσείς οι συνδικαλιστές της ΑΗΚ και ο πολυλογάς Πρόεδρος του Δ.Σ), η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕΚ), ο Υπ. Εμπορίου και η Κυβέρνηση είναι ΥΠΑΙΤΙΟΙ γιατί οι πολίτες ματώνουν με τους λογαριασμούς ρεύματος…

• ΥΓ: Η ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΚΑΛΛΙΠΥΓΟΣ ζάλισε κυριολεκτικά τον πολιτικάντη και μέσω της αδιόρατης θλίψης στο βλέμμα, αλλά και του σαγηνευτικού χαμόγελου τον οδήγησαν σε ασκήσεις γεωμετρίας για να ανακαλύψει κάτι αντίστοιχο με το Πυθαγόρειο θεώρημα που παραπέμπει όμως στην ευτυχία από την συμβίωση τους (ποτέ δεν είν’ αργά που λένε…). Της αφιερώνει δε το άσμα που ερμηνεύει ο αξεπέραστος ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και ιδιαίτερα τους στίχους «τα μαύρα μάτια σου/ όταν τα βλέπω με ζαλίζουνε/ και την καρδιά μου συγκλονίζουνε»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση