ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έτρεξαν σαν ένα», για καλό σκοπό

Η υπεραγορά Άλφα  Μέγα Έγκωμης, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου πραγματοποίησαν την Κυριακή (24/10) τον αγώνα δρόμου «Run as One». Αρχικά, στις 16:00 έλαβε χώρα ο αγώνας 1 χιλιομέτρου ενώ ακολούθησε (στις 17:00) αυτός των 5 χιλιομέτρων.

Γνωστές προσωπικότητες και μη έδωσαν το «παρών» τους στηρίζοντας την προσπάθεια των υπεραγορών. Όλα τα καθαρά έσοδα από τη διοργάνωση προορίζονται για τη δημιουργία εξατομικευμένων πλάνων διατροφής σε 2.000 παιδιά, 9-12 χρόνων.

Μετά τον τερματισμό όλων των δρομέων, στον χώρο της  Άλφα Μέγα στην Έγκωμη, ακολούθησε μεγάλη συναυλία με τους Onirama, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20χρονα των υπεραγορών. Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό. Παρουσιάστρια της ημέρας ήταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους, brand ambassador των Υπεραγορών Άλφα Μέγα.

Σχετικά με τον αγώνα
Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου δύο αποστάσεων (5χλμ & 1χλμ), για μικρούς και μεγάλους, που εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τίτλο «Παιδί, Διατροφή και Υγεία» των Υπεραγορών Άλφα Μέγα, οι οποίες και τον διοργάνωσαν.

Όλα τα καθαρά έσοδα από τις συμμετοχές προορίζονται για δράσεις που στόχο έχουν την προαγωγή της σημασίας της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής και της τακτικής άσκησης για την υγεία των παιδιών. Δόθηκαν δώρα για όλους τους συμμετέχοντες και υπήρχαν πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά.

Πηγή φωτό: www.must.com.cy

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση