ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΜΩΝ: Κωλοτούμπες, γελοιότητα, ψέματα - πανηγύρια και τελικά έκτρωμα

Η Βουλή έδωσε άλλη μια ΓΡΟΘΙΑ στην αξιοπιστία της και ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ στους πολίτες ότι δεν μπορεί να την εμπιστεύεται

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Αν δεν γελάσατε με το θέαμα στην Βουλή με την επονομαζόμενη μεταρρύθμιση Δήμων όπως σας προαναγγείλαμε, τότε μάλλον χάσατε την αίσθηση του χιούμορ. Ε, δεν μπορούν να το κάνουν διαφορετικά οι άνθρωποι. Αυτές είναι οι ερμηνευτικές τους ικανότητες και το εύρος της υποκριτικής τους τέχνης οπόταν και αυτή είναι η απόδοση τους στο συγκεκριμένο είδος που λέγεται ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ. Αν δε περιμένουν ότι ρίχνοντας και ορισμένους καβγάδες θα παραπλανήσουν ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και άλλου είδους θέατρο να τους πληροφορήσουμε ότι είναι τόσο ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ που ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΙ από τις ερμηνείες τους.

Πάντως πρέπει να τους αποδώσουμε ότι είναι φοβεροί στις ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΙΣ ή ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ κατά το λαϊκότερο, αφού σε μια στιγμή αλλάζουν θέσεις και απόψεις παρά τα όσα διακήρυτταν με πάθος το προηγούμενο διάστημα και μας το έπαιζαν και ΣΚΛΗΡΟΙ και αδυσώπητοι ότι δεν αλλάζουν θέσεις. Άσε τα περί κόκκινης γραμμής και λοιπές αρλούμπες. Αυτοί μόνο μια έγνοια έχουν. Το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και την ικανοποίηση τους. Ξέρετε σας το λέμε ευθέως. Αποδειχτήκατε για μια ακόμη φορά ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ των ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.

Οι δε θριαμβολογίες περί αλλαγών στους Δήμους είναι ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ και απορώ δηλαδή πόσο βλάκες μας θεωρείται ή πόσο χρυσόψαρα (ορίτζιναλ μιλάμε όχι τα άλλα …) που ξεχνάμε τόσο εύκολα και μπορείτε να μας κοροϊδέψετε. Φώναζε ο Υπουργός Εσωτερικών ΝΙΚΟΣ ΝΟΥΡΗΣ και η Κυβέρνηση, που ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΗΣΑΝ εκ των υστέρων, για το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ότι δεν δεχόμαστε πάνω από 17 Δήμους. Ψηφίστηκαν 20 Δήμοι από τους 30 που είναι και είναι όλα καλά. Υποτίθεται ότι το πανηγύρι έγινε για να ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ. Αυτοί τα διατήρησαν. Βάσει ποιας μελέτης πάρθηκε η απόφαση; Αυτή προφανώς ( μελέτη) που έγινε στους διαδρόμους της Βουλής με το κομματικό πάρε- δώσε…

Το δε ΔΗΚΟ που έκανε τέτοια κωλοτούμπα που θα ζήλευαν και οι κορυφαίοι αθλητές ενόργανης γυμναστικής θεωρούσε ότι δεν μπορεί να μην γίνει ενιαίο δημοψήφισμα, ενώ και το ΑΚΕΛ και αυτό με την δική του αθλητική ικανότητα επέμενε σε τοπικά δημοψηφίσματα για να ρωτηθούν οι πολίτες. Κι αυτά τα έλεγαν για χρόνια και χιλιάδες φορές. Τελικά δέχτηκαν να μην γίνουν καθόλου δημοψηφίσματα. Έλεος δηλαδή τόσο ΨΕΜΑ και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Όσο δε για τους διθυράμβους καλύτερα να σιωπήσουν για να μην εκτίθενται. Η Βουλή έδωσε άλλη μια ΓΡΟΘΙΑ στην αξιοπιστία της και ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ στους πολίτες ότι δεν μπορεί να την εμπιστεύεται γιατί το μοναδικό συμφέρον που εξυπηρετούν είναι το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ. Τα υπόλοιπα τα γράφουν σε διάφορα άλλα μέρη …

Υπήρχαν και παράπλευρες απώλειες όμως. Όπως αυτή του διαπρύσιου κήρυκα και ΚΟΜΑΝΤΟ της υποψηφιότητας ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, του Δημάρχου Στροβόλου ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ . Ο οποίος στο συνέδριο του ΔΗΣΥ με καταδρομική ενέργεια θέλησε να αποδομήσει τον φίλο του ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, γιατί τόλμησε να εκφράσει πρόθεση για υποψηφιότητα στις Προεδρικές χωρίς την έγκριση του κόμματος. Πίστευε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ότι θα γίνει ΥΠΕΡΔΗΜΑΡΧΟΣ με την συμπερίληψη του Στροβόλου στον Δήμο Λευκωσίας. Ακύρωσε τον εαυτό του αφού και ο ίδιος σαν αντάρτης εκλέγηκε Δήμαρχος και τελικά ΕΚΤΕΘΗΚΕ. Χαιρετίσματα λοιπόν Αντρίκο μου από την εξουσία και καλός είναι για σένα και ο Στρόβολος… Σε συμπαρέσυρε ο στρόβιλος της εξουσίας…

Η δε ΛΑΡΝΑΚΑ με 5 Δήμους πλέον φαντάζει κάτι σαν ΠΑΡΙΣΙ ή ΒΙΕΝΝΗ αν είναι μια πόλη μικρότερη από τις υπόλοιπες.

Ε, μην περιμένετε σ’ αυτό το πανηγυράκι να έγιναν συμμαχίες και συνεννοήσεις που παραπέμπουν στις Προεδρικές εκλογές. Όποιες συμμαχίες έγιναν ήταν πρόσκαιρες και της στιγμής. Α, να σας πούμε και κάτι τελευταίο για να τελειώνουμε με τα ΑΠΟΝΕΡΑ της μεταρρύθμισης των Δήμων. Πάμε στοίχημα ως ΞΥΠ και περισσότερο απ’ όλους ο Διοικητής, ότι από τους 56 βουλευτές που ψήφισαν τα νομοσχέδια, δεν γνωρίζουν περισσότεροι από 10, τις πρόνοιες των νομοθετημάτων. Ρωτήστε τους και να τα πούμε. Διαφορετικά διαθέτουμε τις εναπομείνασες τρίχες της κεφαλής και μάλιστα να της κόψουμε δημόσια…

Α, πα, πα. Μα αυτός ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ θα κάνει με τις ρυτίδες την Προεδρίνα μας την Αννιτούλα. Ε, μα δεν μπορείς να θυμώνεις το κορίτσι έτσι σε κάθε συνεδρία. Πάντως να πούμε ότι στο Ναό της Δημοκρατίας θα έπρεπε να μιλάει ο καθένας ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ και να λέει ότι του ΚΑΤΕΒΕΙ ανεξαρτήτως χρόνου.

Αλλά και η φίλη της η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ φορτισμένη από τους συντρόφους, που δεν την θέλουν για υποψήφια Πρόεδρο της Δημοκρατίας ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ με τον ΟΝΟΥΦΡΙΟ ΚΟΥΛΑ και η Πρόεδρος της Βουλής έκανε τον διαιτητή. Κάποια στιγμή πάντως νόμιζες ότι πρόκειται για ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΒΓΑ, αφού ακούγονταν οι φωνές- καλύτερα οι τσιριλιές των κοριτσιών- για τις διαφορές τους σε θέματα… γυναικεία. Καλό κι αυτό.

Όσο για την Ρένα μας που ο εκνευρισμός της ήταν πασιφανής, ώστε να επιβεβαιωθεί ότι άπαντες οι άνθρωποι και ιδιαίτερα οι γυναίκες σε κάποιες μέρες του μήνα έχουν ψυχικά πέρα- δώθε και για ορμονικούς λόγους, μας μίλησε και για ΜΑΥΡΕΣ ΛΙΣΤΕΣ στο ΡΙΚ, όταν υπηρετούσε ως παρουσιάστρια το ίδρυμα. Και παρατηρήσεις που της έκαναν οι Διευθύνσεις. Α, πα, πα στο ξέσπασμα της πάνω η Ρένα μας ξέχασε ότι όταν υπηρετούσε στο ίδρυμα και αναφερόταν στα γεγονότα που εξιστορούσε στην Προεδρία της Δημοκρατίας ήταν οι αείμνηστοι ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ και ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. Το υπενθύμισε ο ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ κομψά αλλά το κακό έγινε.

Ακούστε και το άλλο. ΤΟ ΑΚΕΛ καταψήφισε τον προϋπολογισμό για το καζίνο γιατί καταστρέφει κόσμο λόγω τζόγου. Και την ίδια ώρα σύντροφος έπαιζε στο κινητό του τηλέφωνο στοιχήματα με παιχνίδια ποδοσφαίρου ποντάροντας διάφορα ποσά.   ΣΤΕΦΑΝΕ μου αυτά δείχνουν ότι παραμένετε προσκολλημένοι σε άλλες εποχές.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τόση είναι η σύγχυση που ακόμη και τον εισβολέα ΠΟΥΤΙΝ τον θαυμάζει το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνισμού. Κυρίως ενώνει από ακροδεξιούς έως ακροαριστερούς. Καλά είναι να το κοιτάξουμε ως ΕΘΝΟΣ. Και τα λέμε εμείς που υιοθετούμε και τραγουδάμε συχνά το άσμα του μέγιστου ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ ¨ΑΧ , Ευρώπη / εσύ μας μάρανες». Κλασικοί ΕΥΥΡΩΤΤΟΠΟΥΖΟΚΥΠΡΑΙΟΙ.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση