ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

AΚΕΛ: Οι «Βούλγαροι» πήραν τα ηνία και αλαλούμ στο ΔΗΚΟ και ό,τι να 'ναι

Τρισυπόστατο το καμάρι της πολιτικής ζωής του τόπου, το αξεπέραστο ΔΗΚΟ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Οι φυλές των κομμάτων θα έπρεπε να προκαλέσουν το ενδιαφέρον ανθρωπολόγων, ιστορικών και μουσειολόγων, από όπου και θα αντλήσουν πρωτοφανές υλικό για την ποιότητα, την κατεύθυνση και λοιπή διάρθρωση, οργάνωση και προσανατολισμός. Υπάρχουν φυσικά και πρωτόγνωρες φυλές, αλλά και εξελιγμένες που εξευρωπαϊστήκαν και επιχειρούν να αλλάξουν τα κόμματα τους, αλλά πάντα συναντούν σαν εμπόδιο το ταμπεραμέντο του Ευρωττοπουζοκυπραίου που είναι ανίκητο ακόμη και σε περιπτώσεις όπου το κόμμα διολισθαίνει και οι ψηφοφόροι φωνάζουν για αλλαγές. Το κυριότερο χαρακτηριστικό τους πάντως είναι η αλληλεγγύη και η συνεννόηση , ενίοτε και υπόγεια στις εσωκομματικές δράσεις . Για τα υπόλοιπα ψάξτε σε πονήματα ανθρωπολόγων και ιστορικών.

• Τέτοιου είδους μελέτη διεξήγαγε και ο κόκκινος σύντροφος- πράκτορας της ΞΥΠ, που γνωρίζει ακόμη και για τις μύγες που περιφέρονται στην Εζεκία Παπαϊωάννου, για τις φυλές του ΑΚΕΛ. Βάσει της ειδικής έκθεσης του, η οποία του επέφερε και την ανάλογη προαγωγή, ανακηρυσσόμενος σε Τμηματάρχη της υπηρεσίας αριστερών και λοιπών κόκκινων δραστηριοτήτων ( θα το μάθει σήμερα γιατί εμείς τους εργαζόμενους στην υπηρεσία τους επιβραβεύουμε ανάλογα με την δράση τους), αποκωδικοποίησε τις φυλές του κόμματος της αντιπολίτευσης.

• Εκ πρώτης διαφαίνεται ότι επικράτησε στο κόμμα και πήρε τα ηνία της ηγεσίας η φυλή των «Βουλγάρων» , οι οποίοι προσδιορίζονται βάσει της χώρας που σπούδασαν και αρκετοί εξ αυτών εδραίωσαν και την φιλία και την πολιτική τους συνεργασία στην εν λόγω Βαλκανική χώρα. Αθόρυβα λοιπόν οι Βούλγαροι, που στο ΑΚΕΛ χαριτολογώντας και χάρη συντομίας, αποκαλούνται και τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΖΙΒΚΟΦ( Βούλγαρος πολιτικός που προήδρευσε της χώρας από τις 4 Μαρτίου 1954 έως και το 1989 όταν ανατράπηκε το καθεστώς του και ευρύτερα το ανατολικό μπλοκ ), πήραν όλα τα πόστα και με αδιόρατη αλλά ισχυρή συμμαχία που εδράζεται στην αλληλοβοήθεια και την στήριξη έχουν πλέον τον πρώτο λόγο στο ΑΚΕΛ.

• Πάμε λοιπόν για να δούμε την σύνθεση της ομάδας των «Βουλγάρων» στο ΑΚΕΛ΄

• Γενικός Γραμματέας ΑΚΕΛ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

• Γενική Γραμματέας ΠΕΟ (συνδικαλιστική οργάνωση) : Τέλος του χρόνου αναλαμβάνει η ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. Σας ενημερώσαμε προ έτους για την αλλαγή αφού ο απερχόμενος Πάμπης Κυρίτσης μετατίθεται σε Προεδρία Παγκόσμιας Ένωσης συνδικαλιστών.

• Γενικός Γραμματέας Ένωσης Κυπρίων Αγροτών: ΠΑΝΙΚΟΣ ΧΑΜΠΑΣ

• Οικονομικός Διευθυντής κόμματος : ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

• Μέλη Πολιτικού Γραφείου (οιονεί το Π.Γ αποτελεί την ηγεσία του κόμματος): Δρ. ΑΘΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ υπεύθυνος και τομέα υγείας) ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΚΙΣΤΟΣ εκ των διευθυντών στον όμιλο Λαϊκού

• ΔΗΜΗΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ επαρχιακός γραμματέας ΠΕΟ Λεμεσού, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΤΤΟΦΗΣ ( Γ. Δ ΛΟΕΛ, πρώην δήμαρχος Αγ. Αθανασίου) , ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΖΑΟΥΡΑΣ ( μέλος επιτροπής ελέγχου , το δικαστήριο του κόμματος).

• Σας καταγράψαμε μερικά από τα Βουλγάρικα στελέχη και προφανώς υπάρχουν και άλλα σε κατώτατο επίπεδο, που συνηγορούν και συμμετέχουν στην κατάληψη της εξουσίας. Εξάλλου , όπως λέγεται στο κόμμα δεν είναι τυχαίο ότι η πρώτη πράξη του ΣτεφΣτεφ άμα τη ανανήψει των καθηκόντων του ήταν να ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕΙ τον Λένιν από το γραφείο του μεταφέροντας την σχετική φωτογραφία στο παρακείμενο που δόθηκε στον τέως Γ.Γ ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, που βεβαίως και εξέφρασε την δυσαρέσκεια του, αλλά εις μάτην αφού πλέον δεν εισακούεται.

• Το άλλο που κυκλοφορεί στο ΑΚΕΛ είναι και ότι ο Βουλγαροκτόνος , όπως αποκαλείται για σημειολογικούς λόγους ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΪΔΗΣ, νοιώθει την εδραίωση της φυλής των Βουλγάρων, οι οποίοι προφανώς και θα έχουν τον πρώτο λόγο και για την επιλογή του υποψηφίου του κόμματος στις Προεδρικές εκλογές. Και οι διαφωνίες είναι έντονες, αφού άλλον θέλουν οι Βούλγαροι και διαφορετικό – είναι και αυτονόητο- οι Βουλγαροκτόνοι.

• Ερχόμαστε και στο καμάρι της πολιτικής ζωής του τόπου. Το αξεπέραστο ΔΗΚΟ που τείνει καθημερινά να επιβεβαιώσει την ονοματοδοσία της στήλης περί τρισυπόστατου κόμματος. Προσέξτε μαγική εικόνα που ενδεχομένως να συμβαίνει σε κόμματα της Μοζαμβίκης, Ζιμπάμπουε και ίσως – με αμφιβολία- και στην νήσο Άου- Άου. Κάνει δηλώσεις περί του προϋπολογισμού του Υπουργείου Μεταφορών, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Λάρνακας ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ και τον πλαισιώνει ο θηριώδης ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΗΚΟ Πάφου, για να διαφανεί ότι το ΔΗΚΟ είναι στην Βουλή ενωμένο δυνατό.

• Ξεκινάει ο φίλος μου ο Χρήστος και λέει διάφορα και σε κάποια απόστροφο των δηλώσεων του, επισημαίνει ότι το κόμμα είναι εναντίον της υπαγωγής του Τμήματος Αρχαιοτήτων στο υπό σύσταση Υφυπουργείο Πολιτισμού. Βλέπεις τον Σαββίδη να αλλάζει δεκατρία χρώματα και να ξεροκαταπίνει συνεχώς , ένδειξη ότι νοιώθει αμηχανία και άβολα.

• Στους κατοικοεδρεύοντες στο Κοινοβούλιο, αντηχούν ακόμη οι φωνές αρκετών ντεσιμπέλ του θηριώδους Σαββίδη στην Επιτροπή παιδείας και αργότερα σε σχετικές του δηλώσεις ότι θα πρέπει το Τμ. Αρχαιοτήτων να μπει κάτω από τη στέγη του Υφ. Πολιτισμού, αφού δεν υπεισέρχονται συνταγματικής και άλλης φύσης προβλήματα. Φυσικά τον κ. Σαββίδη συνεπικουρεί ή καλύτερα καθοδηγεί και ο Πρόεδρος της Επ Παιδείας ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, όπως και ο βουλευτής ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ, που αποτελούν κατ’ αποκοπή όπως τους ονόμασε η στήλη, το επαναστατικό ΔΗΚΟ.

• Φυσικά μετά την απομάκρυνση του από τον χώρο των δηλώσεων ο παριστάμενος Διοικητής της ΞΥΠ, για να επιβεβαιωθεί το ρηθέν από τον αείμνηστο – αξέχαστο ΤΑΣΟ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟ ότι ειδικεύεται στην διασπορά καινών δαιμονίων, υπενθύμισε στους Ορφανίδη- Σαββίδη και για να διαφανεί η διαφορά προσέγγισης τις πρότερες διαφορετικές τοποθετήσεις τους. Ο παρορμητικός Σαββίδης υπέδειξε στον συναγωνιστή του ότι τον εξέθεσε (με άλλο τρόπο το διατύπωσε αλλά δεν είναι της παρούσης) και η συνέχεια θα δοθεί σε συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΔΗΚΟ. Ότι νάναι όπως και να έρθει και ότι ήθελε προκύψει. Και θέλουν να είναι και εξουσία κατακομματιασμένοι. Τι ποσοστό δηλαδή θα μεταφέρετε στους εταίρους σας και θέλετε καιΥπουργεία;

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πέστε μου σας παρακαλώ σε ποια χώρα του πλανήτη ακόμη και στην αγαπημένη Ουγκάντα, Δήμαρχος καταγγέλλει διακινητές παράνομων μεταναστών , εμπόρους ναρκωτικών με ονόματα και διευθύνσεις και δεν συγκινείται ούτε η Αστυνομία , ούτε η Δράκου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση