ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

F1: Η Ferrari παρουσιάζει νέα μονάδα ισχύος νωρίτερα

Στον πέμπτο αγώνα φέτος η Scuderia θα εμφανιστεί με νέα μονάδα ισχύος, σε μια προσπάθειά της να καλύψει τις διαφορές της από τη Mercedes

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Έχουμε συνηθίσει τους κατασκευαστές κινητήρων στη Formula 1 να παρουσιάζουν αναβαθμισμένα σύνολα στο Γκραν Πρι του Καναδά που έχει αυξημένες απαιτήσεις ισχύος λόγω των μεγάλων ευθειών του.

Φέτος η Ferrari όμως δεν... μπορεί να περιμένει άλλο και για αυτό στον αγώνα της Βαρκελώνης θα παρουσιάσει μια νέα μονάδα ισχύος, για να καταφέρει να «πιάσει» τη Mercedes που στους πρώτους τέσσερις αγώνες «παίζει μπάλα» ανενόχλητη.

Εκτός από τη νέα μονάδα ισχύος της SF90, θα χρησιμοποιήσουν και νέα λιπαντικά της Shell που μειώνουν τις τριβές και θα αυξήσουν την απόδοση. «Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα, είμαστε πίσω και πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό.

Η εξέλιξή μας τώρα θα είναι κλειδί για εμάς και για τη συνέχεια της σεζόν, οπότε στη Βαρκελώνη θα έχουμε νέα μονάδα ισχύος με αυξημένη απόδοση και νέα λιπαντικά από τη Shell που εξελίξαμε από κοινού και περιμένουμε να μας δώσουν το κάτι παραπάνω» είπε ο Ματία Μπινότο, επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari στη Formula 1.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X