ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αδιανόητο: Πανηγύρισαν με αυνανισμό! (vid)

Φοιτητές ιατρικής αυνανίστηκαν για να πανηγυρίσουν νίκη της γυναικείας ομάδας βόλει

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στη Βραζιλία. Φοιτητές ιατρικής, για να πανηγυρίσουν τη νίκη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του πανεπιστημίου τους, δεν δίστασαν να κατεβάσουν τα παντελόνια τους, να εισβάλουν στο γήπεδο και να αυνανιστούν.

Έξι φοιτητές αποβλήθηκαν ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα και από την αστυνομία καθώς η συμπεριφορά αυτή, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο δίκαιο, τιμωρείται με φυλάκιση από 3 μήνες έως 1 έτος.

Στο βίντεο από όσα απίστευτα συνέβησαν σε αγώνα του πανεπιστημιακού πρωταθλήματος βόλεϊ, φαίνεται μια ομάδα φοιτητών να έχουν μπει στο γήπεδο και να τρέχουν ημίγυμνοι αγγίζοντας τα γεννητικά τους όργανα.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του πανεπιστημίου São Camilo το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Απρίλιο αλλά τα βίντεο και οι φωτογραφίες ήρθαν στη δημοσιότητα την περασμένη Κυριακή με αποτέλεσμα σε έξι φοιτητές να επιβληθεί αποβολή την Δευτέρα.

«Το Unisa είναι ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα με περισσότερα από 55 χρόνια ιστορίας. Τέτοιου τύπου βίαιες συμπεριφορές είναι τελείως αντίθετες με την ιστορία και τις αξίες του» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το πανεπιστήμιο.

Παράλληλα ξεκίνησε έρευνα από την αστυνομία του Σάο Πάολο καθώς η συμπεριφορά αυτή, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο δίκαιο, τιμωρείται με φυλάκιση από 3 μήνες έως 1 έτος. Από την πλευρά του ο υπουργός Παιδείας της Βραζιλίας έδωσε στη διοίκηση του πανεπιστημίου διορία 15 ημερών «για να καταλήξει στα απαραίτητα μέτρα» προκειμένου να μην επαναληφθούν «τέτοιες αισχρές και απαράδεκτες συμπεριφορές από φοιτητές που σκοπεύουν να γίνουν γιατροί».

Πηγή: to10.gr

 

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση