ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χάος και ανελέητο ξύλο στον αγώνα Μεϊγουέδερ-Γκότι (vids)

Μαζική συμπλοκή προκλήθηκε στον αγώνα επίδειξης του Φλόιντ Μεϊγουέδερ με τον Τζον Γκότι!

Ένας πυγμαχικός αγώνας επίδειξης μετατράπηκε σε γενική σύρραξη χωρίς… κανόνες. Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ και ο Τζον Γκότι αναμετρήθηκαν στη Φλόριντα σε μια αναμέτρηση που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα λόγω των συνεχών προκλήσεων εκατέρωθεν και κάποιων... ψιλών που έπεσαν εκτός αγώνα. Τότε συνεργάτες των δύο αθλητών «μπούκαραν» στο ρινγκ και άρχισαν να… πλακώνονται, με το χάος να επικρατεί για αρκετή ώρα, μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη.

Ο 46χρονος Μεϊγουέδερ, αήττητος στην καριέρα του σε 50 αγώνες έχοντας και 27 νοκ άουτ, έχει αποσυρθεί επισήμως από το 2017, αλλά συνεχίζει να δίνει αγώνες επίδειξης. Ο Τζον Γκότι, ο 30χρονος γιος ενός διαβόητου επικεφαλής οργανωμένου εγκλήματος, άρχισε να ασχολείται με την πυγμαχία πέρσι έχοντας δύο νίκες και ένα νοκ άουτ.

Ο αγώνας είχε συμφωνηθεί να διαρκέσει οκτώ δίλεπτους γύρους, χωρίς να αναδειχθεί νικητής, αφού δεν υπήρχαν και κριτές για να αποφασίσουν. Πάντως ο Μεϊγουέδερ χάρη στην τεχνική και την ταχύτητά του ήταν κυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια των έξι και κάτι γύρων που παίχτηκαν. Γι' αυτό και μετά τη μαζική συμπλοκή ανέβηκε στα σχοινιά και χαμογελαστός έδειχνε να απολαμβάνει το... χάος.

sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση