ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ιρανός ΜΜΑer κλώτσησε ring girl, έχασε το ματς και μετά τον πλάκωσαν οι θεατές! (vid)

Δείτε το βίντεο

Αρνητικός πρωταγωνιστής σε αγώνες ΜΜΑ που πραγματοποιήθηκαν στη Ρωσία έγινε ένας Ιρανο-ρώσος ΜΜΑer. Τι συνέβη; Ο Αλί Χεϊμπατί πριν την έναρξη του αγώνα του με τον Αρκάντι Οσιπιαν κλώτσησε το ring girl την στιγμή που είχε ανέβει το οκτάγωνο με την κάρτα του πρώτου γύρου για να σημάνει την έναρξη του αγώνα.

Η Μαρία, όπως ήταν και το όνομα του ring girl, έδειξε την έκπληξή της αλλά και την έντονη ενόχλησή της για την ασεβή αυτή ενέργεια του Χεϊμπατί.

Ωστόσο, αυτή ήταν μόνο η αρχή. Λίγο μετά την έναρξη του αγώνα και περίπου 30 δεύτερόλεπτα πριν την λήξη του πρώτου γύρου ο Χεϊμπατί βρισκόταν στο… καναβάτσο μετά από ένα τεχνικό KO που είχε δεχθεί από τον αντίπαλό του.

Η συνέχεια; Ο Ιρανός, σηκώθηκε μετά την ήττα του επιτέθηκε στον αντίπαλό του, με αποτέλεσμα να μπαίνουν πολλοί θεατές για να χωρίσουν τους δύο μαχητές και να ρίχνουν και κάποιες… ψιλές στον Χεϊμπατί. Όταν τελείωσε και αυτό το σκηνικό οι δύο μαχητές πήραν το μικρόφωνο και άρχισαν μιλάνε με τον Χεϊμπατί και πάλι να χάνει τον έλεγχο και να προσπαθεί να επιτεθεί στον αντίπαλό του και να προσπαθεί να τον κλωτσήσει αλλά το λάκτισμά του παραλίγο να βρει στον διαιτητή!

Τελικά τα πάντα έληξαν με τους μαχητές να αποχωρούν και τον Χεϊμπατί να δέχεται τιμωρία εφόρου ζωής από την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Sport-fm.gr

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση