ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στην πρώτη δεκάδα, αλλά εκτός μεταλλιών ο Κοντίδης

Κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην κούρσα μεταλλίων

Αν και έμεινε εκτός βάθρου, σε ακόμη έναν μεγάλο αγώνα ο Παύλος Κοντίδης κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην κούρσα μεταλλίων, καταλαμβάνοντας την δέκατη θέση με τη συμπλήρωση όλων των τελικών ιστιοδρομιών στο 53ο Trofeo Princesa Sofia που διεξάγεται στη Μαγιόρκα.

Ο Κύπριος ιστιοπλόος στην δέκατη και τελευταία ιστιοδρομία τερμάτισε 5ος κατέγραψε το δεύτερο καλύτερο αποτέλεσμά του στον αγώνα, μετά τη δεύτερη θέση στην τρίτη κούρσα, και διαγράφοντας την προηγούμενη ιστιοδρομία στην οποία κατετάγη 44ος, πήρε θέση στην πρώτη δεκάδα.

Η κούρσα μεταλλίων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (05/04) με τον Παύλο Κοντίδη να έχει την δυνατότητα στην καλύτερη περίπτωση να ανεβεί μέχρι την 8η θέση. Αυτή τη στιγμή έχει 131 βαθμούς ποινής, ενώ πιο πάνω του βρίσκονται ο Νεοζηλανδός T. Saunders με 129 βαθμούς και ο Πορτογάλος E.
Marques με 125β.

Το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία ΙLCA7 εξασφάλισε ήδη ο Βρετανός Michael Beckett που έχει 32 βαθμούς ποινής. Προβάδισμα για το Αργυρό έχει ο Γάλλος Jean Baptiste Bernaz με 76β., ενώ θέση στο βάθρο διεκδικούν ο Γερμανός P. Buhl (88β.), ο Αυστραλός Μ. Wearn (93β.). Πιο πίσω είναι ο S. Peschiera (95β) από το Περού και ο Νορβγηγός Η.
Tomasgaard (99β.).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση