ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γρηγορίου: «Ήξερα ότι ήμουν φτιαγμένος για το UFC - Πέρασα άσχημα στην άρχη στην Αμερική»

Δηλώσεις στο 24sports του Χαράλαμπου Γρηγορίου, που εξασφάλισε την είσοδο του στο UFC

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Τεράστια επιτυχία για την Κύπρο και τον Χαράλαμπο Γρηγορίου, ο οποίος ανήμερα τις 15 Αυγούστου κατάφερε να εξασφαλίσει την είσοδο του στο UFC και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο δεύτερος Κύπριος που μπήκε στο UFC μετά τον Κώστα Φιλίππου.

O Γρηγορίου με έναν εξαιρετικό συνδυασμό γροθιών έριξε στο καναβάτσο τον αντίπαλό του Cameron Smotherman, με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού στον πρώτο γύρο της μάχης τους στο Dana White’s Contender Series.

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα το κορυφαίο promotion μεικτών πολεμικών τεχνών στον κόσμο του ανακοίνωσε πως πλέον αποτελεί μέλος του ρόστερ του στην bantamweight κατηγορία.

Το 24sports επικοινώνησε με τον Χαράλαμπο, με τον ίδιο να παραθέτει δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας για το μεγάλο επίτευγμα του.

Τα όσα μας δήλωσε:

Αρχικά Χαράλαμπε πως νιώθεις για την μεγάλη αυτή επιτυχία: «Νιώθω δικαίωση μετά από τόσα που πέρασα και νιώθω πολύ περήφανος»

Πίστευες πότε ότι θα πετύχαινες αυτό το κατόρθωμα;

«Ναι,πριν καν να έρθω Αμερική ήξερα ότι ήμουν φτιαγμένος για αυτό το πράγμα και για το UFC».

Στην αρχή είπες ότι νιώθεις δικαίωση μετά από όσα πέρασες, τι ήταν αυτό που σε δυσκόλεψε περισσότερο;

«Με δυσκόλεψε η καινούργια ζωή που ήρθα στην Αμερική ,πέρασα άσχημα στην αρχή. Και πέρασα από κάποιες ήττες όπου με επηρέασαν πολύ αλλά ευτυχώς τις ξεπέρασα και επανήλθα πιο δυνατός».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Που αφιερώνεις αυτή την μεγάλη επιτυχία και τι μήνυμα στέλνεις στην Κύπρο και στην πολιτεία.

«Την επιτυχία μου την αφιερώνω στον εαυτό μου και την Κύπρο ,με αυτήν την επιτυχία θέλω να βοηθήσω τους αθλητές της Κύπρου και γενικά να μάθει ο κόσμος στο εξωτερικό την Κύπρο».

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση