ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τεντόγλου: «Ήταν ένας πολύ κακός αγώνας, ήταν πρωί και εγώ δεν είχα όρεξη»

Επέστρεψε τα ξημερώματα στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα επέστρεψε τα ξημερώματα ο Μίλτος Τεντόγλου με το χρυσό μετάλλιο στα χέρια του, από την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο Έλληνας άλτης σε δηλώσεις του στην κάμερα του ΣΕΓΑΣ αναφέρθηκε στη συμμετοχή του εκφράζοντας για ακόμη μια φορά την απόψή του ότι ήταν ένας κακός αγώνας γιατί ήταν πρωί και «δεν είχε όρεξη».

Τεντόγλου: «Ήταν ένας πολύ κακός αγώνας, ήταν πρωί και εγώ δεν είχα όρεξη»

«Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να είμαι πιο συγκεντρωμένος, να πηγαίνω σε καλύτερους αγώνες. Αυτός ο αγώνας ήταν πολύ κακός αγώνας, από τη στιγμή που ήταν πρωί εγώ δεν είχα όρεξη, τέλος. Από εκεί και πέρα δεν πήγαινε για μένα. Θα έχω πιστεύω πιο πολλή όρεξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γιατί ξέρω ότι είναι καλοί αγώνες, είναι ανοικτός και κυνηγάω μία καλή επίδοση εκεί πέρα. Δυστυχώς εκεί δεν γινόταν να γίνει η επίδοση», ανέφερε ο Τεντόγλου ο οποίος αναφερόμενος στις διοργανώσεις του καλοκαιριού ανέφερε ότι:

«Ναι, νιώθω έτοιμος, θα κάνουμε και μία καλή προετοιμασία, θα μπω νωρίς στους αγώνες, θα είμαι σίγουρα έτοιμος».

Τέλος, σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν έχει στο μυαλό του να σπάσει κάποιο ρεκόρ από το σύνολο των μεταλλίων που έχει στην κατοχή του τόνισε:

«Όχι τόσο, δεν το σκέφτομαι έτσι, αλλά το ξέρω πόσα έχουν κερδίσει οι άλλοι. Ξέρω ότι ο Πεντρόσο έχει 5 κλειστά, 4 ανοικτά και πόσα έχουν πολλοί αθλητές, αλλά δεν είναι το κίνητρό μου αυτό, όχι».

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SEGAS (@segas.gr)

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση