ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο ΜακΓκρέγκορ «φωτογράφισε» την αγορά του WWE από το UFC!

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ προκάλεσε σάλο με ανάρτηση για αγορά του WWE από το UFC

Χαμός στον χώρο των μαχητικών σπορ! Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ανήρτησε μια φωτογραφία στα social media κρατώντας τις ζώνες των πρωταθλητών του UFC και του WWE γράφοντας: «Συγχαρητήρια στο UFC που πλέον αξίζει 12 δισεκατομμύρια δολάρια. Η εταιρεία Endeavor είναι έτοιμη να αποκτήσει και το WWE. Απίστευτο!».

Η ανάρτηση αυτή από τον Ιρλανδό αθλητή του ΜΜΑ ήρθε ως συνέχεια στο όργιο φημών πως η εταιρεία Endeavor, που έχει την ιδιοκτησία του UFC, είναι κοντά στην αγορά του WWE. Σύμφωνα με το CNBC, θα αποκτήσει το 51% των μετοχών, ενώ οι υπάρχοντες μέτοχοι του WWE θα διατηρήσουν το 49%.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης της Endeavor, Άρι Εμάνιουελ, θα είναι το αφεντικό στη νέα εταιρεία, ενώ ο Βινς ΜακΜάχον θα είναι πρόεδρος. Ο Ντάνα Γουάιτ θα παραμείνει πρόεδρος του UFC και ο Νικ Καν θα συνεχίσει στο πόστο του προέδρου του WWE.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πολ Χέιμαν, ιστορικό στέλεχος του WWE, σχολίασε για την ανάρτηση του ΜακΓκρέγκορ πως «… είναι ένας φαντασμένος Ρόμαν Ρέινς» (σ.σ. αναφερόμενος στον σταρ του wrestling), με τον Ιρλανδό να απαντά: «Πρόσεχε, παππού. Θα εμφανιστώ και θα σου σπάσω το σαγόνι σε τρία σημεία».

Sport-fm.gr

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση