ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είναι μόνο η αρχή!»

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Σκοπευτικός Αθλητικός Όμιλος Λεμεσού «SniperGold» όπου ενημερώνει τα εξής:

«Απόλυτη ικανοποίηση προς όλους τους συμμετέχοντες και διοργανωτές με πιστόλι ανοικτής κατηγορίας που διεξήχθηκε τη Κυριακή που μας πέρασε 04/09/2016 στις εγκαταστάσεις του Σκοπευτικού Αθλητικού Ομίλου Λεμεσού «SniperGold».

Ο Αγώνας ήταν έκπληξη προς όλους τους συμμετέχοντες!!

Έγινε η καθιερωμένη επεξήγηση αγώνα και των μέτρων ασφαλείας για αποφυγή αποβολής ή και ποινής χρόνου στους  διαγωνιζομένους καθώς έπρεπε να ολοκληρώσουν 2 στάδια αγώνα εν κίνησης, υπό κάλυψη, ταχύτητα, ευστοχία και με ασφάλεια.

Αρκετός κόσμος έδωσε το παρόν του κάθε ηλικίας από ολόκληρη τη Κύπρο και Ρώσσοι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού.

Αγώνας Δυναμικής Σκοποβολής με πιστόλι στη Κύπρο μόνο μέσω της σχολής μας SniperGold και από τη καθοδήγηση του Διπλωματούχου και Αδειούχου προπονητή Σκοποβολής κ. Αριστοκλέους E. μπορεί να διεξαχθεί ,είναι εφεύρεση και δημιουργία του ιδίου με βάση του τι προνοεί η νομοθεσία της ΚΔ, δηλαδή με όπλα 4,5 mm BBs σε κλειστό χώρο αναγνωρισμένο από την Ανώτατη Αθλητική Αρχή της Κύπρου (ΚΟΑ)

Νικητές του Αγώνα.

1η θέση   -  ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΥΠΡΟΣ  (ΚΥΠΡΟΣ)

2η θέση   -  ΣΚΑΚΑΛΙΝ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ (ΡΩΣΙΑ)

3η θέση   -  ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)

Τις απονομές στους νικητές έκανε η πρέσβειρα

του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ  του ΚΟΑ και ΚΟΕΑΣ κ.Χρυσταλλένη  Τρικωμίτη η οποία στηρίζει τις προσπάθειες μας για προώθηση του νέου αυτού αθλήματος στη Κύπρο!

Δοκίμασε και τις σκοπευτικές της ικανότητες με πιστόλι και μας εξέπληξε με την όλη εικόνα, αποτελέσματα και παρουσία της!

Δηλώσεις προπονητή:

Όταν βλέπουμε την προσέλευση και το ενδιαφέρον ατόμων από ηλικίες 9 ετών μέχρι και 50 ετών σε εντελώς άγνωστο γι’ αυτούς Άθλημα, να κατανοούν και πληρούν τους κανόνες του Αθλήματος και κανόνες Ασφαλείας με πιστόλι, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος ανάπτυξης ταλέντων που με τακτικές προπονήσεις θα μπορέσουν να προταθούν και να μπουν στην εμπειρία και των πυροβόλων όπλων μέσω του αδελφού Σκοπευτικού Συλλόγου Κηφισιάς και να λαμβάνουν μέρος σε Πανελλήνιους Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Αγώνες Αθλημάτων Σκοποβολής εν κίνηση ίδιας εκπαίδευσης, τεχνικής, φυσικής κατάστασης και κανόνων ασφαλείας όπως αυτών που τηρούνται και μεταδίδονται στους Αθλητές μέσω του Ομίλου μας SniperGold.

Είναι μόνο η αρχή!

Κοντά μας θα ζήσετε τη χαρά που προσφέρουν τα αγωνίσματα αθλητικής σκοποβολής με πιστόλι και θα καταστείτε υπεύθυνα άτομα με άριστη χρήση των όπλων και με τήρηση των κανόνων ασφαλείας μέσω της ειδικής εκπαίδευσης που προσφέρει ο Όμιλος μας και συγκεκριμένα ο έμπειρος και αδειούχος προπονητής Σκοποβολής κ. Αριστοκλέους.

Για εγγραφές και δοκιμή των σκοπευτικών σας ικανοτήτων στη Δυναμική Σκοποβολή (πιστόλι – τουφέκιο).

Όπως και στο Ολυμπιακό Άθλημα Σταθερού Στόχου 10m με αερ. πιστόλι, μπορείτε να μας καλέσετε στο 99201301.

(Δημιούργησε τη δική σου Ομάδα με Φίλους και Φίλες) και οργάνωσε τον δικό σου Αγώνα γνωρίζοντας την σκοποβολή με πιστόλι».

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση