ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σκοπευτική Οργάνωση Λεμεσού και Robomarkets τίμησαν τον σκοπευτή Λεύκιο Μιλτιάδους

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Σκοπευτήριο Λεμεσού στο Αρμενοχώρι, η Σκοπευτική Οργάνωση Λεμεσού και η χορηγός εταιρεία ROBOMARKETS LTD, τίμησαν τον «Κορυφαίο Σκοπευτή» του 2022 Λεύκιο Μιλτιάδους, για τις τεράστιες πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες επιτυχίες του τη χρονιά που πέρασε, σε τρεις ηπείρους: Ευρώπη, Ασία και Αφρική

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΜ Γιώργος Έλληνας, καλωσόρισε τους παρόντες εκπροσώπους των ΜΜΕ και φίλους της σκοποβολής, συγχάρηκε τον αθλητή της Οργάνωσης για τις τεράστιες επιτυχίες του και ευχαρίστησε την χορηγό εταιρεία ROBOMARKETS για την στήριξή της στο σκοπευτήριο και στους αθλητές της Οργάνωσης. 

Εκ μέρους της εταιρείας ROBOMARKETS μίλησε τη Υπεύθυνη Προσωπικού Ξένια Δημητρίου, η οποία αναφέρθηκε στις ενέργειες της εταιρείας που αποσκοπούν στη στήριξη αθλητικών σωματείων, ομοσπονδιών, αθλητών και αθλητριών και που στόχο έχουν την καλύτερη δυνατή προβολή της χώρας μας.

Αναφερόμενη στην εκδήλωση και στον τιμώμενο αθλητή τόνισε ότι «…σήμερα είμαστε εδώ ακριβώς για να τιμήσουμε τον «Κορυφαίο Σκοπευτή» της χρονιάς, τον φίλο Λεύκιο Μιλτιάδους, τον αθλητή που πρόβαλε όσο λίγοι την Κύπρο μας σε 3 Ηπείρους: Στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική», διευκρινίζοντας ότι, «…ως χορηγοί, δικαιούμαστε να νοιώθουμε και πράγματι νοιώθουμε συνοδοιπόροι και συμμέτοχοι σ’ αυτές τις επιτυχίες». Τέλος διευκρίνισε ότι, πρόθεση της εταιρείας, είναι η συνέχιση των αθλητικών χορηγιών και η στήριξη σωματείων και αθλητών».

Ο πρωταθλητής της Λεμεσού Λεύκιος Μιλτιάδους, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα που του απένειμε η εταιρεία, ευχαρίστησε το Δ.Σ της ΣΚΟΛΕΜ και τους χορηγούς του για την όλη στήριξη, χωρίς την οποία δεν θα ήταν εφικτή η πραγματοποίηση των στόχων του. Όπως είπε «…η αξία των χορηγών μου, τους οποίους θεωρώ μέρος της οικογένειας μου, φάνηκε να είναι ανεκτίμητη σε κάθε βήμα αυτού του υπέροχου ταξιδιού, που έφερε για μένα και τη Κύπρο μας, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα μου, αλλά και στην ιστορία των αθλημάτων που αγωνίζομαι, με τη συγκομιδή 9 μεταλλίων σε μια αγωνιστική χρονιά».

Τη χρονιά που πέρασε, ο Λεύκιος Μιλτιάδους εξασφάλισε σε Ευρώπη Ασία και Αφρική, 9 μετάλλια: 4 χρυσά, 2 αργυρά και 3 χάλκινα. Χρυσά μετάλλια εξασφάλισε στους Παγκόσμιους Αγώνες κόμπακ στην Αφρική (ομαδικό), στους Πανασιατικούς Αγώνες σπόρτιγκ στην Ταϋλάνδη, στο Διεθνές Γκραν Πρι κόμπακ στη Λιθουανία και στο Διεθνές Γκραν Πρι σπόρτιγκ στην Κύπρο. Αργυρά μετάλλια κατέκτησε στους Πανασιατικούς Αγώνες κόμπακ στην Ταϋλανδη και στο Διεθνές Γκραν Πρι της Ουγγαρίας, ενώ τα τρία χάλκινα μετάλλια τα πέτυχε στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Κόμπακ στην Ισπανία (ομαδικό), στο Διεθνές Γκραν Πρι κόμπακ της Ελλάδας και στο Διεθνές Γκραν Πρι κόμπακ της Ταϋλάνδης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

1. Το πάνελ της εκδήλωσης. Από αριστερά, ο τιμώμενος Λεύκιος Μιλτιάδους, ο πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΜ Γιώργος Έλληνας, η εκπρόσωπος της ROBOMARKETS Ξένια Δημητρίου και ο συντονιστής Ανδρέας Λαζανίτης

2. Απονομή τιμητικής πλακέτας, στον «Κορυφαίο Σκοπευτή» Λεύκιο Μιλτιάδους, από την εκπρόσωπο της ROBOMARKETS Ξένια Δημητρίου

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση