ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρεμιέρα με Τραπ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λάρνακας

Ξεκινάει την Παρασκευή (26/8) η αγωνιστική δράση

Με τους πρώτους 75 δίσκους στο αγώνισμα του Τραπ, τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες, ξεκινάει την Παρασκευή (26/8) η αγωνιστική δράση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Σκοποβολής που φιλοξενείται στη Λάρνακα.

To πρωί του Σαββάτου (27/8) θα ριχτούν οι επόμενοι 50 δίσκοι και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνουν οι τελικοί και θα δοθούν οι πρώτες κάρτες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 14:30 και 16:30, ώρα Κύπρου.
 Η Κύπρος διαγωνίζεται με πλήρη σύνθεση στο Τραπ αφού από ανδρικής πλευράς μετέχουν οι Ανδρέας Μακρής, Νιχάτ Αχτερζί και Γιάννης Αηλιώτης και από γυναικείας οι Γεωργία Κωνσταντινίδου, Άντρη Ιερείδη και Αννίτα Κουκκουλή.

Μόνο για τους βαθμούς της παγκόσμιας κατάταξης διαγωνίζονται οι Άδωνης Μυλωνά, Μάριος Σοφοκλέους και Δέσποινα Τσαγγαρίδου.
 Στους Άνδρες μετέχουν συνολικά 103 αθλητές και στις Γυναίκες 46.Την Πέμπτη (25/8) πραγματοποιήθηκε η επίσημη προπόνηση στο Τραπ.

Τους Αγώνες διοργανώνει η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου με μεγάλους χορηγούς το Υφυπουργείο Τουρισμού και την ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγοί είναι επίσης οι εταιρείες Olympia, Victory, Beretta, Krieghoff, Sius Results και Eurotarget. To Radisson Blu Hotel είναι χορηγός φιλοξενίας.

Μετέχουν πάνω από 600 αθλητές και αθλήτριες από 41 χώρες ενώ η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στις 11 Σεπτεμβρίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση