ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετακόμιση» στα Χανιά για τη «Μάχη της Κρήτης»!

Για συμμετοχή σε Διεθνείς Αγώνες Σκοποβολής στο εθνικό σκοπευτήριο Χανίων

«Μετακόμιση» της κυπριακής σκοποβολής στα Χανιά έχουμε αυτές τις μέρες, προκειμένου οι Κύπριοι διεθνείς σκοπευτές και φίλοι της σκοποβολής, να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν τους διεθνείς αγώνες Γκραντ Πρι για το «Κύπελλο Μάχης της Κρήτης - Στέλιος Καραμπινάκης», που διεξάγονται στο εθνικό σκοπευτήριο Χανίων από σήμερα Παρασκευή μέχρι και την προσεχή Κυριακή 14 Μαΐου.

Πέραν του γεγονότος ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες από το 1991, αποτελούν προσφιλή προορισμό για τους Κύπριους αθλητές και φίλους της σκοποβολής, τα τελευταία χρόνια υπάρχει επιπλέον και ο συναισθηματικός παράγοντας, αφού με απόφαση του Σκοπευτικού Συλλόγου «Ο ΒΑΡΔΑΣ» Χανίων και έγκριση της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του αδικοχαμένου σκοπευτή και παράγοντα του Χανιώτικου σωματείου, αείμνηστου Στέλιου Καραμπινάκη, ο οποίος έχαιρε μεγάλης εκτίμησης μεταξύ των Κυπρίων σκοπευτών και παραγόντων της σκοποβολής.

Η ΣΚΟΚ συμμετέχει στους αγώνες 12μελή αποστολή την οποία συνοδεύουν η λειτουργός της Ομοσπονδίας Δώρα Κυριάκου και ο προπονητής Νικόλας Ιερωνυμίδης και σ’ αυτή συμμετέχουν έφηβοι και νεάνιδες σκοπευτές του σκητ, του τραπ και του σταθερού στόχου. Στο σκητ θα αγωνιστούν οι Κυριάκος Μιχαήλ, Δημήτρης Χριστοφή και Σωτηρούλα Χρίστου, στο τραπ οι Αλέξανδρος Βασιλείου Παναγιώτης Θεοδοσίου και Χαρά Μελή, ενώ στο σταθερό στόχο θα αγωνιστούν οι Γιώργος Ευαγγέλου και Θέα Φράγκου στο αεροβόλο τουφέκι και Σάββας Ευαγγέλου και Κωνσταντίνα Μαρκίδου στο αεροβόλο πιστόλι. Στους αγώνες συμμετέχει επίσης και πολυμελής αποστολή της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο του σωματείου Ανδρέα Νεοφύτου, μέσα στα πλαίσια του πρωτοκόλλου της αδελφοποίησης της ΣΚΟΛΕΥ με τον διοργανωτή Σκοπευτικό Σύλλογο «Ο ΒΑΡΔΑΣ» Χανίων. Στην αποστολής της ΣΚΟΛΕΥ περιλαμβάνονται επίσης και οι διεθνείς διαιτητές Σταύρος Σταυρινού, Χάρης Αντωνιάδης και Εμίρ Εμιρζάτε.

Με δεδομένο ότι οι αγώνες είναι ανοικτής συμμετοχής, σ’ αυτούς έχουν δηλώσει και άλλοι 20 περίπου σκοπευτές και σκοπεύτριες από όλες τις σκοπευτικές οργανώσεις της Κύπρου, ενώ αν στις αποστολές προστεθούν και οι γονείς των εφήβων, νεανίδων και παίδων αθλητών, καθώς και οι οικείοι των υπολοίπων, δεν αποκλείεται οι Κύπριοι φίλοι της σκοποβολής που θα βρεθούν στην πόλη των Χανίων αυτές τις μέρες να ξεπεράσουν τα 80 άτομα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση