ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πολυμελής κυπριακή αποστολή στην Κρήτη

Για συμμετοχή στους Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής στο εθνικό σκοπευτήριο Χανίων

«Μετακόμιση» της κυπριακής σκοποβολής στα Χανιά έχουμε αυτές τις μέρες, προκειμένου οι Κύπριοι διεθνείς σκοπευτές και φίλοι της σκοποβολής, να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν τους Πανελλήνιους Αγώνες για το «Κύπελλο Μάχης της Κρήτης», που διεξάγονται στο εθνικό σκοπευτήριο Χανίων από σήμερα Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή 22 Μαΐου.

Πέραν του γεγονότος ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες από το 1991, αποτελούν προσφιλή προορισμό για τους Κύπριους αθλητές και φίλους της σκοποβολής, από πέρσι υπάρχει επιπλέον και ο συναισθηματικός παράγοντας, αφού με απόφαση του Σκοπευτικού Συλλόγου «Ο ΒΑΡΔΑΣ» Χανίων και έγκριση της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του αδικοχαμένου σκοπευτή και παράγοντα του Χανιώτικου σωματείου, αείμνηστου Στέλιου Καραμπινάκη, ο οποίος έχαιρε μεγάλης εκτίμησης μεταξύ των Κυπρίων σκοπευτών και παραγόντων της σκοποβολής.

Η ΣΚΟΚ συμμετέχει στους αγώνες επταμελή αποστολή την οποία συνοδεύει η λειτουργός της Ομοσπονδίας Δώρα Κυριάκου και σ’ αυτή συμμετέχουν έφηβοι σκοπευτές του σκητ και του τραπ καθώς και η νεάνιδα Χαρά Μελή. Την ομάδα του σκητ στελεχώνουν οι έφηβοι Δημήτρης Χριστοφή, Κυριάκος Μιχαήλ και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ενώ οι νεαροί Παναγιώτης Θεοδοσίου, Ηλίας Αηλιώτης και Γιώργος Αναστασίου αποτελούν την ομάδα τραπ. Στους αγώνες συμμετέχει επίσης και 12μελής αποστολή της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο του σωματείου Λουκά Ψημολοφίτη, μέσα στα πλαίσια του πρωτοκόλλου της αδελφοποίησης της ΣΚΟΛΕΥ με τον διοργανωτή Σκοπευτικό Σύλλογο «Ο ΒΑΡΔΑΣ» Χανίων.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι αθλητές του τραπ Άδωνις Μυλωνάς, Σάββας Παρέλλης, Χαράλαμπος Νεοφύτου, Φρίξος Ορθοδόξου, Χριστάκης Χρυσάνθου, Ξάνθος Χριστοδούλου και Γεωργία Κωνσταντινίδου καθώς και ο σκητέρ Χάρης Αντωνιάδης. Η αποστολής της ΣΚΟΛΕΥ περιλαμβάνει επίσης και τρεις διεθνείς διαιτητές οι οποίοι κλήθηκαν από τους διοργανωτές για να διαιτητεύσουν στους αγώνες. Αυτοί είναι οι Σταύρος Σταυρινού, Χάρης Αντωνιάδης και Λουκάς Ξενοφώντος.

Με δεδομένο ότι οι αγώνες είναι ανοικτής συμμετοχής, σ’ αυτούς έχουν δηλώσει και άλλοι 20 περίπου σκοπευτές από όλες τις σκοπευτικές οργανώσεις της Κύπρου, ενώ αν στις αποστολές προστεθούν και οι γονείς των εφήβων, νεανίδων και παίδων αθλητών, καθώς και οι οικείοι των υπολοίπων, δεν αποκλείεται οι Κύπριοι φίλοι της σκοποβολής που θα βρεθούν στην πόλη των Χανίων αυτές τις μέρες να ξεπεράσουν τα 80 άτομα.


ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση