ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Λατρεύω την Αμαθούντα και την Κύπρο»

24sports team

info@24sports.com.cy

Λίγο μετά τη νίκη στο Cross Country της Αρχαίας Αμαθούντας, με το οποίο έπεσε η αυλαία του Cyprus Sunshine Cup του 2017, η Yana Belomoina μίλησε για τον αγώνα στην Κύπρο αλλά και τη συνέχεια του 2017. «Είμαι πάρα πολύ καλά.

Το Cross Country στην Αμαθούντα μου αρέσει πολύ. Μου ταιριάζει. Είναι τέλεια διαδρομή, με πολλές ανηφόρες και κατηφόρες» σχολίασε η Ουκρανίδα, για την μήκους 4.72χλμ διαδρομή, εντός του αρχαιολογικού χώρου. Η Belomoina κάλυψε τους τέσσερις γύρους της διαδρομής σε 1:17:03.078.

«Δυστυχώς ένα σκασμένο ελαστικό στα Αυξέντεια, το πρώτο μέρος Cyprus Sunshine Cup, με έριξε πίσω και δεν επέτρεψε η νίκη στην Αμαθούντα να με φέρει στην πρώτη θέση γενικής.

Όμως, ευχαριστήθηκα τον αγώνα» πρόσθεσε η Belomoina, η οποία ήταν δεύτερη στο Cross Country στη Μάντρα του Καμπιού, την τελευταία μέρα των «Αυξεντείων». Δίχως αμφιβολία, το Cross Country είναι το δυνατό της κομμάτι.

«Μου αρέσει πολύ η Κύπρος. Είναι υπέροχα εδώ. Το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσεις τη σεζόν. Έμεινα δύο εβδομάδες απολαμβάνοντας τον ήλιο» λέει για την Κύπρο, την οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο.

Η 24χρονη Belomoina το 2014 κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U23, ενώ το περασμένο καλοκαίρι εκπροσώπησε την πατρίδα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Το Cyprus Sunshine Cup διεξήχθη 23-26 Φεβρουαρίου και 5 Μαρτίου και θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες Mountain Bike στον κόσμο.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση