ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κούννου: «Το καλοκαίρι προβλέπεται καυτό για τον Ολυμπιακό» (ηχητικό)

Η μεταγραφή του Ενόχ είναι μήνυμα για τον κόσμο

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου μίλησε ο Γιώργος Κούννου. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια, παράγοντες και κόσμος να είναι κοντά και ο κάθε ένας με το δικό του μετερίζι, η μεταγραφή του Ενόχ είναι ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού για να έρθει ο κόσμος κοντά και να κάνουμε ξανά τον Ολυμπιακό δυνατό».

Για τον Ενόχ: «Eίχαμε πει εξ’ αρχής όταν ανεβήκαμε στην πρώτη κατηγορία ότι θα μπούμε δυνατά. Είπαμε πως θα ψάχνουμε παίχτες με εμπειρία που να γνωρίζουν το κυπριακό πρωτάθλημα για να βοηθήσουν τους υπόλοιπους και να δημιουργηθεί ομοιογένεια στην ομάδα».

Για τον Πάμπο Χριστοδούλου: «Είναι ένας προπονητής που ξέρει πάρα πολύ καλά τον Ολυμπιακό. Σαν προπονητής της ομάδας μας έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Είμαστε πιπισμένοι πως έχει να δείξει αρκετά πράγματα με τον Ολυμπιακό. Και θέλουμε να δείξουμε πως αξίζουμε να είμαστε εδώ».

Για τον προγραμματισμό: «Βρίσκεται σε εξέλιξη, υπάρχουν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές, με άλλους έχουμε προφορικές συμφωνίες και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Δεν υπάρχει άγχος ή πίεση και αργά ή γρήγορα θα ολοκληρωθεί».

Για την προετοιμασία: «Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί κάτι, είμαστε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο αλλά και τον προπονητή. Το πρωτάθλημα αρχίζει σε δύο μήνες και έχουμε τον χρόνο για την προετοιμασία. Αυτό που μένει να κλείσει είναι ο προγραμματισμός».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X