ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Οπαδοί της Ομόνοιας 29Μ επιτέθηκαν σε οπαδούς μας, χτύπησαν τον γιο του αντιπροέδρου»

Σοβαρές καταγγελίες από τον έφορο του Ολυμπιακού Λευκωσίας

Ο έφορος του Ολυμπιακού, Κούλης Παπαγεωργίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιγνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους, με αφορμή επεισόδια που έγιναν στον χθεσινό αγώνα απέναντι στην Ομόνοια 29Μ.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τα όσα έγιναν στο Δάλι: «Καταρχάς μπήκαμε στο γήπεδο από κοινή είσοδο για όλους και μετά για να πάμε στην εξέδρα όπου στεγάζονται οι φιλάθλοι της Ομόνοιας, πρέπει να περάσεις από την μικρή κερκίδα που μας αντιστοιχούσε εμάς, η οποία ήταν περικυκλωμένη από οπαδούς της Ομόνοιας. Όταν αυτοί βρίσκονταν πίσω στο σκορ, μπήκαν μέσα στην κερκίδα χτύπησαν οπαδούς μας, ο ένας γιος τους αντιπροέδρου μας, τον χτυπούσαν συνεχώς, χωρίς καμιά παρέμβαση από Αστυνομία η οποία δεν επέμβει. Κάποια παιδιά της Ομόνοιας προσπάθησαν να βοηθήσουν, αλλά δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον όχλο. Η κατάσταση του παιδιού είναι εντάξει, αλλά είναι συγκλονισμένος και σκέφτονται μαζί με τον πατέρα του να μην ξαναπατήσουν στο γήπεδο. Είμαι στα γήπεδα πάρα πολλά χρόνια, κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, οι εξέδρες δεν είναι οι κατάλληλες για να διεξάγονται παιχνίδια, δεν μπορούν τόσο εύκολα να μπαίνουν σε άλλες κερκίδες. Μου θύμισε την περίπτωση του Τάσου Ισαάκ, να μην υπάρχει προστασία, σύντομα αν συνεχιστεί αυτό θα θρυνήσουμε θύματα».

Για την κατάσταση του γηπέδου: «Πώς μπορούμε να μπαίνουμε όλοι και από τις δύο ομάδες από την ίδια είσοδο, παντού γύρω μας να υπάρχουν οπαδοί της Ομόνοιας και να φοβόμαστε να κάνουμε το παραμικρό ή να πανηγυρίσουμε τα γκολ μας. Είναι ένα στάδιο ακατάλληλο, θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη προστασία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση