ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωκαΐδης: «Έχουν τακτοποιηθεί όλες οι υποχρεώσεις από τον προηγούμενο Πρόεδρο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρη Φωκαΐδη.

Τα κυριότερα σημεία:

Πως προέκυψε αυτή η αλλαγή: «Να πούμε ότι υπήρχαν κάποιες εξελίξεις, καποια μέλη έθεσαν παραίτηση και έτσι το σωματείο οδηγήθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση και αυτό οδήγησε σε έκτακτο συμβούλιο εχθές. Υπήρχε μόνο ένας συνδυασμός και αυτός εκλέγηκε. Ο Μιχάλης Λουκά είναι από τα σπλάχνα από το ιδρυτικό μέλος του συμβουλίου των φιλάθλων, έχει θυτεύσει σε πολλές θέσεις στο συμβούλιο σαν ταμίας, αντιπρόεδρος κ.α. Η δεδομένη στιγμή να συνεχίσουμε το έργο της προηγούμενης διοίκησης όπου και την ευχαριστούμε. Για την οικονομική συνέπεια για να πανηγυρίσουμε τον Μάιο όλοι την άνοδο».

Για τις τοποθετήσεις και το θέμα με τα ποσά: «Οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι. Πριν αποχωρήσει ο κύριος Χαρτσιώτης τακτοποίησε όλες τι υποχρεώσεις και κράτησε το σωματείο σε καλή κατάσταση.. Τώρα είναι καθήκον μας να το συνεχίσουμε. Να οδηγήσουμε το καράβι στην πρώτη κατηγορία». 

Για την εξεύρεση οικονομικών πόρων: «Και τα 9 μέλη εκτός ένα, έχουμε αρκετή εμπειρία από προηγούμενες θητείες και πριν υποβάλουμε τον συνδυασμό, είχαμε συναντήσεις και διαβουλεύσεις ότι όλα θα πάνε καλά και ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Χωρίς κάποια οφειλή. Προσωπικά το 2014 είχαμε εμπάργκο και αγωνιζόμασταν με κάτω των 21. Έτσι εκπλακήκαμε με τον Μιχάλη Λουκά. Η οικονομική υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Δεν θέλουμε να μιλήσουμε τις συνέβη τις προηγούμενες εβδομάδες. Κρατάμε τη χθεσινή εικόνα και συνεχίζουμε προς την πρώτη κατηγορία».

Για τον βασικό στόχο: «Έχουμε πολύ καλό ρόστερ. Δημιουργήθηκε το καλοκαίρι. Έχει αποδείξει ότι ποιοτικά έχουμε το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας. Διοικητική ηρεμία και στήριξη του κόσμου. Οι πόρτες παραμένουν ανοιχτές για τον κ. Χαρτσιώτη και είναι ευπρόσδεκτός. Είναι Ολυμπιακός και είμαστε μία οικογένεια».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση